2016'da ikiz Annesi Olacaklar...

Doğru hatırlıyorsun tatlım

Hamile olmadan önce bende ishal oldum soğuk suya bal karıştırıp içmiştim Allah'ın izniyle kesmişti sende ilk bi doktoruna sor içebilirsin derse dene istersen ishal bebişler için tehlikeli biraz susuz kalabilirler Allah korusun bol su iç

13 de erkek denildi 16. Haftadayiz suan kız olduğunu öğrendik.
Seylerini gostermismiydi doktor bende bugun gttim %100 biri kiz biri erken dedi erkegn seyini gosterdi bacaklari acikti buyuttu ekrandan gosterdi

Mrb kizlar sari akintisi olan varmi benim cok az sari akintim gelio wc den sonra onemli olabilirmi acaba daha bi hafta var kontrolume

Merhaba, bende de hafif hafif oluyordu. Akıntı normal dediklerinden çok önemsemedim. Geçen hafta doktorum kan tahlili isteyecekti. Tam idrar tahlilide istemiş. Sonra beni aradı bakteri görünüyor idrar kültürü yaptırıp sonucu bana gönderirmisin dedi. Yarın tahlili yaptıracağım. Yani istersen bir idrar tahlilide yaptır haftaya doktorunla konuşunca istek yapsın. Benimki standart olarak istiyordu sanırım ki iyikide istemiş. Sorun çıkmazsa ne ala.

Sorma haftalar ilerledikce sanırım daha büyük problem olacak giyinmek.Ben bu sbh ne denediysem önü kapanmadı koca göbüşümden.Bu arada nöbet senin için zor olur btn gün ayakta Allah kolaylık versin ben btn gün oturarak çalıştım sdce 3-4 kere merdiven indim çıktım kendimi okdr yorgun hissediyorum ki.cinsiyet konusunda okdr çok erkekdi kıza döndü duydun ki haliyle insan şüphede kalıyor:)

Bugün karnımın iyice çıktığını söyledi arkadaşlar. Ama bnim göbüş hep vardı zaten :)
Ense kalınlığı için normal ultrasonda mi bakıyorlar arkadaşlar yoksa daha detaylı mi?

Son düzenleme:
canım soguk bal şerbeti iç

Sağol canım ilk onu içtim ama kesmedi. Allah razı olsun.

Yani hissetmeyr basladin artik.. cok guzel yaa.. cok hosuma gitti senin bi sagdan bi soldan vuruolar deyisin☺☺☺ benim miniklerimse vursunn biranevvel☺☺☺

Ya bugun benim karnin birden gozume ayri bi buyuk geldi.. suan erken diye dusunuyorum aslinda.. hatta bugun cok su ictim onunla mi alakali diye dusunuyorum ama 10 kerede wc nin yolunu tutmusumdur☺☺ suda kalmadi pek icerde☺☺

Bugün karnımın iyice çıktığını söyledi arkadaşlar. Ama bnim göbüş hep vardı zaten :)
Ense kalınlığı için normal ultrasonda mi bakıyorlar arkadaşlar yoksa daha detaylı mi?
Canim benim normal ultrasonda bakti karından..30 dk felan surdu .. o detayli olan farkli ayrintili ultrason oluyo daha sonra

Hic dert etmeyin kilo isini, 64 le hamile kaldim 85 le doguma girdim , 4 ay oldu .63 kiloyum, uykusuzluk , yorgunluk , rmzirme ile kilolar gidiyor

Gunaydın hamişler bol keyifli bi hafta sonu olsın hepımız için geçen gün bi arkadas yazmıstı cok ucuk cıkıyor diye.bır sitede okudum hamileler sadeve bal sursun ucuga diye basıma geldı ve denedim gercekten etkiliymiş büyümüyor uçuk ve bal dogal sonucta

Gunaydin kizlar ☺ mutlu haftasonlari☺ biz esimle birazonce disari ciktik ve ilk defa minibüse bindim hamileligimdn itibaren yakin mesafe ve bos diye ama oyle hoplatti salladi ki korktum resmen ya.. keske binmeseydik dedim.. simdi beni saldi bi korku gene.. takmicam dedikce boyle seyler oluyo sinir oluyorum.. bebislerim iyidir demi kizlar

bişey olmamıştır canım inşallah, biz fazla evham yapıyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…