2016'da ikiz Annesi Olacaklar...

günaydın arkadaşlar bugün sabah kalkınca bişeyden midem kalktı ve bikaçkere öğürdüm vr alttan ceviz kadar siyah jel topağı geldi, ben önceki kanamaların kalıntısına yordum ama yinede bilemiyorum. Benim kanama sıkıntısı ara ara böyle devam edip gitcek galiba

Günaydın Canım korkmana gerek yok bendede olmuştu ama doktor jelin birikenleri geri çıkar demişti ve bencede önceden kanaman olmuştu onun kalıntısıdır içini ferah tut herşey yolundadır inşallah

Canım ins her şey yolundadır. Duamdasin. Ben de E-M-I-N-E-M e katılıyorum.

Canım hayırlı olsun bebişlerin Allahım tamamına erdirsin benimde ilk başlarda biri diğerinden büyüktü ama Zamanla aynı oluyorlar sen merak etme

Günaydın canım bebişlerin iyi olduğunu yazmışsın çok şükür gördünmü herşey yavaş yavaş yoluna giriyor hayırlısıyıyla sen sadece bebeklerini düşün ve stres yapma
İnşallah canım bir de kucağıma aldığım günü görsem :) sağlıklı olsunlar cinsiyeti merak ediyorum sonra sabırsızlanıyorum.. hemen dogacaklari gün gelsin diyorum :) güzel haberler verelim birbirimize ins hep

Slm kızlar dün farklı bir doktora gittim mono-mono olan ikizlerim monokoryonik diamniotikmis.böyle bi durum yasayan var mi?

Monokoryonik monoamniotik olan en riskli grup.hem keseleri hem suları bir oluyordu ikizlerin.monokoryonik diamniotikmis olanlarda keseleri bir suları ayrı oluyo.

Çok sevindim bebişciklerin iyi olmasına.cnsiyetlerde netleşti haydi gözün aydın.Rabbim sağlıkla kucağına aldığın günleri göstersin.

Amin cnm. Çok sevindim masallah :) darısı bizlerin başına ins.

Çok sevindim bebişciklerin iyi olmasına.cnsiyetlerde netleşti haydi gözün aydın.Rabbim sağlıkla kucağına aldığın günleri göstersin.

Amin cnm. Çok sevindim masallah :) darısı bizlerin başına ins.
sagolun kızlar darısı sizin başınıza inş. :)))
bide doktorum 12. haftadan 18. haftaya kadar iki ayrı plasante var dedi çift gibi dedi 18 haftada tek plasante var tek yumurta dedi anlamadım gitti ayrıntılı da belli olur artık tek mi çift mi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…