2016'da ikiz Annesi Olacaklar...

Cok tesekkür ederim canm benm inşallah hersey guzel olur ben daha yeni yeni hissediyorm icinde iki tane bebek oldugunu ama dedgin gibi eskilerde yapmış bizlerde yaparız insallah hem saglikli olsunlarda varsin bizler yorulalım

Benmde herşey normaldi hiç kanamam ağrm sızım olmadı normal kontrole gttğmde bi baktık rahm kısalması olmş bi kaç güne dikişe gttm çıkışta da doktor 28-30haftalarda alırız bebekleri dedi yani ikiz gebelk farklıymş

Ikinci el bebek arabasi almayi dusunuyor musunuz? Benim esim cok karsi =( Bebek arabasina 1000 lerce lira vermek bana cok yanlis geliyor. Siz ne dusunuyor sunuz?

Günaydın arkadaşlar ayrıntılı ultrasonu özelde mi devlette mi yaptırdınız?
Kontrole özele mi gidiyorsunuz?

Hylhyl1 cnm iyisindir ins. Sen özele mi gidiyorsun ?

önlü arkalı daha kullanışlı asansöre bile sığmıyor diğerleri ve tekliye göre iç kısımları çok dar oluyo inceleyince gördüm ve aldım.. bende aynı şekilde dönüşümlü yada birbirlerine bakar kullanmayı düşünüyorum..

Bende duydum,arkadaki kötü hissediyormuş filan nekadar doğru bilmiyorum sizin yine iki tane bulursunuz bir yol,ben üç tane bekliyorum araba yok :) olsada nasıl sürülürki:)) sağlıklı hamilelikler..
Ayy canım yaa hayırlı olsun :) 3 tane diyince istemsiz gülümsedim. Gerçekten biz 2 yi düşünürken 3 ü düşünenlerde var. Allah hepimizin yardımcısı olsun.

Ve bir sorum daha var kan pıhtılaşması testi olmadan iğne kullanan var mı acaba arkadaşlar?

Ikinci el bebek arabasi almayi dusunuyor musunuz? Benim esim cok karsi =( Bebek arabasina 1000 lerce lira vermek bana cok yanlis geliyor. Siz ne dusunuyor sunuz?
Canım bizde 2. el seçeneğini yeni düşünmeye başladık. Bir yakınımız önerdi. E bebek markasının 2. el satış mağazası varmış ve çok yıpranmış ve eski ürünleri almıyorlarmış. Temizmiş yani hepsi, az kullanılmış. Bi göz atmayı düşünüyorum ben. Çünkü çok fazla 2 bebekle gezebileceğimi tahmin etmiyorum. Normalde de çok yürümeyi seven biri değilim. Lazım olduğunda kenarda olacak kadar olsun yeter. Tabi şimdi böyle düşünüyorum ama ne olur bilemiyorum şimdiden :)

Günaydın arkadaşlar ayrıntılı ultrasonu özelde mi devlette mi yaptırdınız?
Kontrole özele mi gidiyorsunuz?

Hylhyl1 cnm iyisindir ins. Sen özele mi gidiyorsun ?
Saol canm doktorum özel muayenesi var müdahale. Edilmesi lazmsada anlaşmalı özel hasanelere yonlendriyor kendiside gelip herşeyini kendi yapıyor ilgili alakalı yani

Saol canm doktorum özel muayenesi var müdahale. Edilmesi lazmsada anlaşmalı özel hasanelere yonlendriyor kendiside gelip herşeyini kendi yapıyor ilgili alakalı yani
Anladım cnm. 2 hafta sonra kontrolüm ve rahim ağzına vajinal bakıcam gobekten değil dedi dr. Endişelendirdi beni.

Anladım cnm. 2 hafta sonra kontrolüm ve rahim ağzına vajinal bakıcam gobekten değil dedi dr. Endişelendirdi beni.
Baksın canm en iyisi benm de o gün ayrıntılıya gtmiştm gobekten normal çıktı rahm ağzı olçumum doktoruma sonuç için gttm doktorm hep alttan bakıyordu zaten gobekten tam doğru çıkmıyor diye alttan bakınca farkettıki kısalmş dedi dikiş atalm dedi eğer ki kısalma olmuşsa onlem alması iyi olur inşallah ama normal boyutundadır canm

Ben sanırim ya ikinci el alıcam yada bette 500tl ye falan 0 olanlar var onlardanda alabilirim yani benm oglum yürumeye başladı bebek arabasina binmedi bidaha.simdi jem oğlumla hem ikizlerle zaten çıkamam çıktıgm o yuzden cok parada veremem

İnş cnm saolasin.
Kafam çok karışık. İlk bebeğimi kaybettiğim için kalp durmasi sonucu önlem amaçlı coraspin ve kan sulandirici iğne kullanıyorum. Kan pıhtılaşmasi testım yok yani. Bi dr 4. Ayda bırakırız diğeri 7. Ayda dedi. Korkuyorum bırakınca bebeklerimin kalbi durursa diye. İyi bir doktor bulup sormam lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…