- 20 Kasım 2015
- 8.535
- 36.366
- 478
- 37
- Konu Sahibi kalbiminozu
-
- #7.241
Tmm cnm vallla sanki ilk defa dogum yapcm hersey karmakarisık oldu :) ikiz ne farklıymışşhimm o zaman 8 Şubat Hesaplat canim aramızda bir hafta var bende bugün 11+3diğeri 11+0
Doğuma kadar da kullanırım benim için sorun değil ama bebekleri etkiler mi acaba.. Ya kesinlikle hematolojı ye gıtmelıyım.. ama ilçedeyim çalışıyorum oyyy Rabbim yardımcımız olsun cnmTup bebekle hamileym ilki de öyleydi ve hiç bakılmadan kan sulandırıcı iğne ve coraspin vermişti herkese veriyorlar diye biliyorum dozu az normal olarak veriliyor ama benm gbi pıhtılaşması olanların dozu artıyor yüksek doz veriyorlar canm
Evet ben de iki farklı doktora gidiyorum biri perinatolog.ucuzlerin hayırlı olsun ,Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inş.Benim dr umda çoğul gebelikte önermiyorum dedi bizim üçüz,perinatoloğa sordum o bir sakınca görmüyorum deyince yaptırdım,farklı görüşler var yani
14-11-2016 yazacan canım evet zor ama bi o kadar çok güzel benceTmm cnm vallla sanki ilk defa dogum yapcm hersey karmakarisık oldu :) ikiz ne farklıymışş
Benim doktorum yaptırma dedi aşıyı.bence siz de sorun doktorunuza.
Ağrı yokta canim bazen hava alio gibi. Doktor ağrı olması önemli değil ilerde iltihap bise okur erken doğuma sebebi verir dedi mutlaka git dojtoraGeçmiş olsun cnm benimde dolgum düştü ama agri yapmıyor. Senin agrın var mı?
Allah yardım etsin cnm bebeklerimizi korusun Rabbim ins.
Peki ne yapacaksın sen şimdi cnm ? Doktoruna söyledin mi?Ağrı yokta canim bazen hava alio gibi. Doktor ağrı olması önemli değil ilerde iltihap bise okur erken doğuma sebebi verir dedi mutlaka git dojtora
Ben çoğu eşyayı ikinci el kullanıcam. Kardeşimin 4 yaşında ikizleri var. Onlardan kalan puset ana kucağı kıyafetler hepsini kullanmayı düşünüyorum. Doğumdan sonra ücretsiz izin kullanıcam o yüzden de maddi olarak eşimi sıkıştırmak istemiyorum. 3 senedir bebeğimiz olsun diye uğraşıyoruz elbetteki istesem herşeyi sıfır alabiliriz. Ama ben mama bez hastalık gibi durumlarda elimizde para kalsın istiyorum. Ablamın da ikizleri var bu arada 3 kız kardeşiz Benimkiler de sağlıkla doğarlarsa inşallah 3 müzün ikizleri olacak. Ablamda ikizlerin ihtiyaçlarının çok olduğunu söylüyor. İkisi de emziremedi hep mamayla beslediler. Masraflar çoğalacak maalesef. Bir de başka şeylerden kısmaktansa uzun süre kullanılmayacak eşyalar ikinci el alınabilir.Ikinci el bebek arabasi almayi dusunuyor musunuz? Benim esim cok karsi =( Bebek arabasina 1000 lerce lira vermek bana cok yanlis geliyor. Siz ne dusunuyor sunuz?
Ay vallahi bi heycn başıo beni bi korku da var hem sürpriz oldu bu gebelik bana hemde hic yoktan iki evladm daha olack14-11-2016 yazacan canım evet zor ama bi o kadar çok güzel bence
Ne güzel rabbim o lütfü sana verdi mutlu olmalısın bence bir gebelikte 2 evlat sağlıkla gelsinler insallahAy vallahi bi heycn başıo beni bi korku da var hem sürpriz oldu bu gebelik bana hemde hic yoktan iki evladm daha olack
Çook sagolun o kadar endiseliydim ki dün ama sizler icimi rahatlatıp bu güzelliğin tadını çıkarmamı sagladıniz.insallah saglikla alırim ikisinide kucağıma ve insallah sizlerde öyleNe güzel rabbim o lütfü sana verdi mutlu olmalısın bence bir gebelikte 2 evlat sağlıkla gelsinler insallah
Ferrum fort benim ki cnmkan ilacı ne kullanıyorsunuz
Detaylı ultrason kağıdını incelediğimde monokoryonik, diamniyotik yazıyor. Kafam karıştı şimdi sizin nasıl ?Tüm tek yumurtalarda böyle skma canını.benimkilerden tek yumurta erkek hep küçük olan 1 hafta geride.seninki monokoryonik diamniyotik mi?
Zeynep zümra olsun :)Slm güzel anneler ve onların tatlı bebişleriii.Ben bugün tetanos aşısı olmaya gidiyorum saat 2 gibi bende çok muallakta kaldım ama yaptıracağım dr um inatla yaptımamı söyledi.ve artık iş yerinde hiç rahat edemiyorum göbüşüm öyle kocaman oldu ki 1 ay daha nasıl idare edeceğim diye korkuyorum.bu arada 23 haftada 10 kilo almış oldum 70 kg şuan((ben kesin 100 le falan doğuma girerim.İştahım öyle açıkki doymuyorum resmen tatlıyıda abarttım zati haftaya şeker yüklemem var iyi çıkar umarım :)Bizden haberler böyle.öptüm sizi vede minnaklarınızı aaa bu arada kızıma hala isim bulamadım ya bennn :))))
Soledim lokal anestezi zarar vermez yaptır dediPeki ne yapacaksın sen şimdi cnm ? Doktoruna söyledin mi?
ben yardimci olim canım Derinsu Nira arya ecemsu nilsu ilsu petek Mira Miray Simay aden ada Işık ışıl özümSlm güzel anneler ve onların tatlı bebişleriii.Ben bugün tetanos aşısı olmaya gidiyorum saat 2 gibi bende çok muallakta kaldım ama yaptıracağım dr um inatla yaptımamı söyledi.ve artık iş yerinde hiç rahat edemiyorum göbüşüm öyle kocaman oldu ki 1 ay daha nasıl idare edeceğim diye korkuyorum.bu arada 23 haftada 10 kilo almış oldum 70 kg şuan((ben kesin 100 le falan doğuma girerim.İştahım öyle açıkki doymuyorum resmen tatlıyıda abarttım zati haftaya şeker yüklemem var iyi çıkar umarım :)Bizden haberler böyle.öptüm sizi vede minnaklarınızı aaa bu arada kızıma hala isim bulamadım ya bennn :))))
Geçmiş olsun cnm şimdiden o zamanSoledim lokal anestezi zarar vermez yaptır dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?