2016'da ikiz Annesi Olacaklar...

Hoşgeldin bende ikiz bekliyorum canım bulantı olunca sık sık yiyorum bulantim anda olsa geciyor
Hosbulduk canm benm bulantı fena ama şu saat oldu açım bi yudum su icsemde kusuyorum bide benm 2 yasinda bi oglum var bide bunlar olacak insallah naprım yandım diorm tek başima bakıcam mecburen ailemden uzaktayım çunkü(( kara kara düşünuyorun anlayacağın.kaçıncı haftadasın peki sen??

Bende ailemden uzaktayim ve yakinda 2.5 yasina girecek bir oglum var hem de cok hareketli ve hic durmuyor ama bu mucizeler nasip olduysa elbet bir kolaylikta gelir beraberinde o yuzden rahatla mutlu olup anin tadini cikarmaya calis :) belli bir sure sonra bulantilar geciyor genelde ins sende de oyle olur ve cabucak biter

Çok tesekkur ediyorum inanin içimi rahatlattınız.insallh hepimiz icin Allah bi kolaylık verir ogluma hamileyken 9 ay gecmedi bulantım ama simdi iki katı bulantilar insallh onlarda gecer cok açım çünkü(

Kizlarrrer ben bugun farkli bir doktora gitrim inanilmaz uyuz bir adamdi ama o ladar ilgiliydi ki 45 dk bebekleri inceledi herseylerine bakti bobrek kalp beyin kordon parmak kol bacak gozleri 4 boyutlu ile de bakti yuzlerini gorduk bebiklerin. Kizim yine cok hareketliydi oglusum ilk kez hareket etti esim nasil sevindi. Kizim tabi taklalar atiyor. Oglumda artik doktor o kadar inceledi ki rahatsiz oldu beyimiz de sirtini dondu bize1 oglus 1 kiz kesin gibi dedi doktor tek incelenmesi gereken aort ve birsey daha var dedi onlarda 20.haftadan sonra dedi . kilo alma cok zorlanirsin dedi ama aliyorum kizlar napicam ben. Oyle cok ta yemiyorum ama 71 olmusum neden bu kadar hizli aliyorum napmaliyim biliyor musunuz? Fikir verin bana... 24 25 ten sonra ikiz gebeligi anlarsin dedi. Tedavi oldugu icin ilişki olmasin bence dedi tek olsa sıkıntı yok derim ama ikiz olunca kasilma falan olur dedi. Sulari iyi plasentalar yukarıda dedi.Rahim boyumda cok idealmis suan insallah dusmez. Hedefimiz en az 34 ama 36 37 olsa super olur dedi 37 den sonra bekletmeyiz dedi.

Masallah bebişlerine cnm . Günlerimiz yakın benimkiler pek sakinler :) çok iyiymiş o doktor ya maşallah.. doğumu hiç konuşmadık biz doktorumla. insallah hep iyi gider böyle cnm. :)

11+2 diğeri 10+6 canım takvim var benim yazımın altında sende kur istersen benimde iki oğluma var ilk duyduğumda şok oldum ama alıştım biz niyetlendik kızımız olur diye rabbim lütfü çok şükür canım. Rabbimin bir lütfü vardır. bunda bir hayır canım rabbim.kulunu Darda bırakmaz kalkamicagi yükü altında bırakmaz inşallah. Bebeklerimiz sağlıkla gelir inşallah amin

Son düzenleme:
Çokk sağoll canm insallah hep beraber sag salim alirız bebeklerimizi kucaģimiza.ben hala şokundayim bana ilkin dış gebelik dediler haftasina kese var bebek yok dediler herseyi dedilr ama bugun artk baska hastane baska dr a gittim meger ikizmis:) o takvimi yapamadm ben telden giriom tek bakakm tekrar deneyecegmm

Kişisel bilgilere gir asagida takvim var boşluk oraya dogacagi tarihi gir mesala 14-11-2016 şeklinde yaz bende sürekli telden giriyorum uzanarak

merhaba aramiza hosgeldin sakin korkma ve tadini cikar. merak etme 12-13. haftadan sonra bulantin buyuk ihtimal kalmayacak ve istahin acilacak. vakit buldukca dinlen sen suan

merhaba aramiza hosgeldin sakin korkma ve tadini cikar. merak etme 12-13. haftadan sonra bulantin buyuk ihtimal kalmayacak ve istahin acilacak. vakit buldukca dinlen sen suan
Aslnda bi haftadr yatiorm hicbiseye halim yok ama bi yandan oğlum var mecburen parka da çıkartiorm.insallah şu bulantılarm geçse bi nebzede yetecek bana.cok sagolunn

Cok guzel açıklamissn canm cokkk çok teşekkür ederim.ilk 3 ay aç kaldim bulantidan ötürü ama yeni yeni istahim acilmisken yemeye calisiyrm.tavsiyelerine uymaya calisacagim.hepsi cok doğru çünkü.
rica ederim bende baya arsstirip buldum bunlari :) dedigim gibi balik yiyemiyirsan en azindan ceviz findik semizotu ye. benim sorunumda cok meyve tuketmek bu sebepten gebelik sekeri cikacak diye korkuyorum

Aslinda yanlis oldu tam olarak 10+4 biri i digeride tam bilemedm yaa o kadr saşkn ve heycnlıymki ikizim olacagini ogrendigim andan beri ama yarın tekrar gidicem test istedi onun sonucu icin tekrardan dra sorarm artk kac haftalktı diye
Son adet tarihini söyle Hesapla tim tekrar düzeltirsin canım ben 1 subat

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…