- 2 Şubat 2015
- 752
- 1.457
- 43
- Konu Sahibi kalbiminozu
-
- #5.541
Doğru hatırlıyorsun tatlımvalla canım benim ben bu cinsiyet olayları çok karışık kk da okudum kadının birine 17 haftada 4d ultrasyonla bakıp eline pipi resmi vermişler ve 30 haftadalardaydı galıba kız olduğunu söylemişler bazen doktorlara kordona erkek diyorlar eşimin kuzenine de 17 haftasında kesin erkek dediler 18 haftada başka doktor kız dedi başka doktorada gitti oda kız dedi.
bence bu işler birazda doktorum tecrübesine bağlı canım benim. bizim için sağlıklı sıhatli hayırlı evlat olmaları önemli.
minicikeller di galıba onada 12 haftada biri kesin erkek demişler hatta 2 doktora gitmiş galıba radyoloji uzmanı bile erkek demiş bir bebeğine 20 haftaya kadar bir kız bir erkek demişler ama 20.haftada ayrıntılıda ikiside kız demişlerdi yanlış hatırlamıyorsam .
benim doktorumda 16 haftaya kadar bir erkek bir kız gözüyle bak dedi %90 kız dedi biri erkek belli arasında 1 gün var diğeride erkek olsaydı belli olurdu dedi 17 de ikiside erkek dedi .sağlıkla gelsin bebişlerimiz inş.
rabbim gönlüne göre versin canım
Hamile olmadan önce bende ishal oldum soğuk suya bal karıştırıp içmiştim Allah'ın izniyle kesmişti sende ilk bi doktoruna sor içebilirsin derse dene istersen ishal bebişler için tehlikeli biraz susuz kalabilirler Allah korusun bol su içKızlar merhaba. Bende ikizlere gebeyim. 8 gündür geçmeyen ishalim var. 1 gün acilde yattım. İlaç vermediler sadece serum taktılar. Hamile olduğun için ilaç veremiyorlarmış. Patates haşlaması, leblebi kola, muz, söylenen herşeyi yaptım ama geçmiyor.başka bir yöntem önerecek olan varsa önerilerinize açığım.
Bir de pazartesi doktor randevum var. 11. Haftada ikili test için mi gittiniz. Muayeneyi karından mı yaptılar?
13 de erkek denildi 16. Haftadayiz suan kız olduğunu öğrendik.Hangi haftada???
Seylerini gostermismiydi doktor bende bugun gttim %100 biri kiz biri erken dedi erkegn seyini gosterdi bacaklari acikti buyuttu ekrandan gosterdi13 de erkek denildi 16. Haftadayiz suan kız olduğunu öğrendik.
Mrb kizlar sari akintisi olan varmi benim cok az sari akintim gelio wc den sonra onemli olabilirmi acaba daha bi hafta var kontrolume
Sorma haftalar ilerledikce sanırım daha büyük problem olacak giyinmek.Ben bu sbh ne denediysem önü kapanmadı koca göbüşümden.Bu arada nöbet senin için zor olur btn gün ayakta Allah kolaylık versin ben btn gün oturarak çalıştım sdce 3-4 kere merdiven indim çıktım kendimi okdr yorgun hissediyorum ki.cinsiyet konusunda okdr çok erkekdi kıza döndü duydun ki haliyle insan şüphede kalıyor:)Vera nur ben ogretmenim..kiyafet derdim var hem rahat hem iyi giyinmek zor.ustelik bugun hep ayaktaydim nobet tutuyorum dr.sıkıntı yok deyip yasal sureyi bekliyor.bebekler sagdan soldan vurdular bugün..cuma gunlerini iple cekiyorum ve o kadar çok angarya is varki bizde...haftaya kontrol var bana kesin erkekler dedi dediginiz gibiyse cinsiyeti farkli soyler mi diye meraklandim..
canım soguk bal şerbeti içKızlar merhaba. Bende ikizlere gebeyim. 8 gündür geçmeyen ishalim var. 1 gün acilde yattım. İlaç vermediler sadece serum taktılar. Hamile olduğun için ilaç veremiyorlarmış. Patates haşlaması, leblebi kola, muz, söylenen herşeyi yaptım ama geçmiyor.başka bir yöntem önerecek olan varsa önerilerinize açığım.
