- 3 Aralık 2015
- 2.626
- 3.304
- 63
- Konu Sahibi kalbiminozu
-
- #5.521
Teşekkür ederim canım Rabbim cümlemizin gönlüne göre versin inş :)bebişlerin iyi olmasına sevindim canım inş. herşey istediğin gibi olur
Erken olan degisebilirmi bildign seyi vardivalla canı benim doktorumda 16 haftaya kadar bir kız bir erkek dedi 16 haftada %90 kız biride kesin erkek dedi 17 haftada ikiside erkek dedi :) çevremde erkek denilip kızı olanları çok duyuyorum bende ayrıntılıdan sonra bişeyler almaya başlayacağım ağlıkla gelsin kuzularımız kız erkek hiç farketmez :))
senin doktorun mesleği bile bırakırım dedi sen niye hala tereddütdesin ki canım
valla canım benim ben bu cinsiyet olayları çok karışık kk da okudum kadının birine 17 haftada 4d ultrasyonla bakıp eline pipi resmi vermişler ve 30 haftadalardaydı galıba kız olduğunu söylemişler bazen doktorlara kordona erkek diyorlar eşimin kuzenine de 17 haftasında kesin erkek dediler 18 haftada başka doktor kız dedi başka doktorada gitti oda kız dedi.Erken olan degisebilirmi bildign seyi vardi
Haklisn da bebek bacaklarini acmis o bolumu buyyttu oyle dikkatli bakip kesin erkek dedi baklm 2 hafta sonra diger doktorum ayrintili ultrason yapcak onda da ayni olacakmi artik iki hafta gecmez banavalla canım benim ben bu cinsiyet olayları çok karışık kk da okudum kadının birine 17 haftada 4d ultrasyonla bakıp eline pipi resmi vermişler ve 30 haftadalardaydı galıba kız olduğunu söylemişler bazen doktorlara kordona erkek diyorlar eşimin kuzenine de 17 haftasında kesin erkek dediler 18 haftada başka doktor kız dedi başka doktorada gitti oda kız dedi.
bence bu işler birazda doktorum tecrübesine bağlı canım benim. bizim için sağlıklı sıhatli hayırlı evlat olmaları önemli.
minicikeller di galıba onada 12 haftada biri kesin erkek demişler hatta 2 doktora gitmiş galıba radyoloji uzmanı bile erkek demiş bir bebeğine 20 haftaya kadar bir kız bir erkek demişler ama 20.haftada ayrıntılıda ikiside kız demişlerdi yanlış hatırlamıyorsam .
benim doktorumda 16 haftaya kadar bir erkek bir kız gözüyle bak dedi %90 kız dedi biri erkek belli arasında 1 gün var diğeride erkek olsaydı belli olurdu dedi 17 de ikiside erkek dedi .sağlıkla gelsin bebişlerimiz inş.
rabbim gönlüne göre versin canım
hakkında hayırlısı olsun canım benim iki hafta sonra belli olur artık :)Haklisn da bebek bacaklarini acmis o bolumu buyyttu oyle dikkatli bakip kesin erkek dedi baklm 2 hafta sonra diger doktorum ayrintili ultrason yapcak onda da ayni olacakmi artik iki hafta gecmez bana
bana aile hekimliginden hemsire sol tarafa yatmami tavsiye etti. ozaman bebekler daha rahat edermisHayirli cumalar hamisler
Şükür hamileligim boyunca toplasak 5 defa uskufra etmisimdir.sabahlari uyanir uyanmaz basliyor mide bulantilari. Size sorum geceleri yatarken saga sola donup yatiyormusunuz. Ben saga yatamiyorm. Agri oluyor siddetli. Sola bazen yatabiliyorum. Agri olmazsa. Korkuyorum bebislere bi zarar olur mu bu durum
cnm senle biz ayniyiz bizdr dun dojtora gittik. haftalari ve kilolari hakkinda birsey soyledimi doktor bizimkinin biri normal gununde digeri 1 hafta ilerde dedi. onun kilosuda daha fazla.niye böyle oldu anlamadim :)Kizlar hayirli cumalariniz olsun allahim bebislerimizi kucagmiza alip buyutmeyi nasip etsin insallah Ben yine dayanamadm burdaki doktoruma gttim cinsiyetleri kesin olarak soyledi bir kiz bir erkek dedi erkegin seyini de gosterdi bebislerimi gordum cok mutluyum allahim hepizinde mutlulugunu daim etsin
