2016'da ikiz Annesi Olacaklar...

hangi doktora gidiyordun canım doğum fiyatları telde sordum 4500+500 tl dedi ikiz olduğu içim +500 sezaryan sen fiyat aldın mı?
Biz dogumla ilgili konusmadik henuz ama o rakamlarda oldugunu nette okuduklarimdan biliyodum az cok.. doktorum Jane Hanim.. burda bu forumda bir arkadasla karsilastim gectigimiz haftadaydi sanirim.. takin zamanda dogum yapmis Jane hanimin hastasiydi oda.. onun yorumlarini okumani tavsiye ederim bir uygulamadan bahsetti odeme esnasinda sgk dan giris yaptiklarinda dogum ucretinin dustugunu esinin konusmasiyla 1200 gibi rakam odediklerini soyledi.. hatta dogumdan once 3 defa hastaneye yatmis onlardada ayni uygulamadan faydalanmis bi oku onun mesajlarini istersen.. Makersgirl

Sağol canım.senin hakkındada hayırlısı olur inşallah.bu arada ayrıntılı da muayene ücretine dahildi onada sevindim.ek bir ücret talep etmediler.
Senin adına sevindim canım benim ayrıntılıda nasıl ek ücret almadı ki şaşırdım valla benim gittiğim hastane 400 civarı istiyor galıba 22 haftalarda yapılıyor galıba canlm hakkımıxda hayırlısı olsun inş

Yani bi garanti vermek imkansiz ama boyle bi durum var diye bilgilendirdi bu konuda bizi
cevap için sagol canım bende burada kimin gittiğini hatırlayamadım evet öylr bir konu geçmişti sanki o kadar indirim yapıyorlarsa iyiymiş valla ben bir araştırayım çok sagol canım

Kizlar benim yuzum ve ayaklarim kurudu cildi.. Pul pul gibi sizde varmı böyle bi durum

Kuruma bendede var ama benim asil sorunum yuzum sivilcelerle dolmaya basladi resmen ya... bide ucuk cikip batiyo dudagimin asagisinda cenemde .. harita gibi olcam boyle giderse☺☺

Saglikla gelsin kuzularimm☺☺

Peki pekiii sen ne hissediyosun dr bisry dedimi☺☺

günaydın hayırlı sabahlar, dr üçlü test yapan yada yapacak olan varmı kızlar, benim 1 ay sonra ki kontrol de yapacak galiba.

benim ayrıntılı için de 580 lira istediler 21.haftaya randevu verdiler.. hepimizin hakkında hayırlısı inşallah..

ikili testte de dedim dr a ama yinede yapalım dedi, kafamızda sorular kalmasın diye. Bilemedim bende.

soru yine kalıyo ki benim doktorumda doğru sonuç çıkmaz ama yapalım dedi bir başka doktora sorduğumda da yanıltıcı olduğundan sizi strese sokar dedi. İnşallah para kazanmak için yapmıyolardır.

soru yine kalıyo ki benim doktorumda doğru sonuç çıkmaz ama yapalım dedi bir başka doktora sorduğumda da yanıltıcı olduğundan sizi strese sokar dedi. İnşallah para kazanmak için yapmıyolardır.
İnsanın aklında hep bu soru işareti kalıyor ister istemez bazı şeyleri sırf para için yapıp bizi stresemi sokuyorlar.dr bile kendi aralarında çok fazla konuda mutabık kalamıyorlar zaten.hayırlısı olur inş hepimiz hakkında ama benim drum ikili test ve üçlü test ikisinide istemedi ense kalınlığı ölçümü ve analizleri yapıldı.üçlü yerinede ayrıntılı ultrason yaptı.

Aaaaaa☺☺☺
☺☺ iddialar arasinda ısrarla 2 kız diyen arkadasim var ☺☺ iki sirine mi geliyo acaba☺☺

Esim iki erkek

bende bi kiz bi erkek gibi hissediyorum
Canim bizdede durum tam tersi esim bir kiz bir erkek ben ikiside erkek hissediyorum nasip bakalim saglikla gelsinlerde

aynen canım, kime inancaz bilmiyorum. Hayırlısı inşallah. Ama bi arkadaşım var yeni 8 aylık bebeğini protein kaçağı yüzünden kaybetti, kendide yoğun bakımda kaldı, 3 ay geçti hala daha iyileşemedi, onla konuşuyoruz arada mutlaka yaptır diyor. Bilemedim.

Canım protein kaçağı nedir nasıl bakılıyormuş?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…