- 20 Kasım 2015
- 8.535
- 36.366
- 478
- 37
- Konu Sahibi kalbiminozu
-
- #7.181
O zmn bilmiom artk 10 haftalk dedigini hatrliom bide ikiz dedigini :))Dogru canım doğduğu tarih
Aynen canım rabbim sağlık. Versin benimde eşim tarafında var hem.anne hem.baba tarafiO zmn bilmiom artk 10 haftalk dedigini hatrliom bide ikiz dedigini :))
Benm sülalemde hic ikiz olmadı o yuzdn sasirdm nasil olur diye ay insallj saglkli olurlarda artk gerisi nasip
Yer olarak daha kullanışlı ama psıkolojılerini etkilio dio kımısi herkes farklı bısı tavsıye edince kafam allak bullak oluyorÖnlü arkalı olanlar daha kullanışlıymış canım. Bende düşünüyorum.
Yer olarak daha kullanışlı ama psıkolojılerini etkilio dio kımısi herkes farklı bısı tavsıye edince kafam allak bullak oluyor
Hayırlı olsun canım. Güle güle kullanmak nasip olsun.Bende dun bebiş odasını aldım kızlar 2 sallanır beşik bi 3 kapılı dolap şimdi gelmesini bekliyorum bebek arabasında cok kararsızım ben
2 buyuyune yeri cok daraltmamak için normal beşik aldım ben canımHayırlı olsun canım. Güle güle kullanmak nasip olsun.
Beşiklerin büyüyen beşiklerden mi, yoksa belli bi müddet sonra değişecek olanlardan mı?
Bende uzaktayim canim haftasonu memleketteydik herkes nasil bakacaksin vah tuh falan diyor kimseye guvenmedim ki ben rabbim verdiyse sabrini da verir yeterki sagsalim gelsinler. Bulantim ve kusmalar cok fazlaydi canim ama sukur 15.haftayla birlikte azaldi bizde esimle hic gecmicek 9 ay surecek diyorduk hele gecen hafta korkunctu sukur bu hafta cok az insallah azalir. Leblebi tavsiye ederim sevmezdim ama bir tek o faydali oldu bana gecicide olsa yerkeb rahatlatti hepHosbulduk canm benm bulantı fena ama şu saat oldu açım bi yudum su icsemde kusuyorum bide benm 2 yasinda bi oglum var bide bunlar olacak insallah naprım yandım diorm tek başima bakıcam mecburen ailemden uzaktayım çunkü(( kara kara düşünuyorun anlayacağın.kaçıncı haftadasın peki sen??
Canim 2 hafta once kizim 1 gun ondeydi diger doktorda. Bugun kizim 15 oglum 15+4 cikti. Kilo hakkinda birsey demedi 20.haftadan sonra kilo takibi yapicam dedi.umuttttt cnm senin kız ile erkek arasında fark var mı kilo gün vs?
Gecen markete gittik biri kasadan gecemedi bende o zaman anladim ki onlu arkalar daha kullanisli. bende onlu arkali alicam. Degisimli oturtmayi dusunuyorum zaten saatlerce durmayacaklar ki uzerinde. Pskolojilerini etkilemezÖnlü arkalı olanlar daha kullanışlıymış canım. Bende düşünüyorum.
Insallah oyle olur ben oglum için çok zorlanmıştım şükür simdi kendi yüruyor istediğini anlatabilio ama birden iki bebekle daha kendimi düsününce çok korkuyorum çnkü 3 yıl olacak ilk hamileliğimle beraber pek uyuyamadımBende uzaktayim canim haftasonu memleketteydik herkes nasil bakacaksin vah tuh falan diyor kimseye guvenmedim ki ben rabbim verdiyse sabrini da verir yeterki sagsalim gelsinler. Bulantim ve kusmalar cok fazlaydi canim ama sukur 15.haftayla birlikte azaldi bizde esimle hic gecmicek 9 ay surecek diyorduk hele gecen hafta korkunctu sukur bu hafta cok az insallah azalir. Leblebi tavsiye ederim sevmezdim ama bir tek o faydali oldu bana gecicide olsa yerkeb rahatlatti hep
Çok sagol canm oglumu parka çikarmıştım yazamadmAynen canım rabbim sağlık. Versin benimde eşim tarafında var hem.anne hem.baba tarafi
Bende duydum,arkadaki kötü hissediyormuş filan nekadar doğru bilmiyorumPsikolojilerini niye etkiliyomuş anlamadım. Duymamıştım. Arka arkaya oturdukları için mi acaba? O arabalar birbirinede dönebiliyor. Yani birbirlerine bakıyorlar. Ama bilemedim tabii?
Üçüzmu bekliyorsunuz maşallah kaç haftalık rabbim sizi korusunBende duydum,arkadaki kötü hissediyormuş filan nekadar doğru bilmiyorumsizin yine iki tane bulursunuz bir yol,ben üç tane bekliyorum araba yok :) olsada nasıl sürülürki:)) sağlıklı hamilelikler..
Evet 22 bitti bugün,amin hepimizinkini korusun teşekkürler:)Üçüzmu bekliyorsunuz maşallah kaç haftalık rabbim sizi korusun
Ayyy maşallah cinsiyeti belli oldumu canım sağlıkla al bebeklerini ilk gebelik mi canımEvet 22 bitti bugün,amin hepimizinkini korusun teşekkürler:)
2 erkek 1 kız :) ilk evet,amin inşallah hepimiz alalım sağlıklaAyyy maşallah cinsiyeti belli oldumu canım sağlıkla al bebeklerini ilk gebelik mi canım
Oooyyy maşallah canım2 erkek 1 kız :) ilk evet,amin inşallah hepimiz alalım sağlıkla
Ayyy ne tatlı Rabbim hayirlisiyla kavuştursun Kuzucuklarimiza2 erkek 1 kız :) ilk evet,amin inşallah hepimiz alalım sağlıkla
Olur canim dua et rabbim yardim edecektir eskileri dusun 1 er yas arayla kacar cocuk buyutmusler hep. Belki hepsine yetemeyecegimiz zamanalr gelecek ama biz iyi annelr olucaz. Bebeklerimiz bizi cok uzmeyecek bulantilar malesef canim yapikacak birsey yok. Leblebiyi zorla ye bastirir biraz belki kusmazsinInsallah oyle olur ben oglum için çok zorlanmıştım şükür simdi kendi yüruyor istediğini anlatabilio ama birden iki bebekle daha kendimi düsününce çok korkuyorum çnkü 3 yıl olacak ilk hamileliğimle beraber pek uyuyamadımAynen dediğn gibi Rabbim veriyosa sabrını da gücünü de verir insallah.ben leblebi severim ama şu an sevdiğim dahil bisey yiyemiorum bi yudum su iciyorum kusuyorum yemeklerdede öyle kokusuna bile kusuyorum insallah geçer
Ben hamileligim hakkinda çok konusmak istemiyorum çünkü bu işler gercekten belli olmaz..risk yok hatta iyi oldugumu söylüyor dr.um..ama bazen bebekler erken geliyorlar sebebi bilinmiyor.insallah saglikli olurlar baska dileğim yok...hastane cantasi icin takimlar gecelik badiler vb.aldim.battaniyeleri giysileri annem hazirladi ve odalarini yapmaya basladik..beşik dolap perde vs.alacagiz artik..Merhaba,
28. Haftada ikiz oldukları için mi doğabilirler dediniz, yoksa size özel erken doğum riski falan mı var. 28 çok erken değil mi. Heyecan yaptı şimdi. Her şey için daha erken diyordum ben de. O yüzden hiç bir şeye başlamadık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?