Sordum canm birisi 15+5 digeride 16+1 cikiyor 140 gram dedi inceledi gayet iyiler dedi Sana gram olarak soyledimicnm senle biz ayniyiz bizdr dun dojtora gittik. haftalari ve kilolari hakkinda birsey soyledimi doktor bizimkinin biri normal gununde digeri 1 hafta ilerde dedi. onun kilosuda daha fazla.niye böyle oldu anlamadim :)
sende ikiside onde gidiyormus. soyledi cnm gununde olana 109gr digerine 136gr dedi. 109a gunuyle uyumlu tam 15haftalik digeri daha buyuk 16haftalik dedi. tup bebek mi seninki 5.gun embriyisu ise oda fark ettirebilirSordum canm birisi 15+5 digeride 16+1 cikiyor 140 gram dedi inceledi gayet iyiler dedi Sana gram olarak soyledimi
Evet 5.gun embriyolarydi bide pgtli kromozmlarina bakilip saglikli olanlar transfer edilmistisende ikiside onde gidiyormus. soyledi cnm gununde olana 109gr digerine 136gr dedi. 109a gunuyle uyumlu tam 15haftalik digeri daha buyuk 16haftalik dedi. tup bebek mi seninki 5.gun embriyisu ise oda fark ettirebilir
o yuzden daha buyukler seninkiler annesi sonucta daha transferde 5 gunluk bebislermis :)Evet 5.gun embriyolarydi bide pgtli kromozmlarina bakilip saglikli olanlar transfer edilmisti
Senin dogal gebelignmi canmo yuzden daha buyukler seninkiler annesi sonucta daha transferde 5 gunluk bebislermis :)
Vera nur ben ogretmenim..kiyafet derdim var hem rahat hem iyi giyinmek zor.ustelik bugun hep ayaktaydim nobet tutuyorum dr.sıkıntı yok deyip yasal sureyi bekliyor.bebekler sagdan soldan vurdular bugün..cuma gunlerini iple cekiyorum ve o kadar çok angarya is varki bizde...haftaya kontrol var bana kesin erkekler dedi dediginiz gibiyse cinsiyeti farkli soyler mi diye meraklandim..Kızlar bu sbh işe gelirken kıyafetlerimin hiçbirinin içine giremedimAllahtan bol bir elbise buldumda onu giydim utanmasam en rahat ettiğim kıyafetle btn haftayı geçirmek istiyorum
Ilac vermezler canim dogrusu da o.benim de soguk alginligim oldu serum ve parol kullandim.ama portakal suyu yesillik ihlamur oyle atlattim. Ayrintili ultrasona 12.haftada bakti dr.karindan.ondan sonra da hep ayrintili bakiyor zaten.Kızlar merhaba. Bende ikizlere gebeyim. 8 gündür geçmeyen ishalim var. 1 gün acilde yattım. İlaç vermediler sadece serum taktılar. Hamile olduğun için ilaç veremiyorlarmış. Patates haşlaması, leblebi kola, muz, söylenen herşeyi yaptım ama geçmiyor.başka bir yöntem önerecek olan varsa önerilerinize açığım.
Bir de pazartesi doktor randevum var. 11. Haftada ikili test için mi gittiniz. Muayeneyi karından mı yaptılar?
Çok sağol Canım.Ilac vermezler canim dogrusu da o.benim de soguk alginligim oldu serum ve parol kullandim.ama portakal suyu yesillik ihlamur oyle atlattim. Ayrintili ultrasona 12.haftada bakti dr.karindan.ondan sonra da hep ayrintili bakiyor zaten.
1 kasık sirke ii geliyor diolar ama hamileyken içebilirmisin midem kaldır ır mı bilmiyorum canım bir arastır isterse onuKızlar merhaba. Bende ikizlere gebeyim. 8 gündür geçmeyen ishalim var. 1 gün acilde yattım. İlaç vermediler sadece serum taktılar. Hamile olduğun için ilaç veremiyorlarmış. Patates haşlaması, leblebi kola, muz, söylenen herşeyi yaptım ama geçmiyor.başka bir yöntem önerecek olan varsa önerilerinize açığım.
Bir de pazartesi doktor randevum var. 11. Haftada ikili test için mi gittiniz. Muayeneyi karından mı yaptılar?
Tamam bir de onu deneyeyim :) teşekkürler1 kasık sirke ii geliyor diolar ama hamileyken içebilirmisin midem kaldır ır mı bilmiyorum canım bir arastır isterse onu
Hangi haftada???Kizlar ikiside %80 erkek denilen bebislerimiz bugün itibarı ile kiz çocuklarına dönüştü:) soktayiz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?