Bir de pazartesi doktor randevum var. 11. Haftada ikili test için mi gittiniz. Muayeneyi karından mı yaptılar?
Sagolasın canım.Canim benimde ilk gittigimde 1 gun fark vardi simdi 2 gun fark var. Normal 1 hafta bile fark olanalri okudum ben de endiselebip baya arastirmistim
Sağol canım ilk onu içtim ama kesmedi. Allah razı olsun.Hamile olmadan önce bende ishal oldum soğuk suya bal karıştırıp içmiştim Allah'ın izniyle kesmişti sende ilk bi doktoruna sor içebilirsin derse dene istersen ishal bebişler için tehlikeli biraz susuz kalabilirler Allah korusun bol su iç
Onu denedim Can'ım çok sağolcanım soguk bal şerbeti iç
Yani hissetmeyr basladin artik.. cok guzel yaa.. cok hosuma gitti senin bi sagdan bi soldan vuruolar deyisin☺☺☺ benim miniklerimse vursunn biranevvel☺☺☺Vera nur ben ogretmenim..kiyafet derdim var hem rahat hem iyi giyinmek zor.ustelik bugun hep ayaktaydim nobet tutuyorum dr.sıkıntı yok deyip yasal sureyi bekliyor.bebekler sagdan soldan vurdular bugün..cuma gunlerini iple cekiyorum ve o kadar çok angarya is varki bizde...haftaya kontrol var bana kesin erkekler dedi dediginiz gibiyse cinsiyeti farkli soyler mi diye meraklandim..
ben 12. haftadan veri hamile pantolonlarından giyiyorum. Üzerine zaten hiçbirşeyim olmadığından gördükçe bol birşeyler alıyorum. Enden olsa boydan olmuyor hiçbirşeyim. Göbek okadar büyüdükü kaldırıyor önlerini bluzların :) Kendi pijamalarımda olmuyor artık ben eşimin pijama ve tişörtlerini giyiyorum evde. Ortak çıktım :) Oda dalga geçiyor yazın kendi dolabını hiç hazırlama benimkileri ortak giyeriz diyor :)
Canim benim normal ultrasonda bakti karından..30 dk felan surdu .. o detayli olan farkli ayrintili ultrason oluyo daha sonraBugün karnımın iyice çıktığını söyledi arkadaşlar. Ama bnim göbüş hep vardı zaten :)
Ense kalınlığı için normal ultrasonda mi bakıyorlar arkadaşlar yoksa daha detaylı mi?
Hic dert etmeyin kilo isini, 64 le hamile kaldim 85 le doguma girdim , 4 ay oldu .63 kiloyum, uykusuzluk , yorgunluk , rmzirme ile kilolar gidiyor:) canım sen yine iyisin ben 63 ile hamile kaldım en son 15 gün önce tartıda 70 i görünce buna bir dur demem gerektiğine karar verdim. Ki ben 1 sene önce 54 falandım. Çok zayfsın dediler biraz kilo al dediler. Bende 5 kilo aldım. O ara kantarın topuzu kaçtı üzerine 5 daha. Sonra hamilelik artık tut tutabilirsen. O çok zayıfsın diyenler artık biraz az ye diyorlar :) Ancak 70 i görünce dikkat etmeye başladım. 15 gündür 69 larda dolanıyorum. Ekmek az, karbonhidrat az. Yani olması gerektiği gibi beslenince vucutta toparlıyor kendini merak etme. Sen yediklerinden eminsen yinede kilo alıyorsan artık yapaca birşey yok. Doğumdan sonra hepsini güzelce veririz :)
bişey olmamıştır canım inşallah, biz fazla evham yapıyoruz.Gunaydin kizlar ☺ mutlu haftasonlari☺ biz esimle birazonce disari ciktik ve ilk defa minibüse bindim hamileligimdn itibaren yakin mesafe ve bos diye ama oyle hoplatti salladi ki korktum resmen ya.. keske binmeseydik dedim.. simdi beni saldi bi korku gene.. takmicam dedikce boyle seyler oluyo sinir oluyorum.. bebislerim iyidir demi kizlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?