2016'da ikiz Annesi Olacaklar...

Doğuma kadar da kullanırım benim için sorun değil ama bebekleri etkiler mi acaba.. Ya kesinlikle hematolojı ye gıtmelıyım.. ama ilçedeyim çalışıyorum oyyy Rabbim yardımcımız olsun cnm

Benim iğne 0.4 luk.

Benim dr umda çoğul gebelikte önermiyorum dedi bizim üçüz,perinatoloğa sordum o bir sakınca görmüyorum deyince yaptırdım,farklı görüşler var yani
Evet ben de iki farklı doktora gidiyorum biri perinatolog.ucuzlerin hayırlı olsun ,Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inş.

Geçmiş olsun cnm benimde dolgum düştü ama agri yapmıyor. Senin agrın var mı?
Allah yardım etsin cnm bebeklerimizi korusun Rabbim ins.
Ağrı yokta canim bazen hava alio gibi. Doktor ağrı olması önemli değil ilerde iltihap bise okur erken doğuma sebebi verir dedi mutlaka git dojtora

Ikinci el bebek arabasi almayi dusunuyor musunuz? Benim esim cok karsi =( Bebek arabasina 1000 lerce lira vermek bana cok yanlis geliyor. Siz ne dusunuyor sunuz?
Ben çoğu eşyayı ikinci el kullanıcam. Kardeşimin 4 yaşında ikizleri var. Onlardan kalan puset ana kucağı kıyafetler hepsini kullanmayı düşünüyorum. Doğumdan sonra ücretsiz izin kullanıcam o yüzden de maddi olarak eşimi sıkıştırmak istemiyorum. 3 senedir bebeğimiz olsun diye uğraşıyoruz elbetteki istesem herşeyi sıfır alabiliriz. Ama ben mama bez hastalık gibi durumlarda elimizde para kalsın istiyorum. Ablamın da ikizleri var bu arada 3 kız kardeşiz Benimkiler de sağlıkla doğarlarsa inşallah 3 müzün ikizleri olacak. Ablamda ikizlerin ihtiyaçlarının çok olduğunu söylüyor. İkisi de emziremedi hep mamayla beslediler. Masraflar çoğalacak maalesef. Bir de başka şeylerden kısmaktansa uzun süre kullanılmayacak eşyalar ikinci el alınabilir.

Ay vallahi bi heycn başıo beni bi korku da var hem sürpriz oldu bu gebelik bana hemde hic yoktan iki evladm daha olack
Ne güzel rabbim o lütfü sana verdi mutlu olmalısın bence bir gebelikte 2 evlat sağlıkla gelsinler insallah

Ne güzel rabbim o lütfü sana verdi mutlu olmalısın bence bir gebelikte 2 evlat sağlıkla gelsinler insallah
Çook sagolun o kadar endiseliydim ki dün ama sizler icimi rahatlatıp bu güzelliğin tadını çıkarmamı sagladıniz.insallah saglikla alırim ikisinide kucağıma ve insallah sizlerde öyle

Slm güzel anneler ve onların tatlı bebişleriii.Ben bugün tetanos aşısı olmaya gidiyorum saat 2 gibi bende çok muallakta kaldım ama yaptıracağım dr um inatla yaptımamı söyledi.ve artık iş yerinde hiç rahat edemiyorum göbüşüm öyle kocaman oldu ki 1 ay daha nasıl idare edeceğim diye korkuyorum.bu arada 23 haftada 10 kilo almış oldum 70 kg şuan ((ben kesin 100 le falan doğuma girerim.İştahım öyle açıkki doymuyorum resmen tatlıyıda abarttım zati haftaya şeker yüklemem var iyi çıkar umarım :)Bizden haberler böyle.öptüm sizi vede minnaklarınızı aaa bu arada kızıma hala isim bulamadım ya bennn :))))

Zeynep zümra olsun :)
Cnm sen kan sulandirici iğne kullanıyor Muydun?

ben yardimci olim canım Derinsu Nira arya ecemsu nilsu ilsu petek Mira Miray Simay aden ada Işık ışıl özüm

Benim uzun zamandır kaşık batmalarim olmuyordu bu uc gundur sağ ve sol kasığına bıçak batıyor nedendir bilemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…