2016'da ikiz Annesi Olacaklar...

Kızlar tetanoz aşısı yaptırdınız mı ya da yaptırcakmısınız? beni 23 eylül için aramışlardı aile hekimliğinden ama doktoruma sormayı unuttum ikiz gebelikte fark eder mi bi zararı olur mu diye

Dogru ya iyi hatirlattin ben de unuttum sormayi Aile hekimi genelde ikizlere yapmiyoruz doktorunuz yap derse yapiyoruz demisti. Simdi bi arayip sorayim bakalim doktora

Dogru ya iyi hatirlattin ben de unuttum sormayi Aile hekimi genelde ikizlere yapmiyoruz doktorunuz yap derse yapiyoruz demisti. Simdi bi arayip sorayim bakalim doktora
Aynen sordum simdi ol dedi. Sanirim 20. Haftadan sonra olunuyormus. Bayram donusu olurum artik

Aynen sordum simdi ol dedi. Sanirim 20. Haftadan sonra olunuyormus. Bayram donusu olurum artik
anladım canım sağolasın bende bi arayıp nolur nolmaz bi de aile hekimini arayım bayramdan sonra çağırır heralde benim sata göre 5 gün filan geride ona göre çağırır heralde

Canım benim doktorum önermedi yapmayın dedi çocukta hasara bile yol Açıyor dedi belki tüp bebek Ondandır ama sen doktorundan onay almadan yaptırma bence

Canım benim doktorum önermedi yapmayın dedi çocukta hasara bile yol Açıyor dedi belki tüp bebek Ondandır ama sen doktorundan onay almadan yaptırma bence
tamam canım sağol bende mutlaka sorucam sormadan cesaret edemem

Bugun sağlık ocağina gittim kizlar moralim bozuldu bu zamana kadar beş kilo almisim ebe kadin cok oldugunu söyledi şeker olabilir sende dedi kilomla ilgili daha bir sürü sey diyet yapmalisin falan dedi sizin kilo alimlariniz nasil

Kizlar merhaba.dr um bana folibolu kes dedi yerine decavit verdi.votamin hapi.ictigimden beri hem kabizim hemde buyuk tuvaletim simsiyah cikiyor.acaba bu ilac yaparmiko bunu.bu arada biz ikiz gebisler 3 lu tarama yaptiriyormuyuz bilginiz varmi

Merhaba arkadaşlar bende katıldım aranıza tüp bebekle ikiz bebek bekliyorum yarın doktor randevum var kalp atışı için inşallah pıt pıtlarını duyarım miniklerimin
Oooo çok heyecanlı. Videoya çekin. Sonra izler izler durursunuz. Ben öyle yaptım. Şimdi aklıma düştüklerinde videoları açıyorum.

Kizlar merhaba.dr um bana folibolu kes dedi yerine decavit verdi.votamin hapi.ictigimden beri hem kabizim hemde buyuk tuvaletim simsiyah cikiyor.acaba bu ilac yaparmiko bunu.bu arada biz ikiz gebisler 3 lu tarama yaptiriyormuyuz bilginiz varmi
Decavit değil ama ferro yapıyor koyu dışkı. O kabızlık bendede var. Duphalac diye vir ilaç verdi ama cık olmuyoo

Nasıl yani 20. Haftada 5 kiloya çok mu dedi hemde ikiz. Sapıtmış galiba arkadaşım 26 haftalık hamile 8 kilo aldı yek bebek. Başka bir tanıdığım 24 haftalık hamile 10 kilo aldı tek bebek. Sen dinleme onu moralinide bozma

Bana 2 li test anlamsız. 3lğ ve 4 lü önemli demişti anlamadım araştırmak lazım

Çok muuu? Hiç degıl yani.kendisi kaç kg almış merak ettim hamiLeliğinde.gayet iyi kilo alımın cnm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…