- 13 Ocak 2016
- 1.174
- 1.109
- 53
- Konu Sahibi kalbiminozu
-
- #5.561
bişey olmamıştır canım inşallah, biz fazla evham yapıyoruz.
Günaydın Canım korkmana gerek yok bendede olmuştu ama doktor jelin birikenleri geri çıkar demişti ve bencede önceden kanaman olmuştu onun kalıntısıdır içini ferah tut herşey yolundadır inşallahgünaydın arkadaşlar bugün sabah kalkınca bişeyden midem kalktı ve bikaçkere öğürdüm vr alttan ceviz kadar siyah jel topağı geldi, ben önceki kanamaların kalıntısına yordum ama yinede bilemiyorum. Benim kanama sıkıntısı ara ara böyle devam edip gitcek galiba
Anladım cnm. 2 hafta sonraya randevu almam lazım günü o zamana verdi dr. İnş her şey yolunda olur :) teşekkürler cvp icin.Canim benim normal ultrasonda bakti karından..30 dk felan surdu .. o detayli olan farkli ayrintili ultrason oluyo daha sonra
Canım ins her şey yolundadır. Duamdasin. Ben degünaydın arkadaşlar bugün sabah kalkınca bişeyden midem kalktı ve bikaçkere öğürdüm vr alttan ceviz kadar siyah jel topağı geldi, ben önceki kanamaların kalıntısına yordum ama yinede bilemiyorum. Benim kanama sıkıntısı ara ara böyle devam edip gitcek galiba
Canım hayırlı olsun bebişlerin Allahım tamamına erdirsin benimde ilk başlarda biri diğerinden büyüktü ama Zamanla aynı oluyorlar sen merak etmeBende pazartesi ikiz annesi olacağımı ogrendim dunde kalp atışlarını duyduk cok sukur ama biri diğerinden biraz kucuk dedi kafama takıldı bi sorun olurmu dedim olmaz o onu yakalar dedi ins oyle olur. Sizdede böylemiydi kızlar.
Günaydın canım bebişlerin iyi olduğunu yazmışsın çok şükür gördünmü herşey yavaş yavaş yoluna giriyor hayırlısıyıyla sen sadece bebeklerini düşün ve stres yapmaCanım ins her şey yolundadır. Duamdasin. Ben deE-M-I-N-E-M e katılıyorum.
Günaydın Canım korkmana gerek yok bendede olmuştu ama doktor jelin birikenleri geri çıkar demişti ve bencede önceden kanaman olmuştu onun kalıntısıdır içini ferah tut herşey yolundadır inşallah
sağolun kızlar, Rabbim sağlıklı sıhhatli hayırlısıyla evlatlarımıza kavuşursun bizi inşallah.Canım ins her şey yolundadır. Duamdasin. Ben deE-M-I-N-E-M e katılıyorum.
Amin canım inşallahsağolun kızlar, Rabbim sağlıklı sıhhatli hayırlısıyla evlatlarımıza kavuşursun bizi inşallah.
İnşallah canım bir de kucağıma aldığım günü görsem :) sağlıklı olsunlar cinsiyeti merak ediyorum sonra sabırsızlanıyorum.. hemen dogacaklari gün gelsin diyorum :) güzel haberler verelim birbirimize ins hepGünaydın canım bebişlerin iyi olduğunu yazmışsın çok şükür gördünmü herşey yavaş yavaş yoluna giriyor hayırlısıyıyla sen sadece bebeklerini düşün ve stres yapma
Selam canım o ne demek ben hiç anlamadımSlm kızlar dün farklı bir doktora gittim mono-mono olan ikizlerim monokoryonik diamniotikmis.böyle bi durum yasayan var mi?
Vallah canım benim keselerde ayrı suda ayrıMonokoryonik monoamniotik olan en riskli grup.hem keseleri hem suları bir oluyordu ikizlerin.monokoryonik diamniotikmis olanlarda keseleri bir suları ayrı oluyo.
Çok sevindim bebişciklerin iyi olmasına.cnsiyetlerde netleşti haydi gözün aydın.Rabbim sağlıkla kucağına aldığın günleri göstersin.merhaba arkadaşlar bebişlerim 18+2 ve 18+3 olmuşuz ve doktor ikiside kesin erkek dedi paşalarım geliyor allahın izniyle :)))
rabbim sağlıklı bir şekilde dünyaya getirmeyi nasip etsin inş. büyümüşler ve bir birlerine yaklaşmışlar :))
Amin cnm. Çok sevindim masallah :) darısı bizlerin başına ins.merhaba arkadaşlar bebişlerim 18+2 ve 18+3 olmuşuz ve doktor ikiside kesin erkek dedi paşalarım geliyor allahın izniyle :)))
rabbim sağlıklı bir şekilde dünyaya getirmeyi nasip etsin inş. büyümüşler ve bir birlerine yaklaşmışlar :))
Çok sevindim bebişciklerin iyi olmasına.cnsiyetlerde netleşti haydi gözün aydın.Rabbim sağlıkla kucağına aldığın günleri göstersin.
sagolun kızlar darısı sizin başınıza inş. :)))Amin cnm. Çok sevindim masallah :) darısı bizlerin başına ins.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?