- 20 Kasım 2015
- 8.535
- 36.366
- 478
- 37
- Konu Sahibi kalbiminozu
-
- #7.201
Cok tesekkür ederim canm benm inşallah hersey guzel olur ben daha yeni yeni hissediyorm icinde iki tane bebek oldugunu ama dedgin gibi eskilerde yapmış bizlerde yaparız insallah hem saglikli olsunlarda varsin bizler yorulalımOlur canim dua et rabbim yardim edecektir eskileri dusun 1 er yas arayla kacar cocuk buyutmusler hep. Belki hepsine yetemeyecegimiz zamanalr gelecek ama biz iyi annelr olucaz. Bebeklerimiz bizi cok uzmeyecek bulantilar malesef canim yapikacak birsey yok. Leblebiyi zorla ye bastirir biraz belki kusmazsin
Demin ultrasn resmine baktm biri 10+4 biri 10+0 yaziyo mevhibe meyra ben sanirm adet tarihini yanls hatrladm.birde ikisi arasnda gün farkı var galiba o neden ki ??Üçüzmu bekliyorsunuz maşallah kaç haftalık rabbim sizi korusun
Benmde herşey normaldi hiç kanamam ağrm sızım olmadı normal kontrole gttğmde bi baktık rahm kısalması olmş bi kaç güne dikişe gttm çıkışta da doktor 28-30haftalarda alırız bebekleri dedi yani ikiz gebelk farklıymşBen hamileligim hakkinda çok konusmak istemiyorum çünkü bu işler gercekten belli olmaz..risk yok hatta iyi oldugumu söylüyor dr.um..ama bazen bebekler erken geliyorlar sebebi bilinmiyor.insallah saglikli olurlar baska dileğim yok...hastane cantasi icin takimlar gecelik badiler vb.aldim.battaniyeleri giysileri annem hazirladi ve odalarini yapmaya basladik..beşik dolap perde vs.alacagiz artik..
Canim 2 hafta once kizim 1 gun ondeydi diger doktorda. Bugun kizim 15 oglum 15+4 cikti. Kilo hakkinda birsey demedi 20.haftadan sonra kilo takibi yapicam dedi.
Gecen markete gittik biri kasadan gecemedi bende o zaman anladim ki onlu arkalar daha kullanisli. bende onlu arkali alicam. Degisimli oturtmayi dusunuyorum zaten saatlerce durmayacaklar ki uzerinde. Pskolojilerini etkilemez
Ayy canım yaa hayırlı olsun :) 3 tane diyince istemsiz gülümsedim. Gerçekten biz 2 yi düşünürken 3 ü düşünenlerde var. Allah hepimizin yardımcısı olsun.Bende duydum,arkadaki kötü hissediyormuş filan nekadar doğru bilmiyorumsizin yine iki tane bulursunuz bir yol,ben üç tane bekliyorum araba yok :) olsada nasıl sürülürki:)) sağlıklı hamilelikler..
Bende duydum,arkadaki kötü hissediyormuş filan nekadar doğru bilmiyorumsizin yine iki tane bulursunuz bir yol,ben üç tane bekliyorum araba yok :) olsada nasıl sürülürki:)) sağlıklı hamilelikler..
Canım bizde 2. el seçeneğini yeni düşünmeye başladık. Bir yakınımız önerdi. E bebek markasının 2. el satış mağazası varmış ve çok yıpranmış ve eski ürünleri almıyorlarmış. Temizmiş yani hepsi, az kullanılmış. Bi göz atmayı düşünüyorum ben. Çünkü çok fazla 2 bebekle gezebileceğimi tahmin etmiyorum. Normalde de çok yürümeyi seven biri değilim. Lazım olduğunda kenarda olacak kadar olsun yeter. Tabi şimdi böyle düşünüyorum ama ne olur bilemiyorum şimdiden :)Ikinci el bebek arabasi almayi dusunuyor musunuz? Benim esim cok karsi =( Bebek arabasina 1000 lerce lira vermek bana cok yanlis geliyor. Siz ne dusunuyor sunuz?
Saol canm doktorum özel muayenesi var müdahale. Edilmesi lazmsada anlaşmalı özel hasanelere yonlendriyor kendiside gelip herşeyini kendi yapıyor ilgili alakalı yaniGünaydın arkadaşlar ayrıntılı ultrasonu özelde mi devlette mi yaptırdınız?
Kontrole özele mi gidiyorsunuz?
Hylhyl1 cnm iyisindir ins. Sen özele mi gidiyorsun ?
Anladım cnm. 2 hafta sonra kontrolüm ve rahim ağzına vajinal bakıcam gobekten değil dedi dr. Endişelendirdi beni.Saol canm doktorum özel muayenesi var müdahale. Edilmesi lazmsada anlaşmalı özel hasanelere yonlendriyor kendiside gelip herşeyini kendi yapıyor ilgili alakalı yani
Baksın canm en iyisi benm de o gün ayrıntılıya gtmiştm gobekten normal çıktı rahm ağzı olçumum doktoruma sonuç için gttm doktorm hep alttan bakıyordu zaten gobekten tam doğru çıkmıyor diye alttan bakınca farkettıki kısalmş dedi dikiş atalm dedi eğer ki kısalma olmuşsa onlem alması iyi olur inşallah ama normal boyutundadır canmAnladım cnm. 2 hafta sonra kontrolüm ve rahim ağzına vajinal bakıcam gobekten değil dedi dr. Endişelendirdi beni.
Ben sanırim ya ikinci el alıcam yada bette 500tl ye falan 0 olanlar var onlardanda alabilirim yani benm oglum yürumeye başladı bebek arabasina binmedi bidaha.simdi jem oğlumla hem ikizlerle zaten çıkamam çıktıgm o yuzden cok parada verememIkinci el bebek arabasi almayi dusunuyor musunuz? Benim esim cok karsi =( Bebek arabasina 1000 lerce lira vermek bana cok yanlis geliyor. Siz ne dusunuyor sunuz?
İnş cnm saolasin.Baksın canm en iyisi benm de o gün ayrıntılıya gtmiştm gobekten normal çıktı rahm ağzı olçumum doktoruma sonuç için gttm doktorm hep alttan bakıyordu zaten gobekten tam doğru çıkmıyor diye alttan bakınca farkettıki kısalmş dedi dikiş atalm dedi eğer ki kısalma olmuşsa onlem alması iyi olur inşallah ama normal boyutundadır canm
Demin ultrasn resmine baktm biri 10+4 biri 10+0 yaziyo mevhibe meyra ben sanirm adet tarihini yanls hatrladm.birde ikisi arasnda gün farkı var galiba o neden ki ??
Yaa o zamn endişelwnmiyim ben ay hamilelik zaten stresli ama ikizlere hamilelik daha farklıymıs herseyi iki kez düşünüyorum bi de benm 2 yasinda oglum var ama sanki ilk hamileligm:)gün farkı oluyor genelde. Birkaç gün çok önemli olmuyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?