2016'da ikiz Annesi Olacaklar...

Bende oyle dusunuyorum canim ya en mantiklisi o sanirim
Bende senin gibi dusunuyorum canim bebek arabami bende ikinci el alicam o kadar para veremem dogrusu. Ucretsiz izin meselesi var para biriktirmemiz lazim. Esimde diyor o kadar para verene kadar bankaya koyayum ilerde harcasinlar daha cok dua ederler bize diyor let go da cok guzel arabalar geliyor bazen ben surkeli takipteyim birgun alicam biraz daha vakit gecsin
Tetenoz aşısı Oldunuz mu arkadaşlar? Beni doktorum bir şey demedi
Canim fun gittiğim doktor vurun dedi kendi doktoruma henuz soramadim ona da bir dhaa ki randevuda sorucam

Arkadaşlar kaç tane hastane çıkışı aldınız? Ve kaçar tane 0-3 aylık çıtçıtlı badilerden ve tulumlardan aldınız?

Ben seni geçtim :) 74 falanım.. Artık nereye doğru gidiyorum hiçbir fikrim yok. İnşallah sonrasında verebilirim diyorum sadece. :) umut dünyası :)

Ben hala kilo alamadım İnşallah bebişlerim alıyodur.
Tetenoz aşısınıda ilk dozunu vuruldum. 2.si 6 mayıs inşallah

:) valla süper. Eğer gelişimleri iyiysenormalde demekki yterli geliyor. Ancak sen dikkat etmelisin vitaminsiz kalma. Kalsiyum vs.

Sabahları en azından 1 haşlanmış yumurta mutlaka yiyorum. Evdeysem2 yiyorum. 1 süt içiyorum 200 ml liklerden. Her akşam mutlaka meyve yiyorum. Öğlende 1 muz . Demir hapı, Vitamin, balıkk hapı ve magnorm alıyorum. Ayrıca gece yatarken progestrn alıyorum fitil tarzında. Bebişlerde şimdilik maşallah hep önde gibi görünüyor ama hiç benim gibi olan görmedim ben niye alamıyorum anlamadım. Kola ve fantayı içmeyi bıraktım biraz oda etkiliyo galiba. Çokta içmiyodum aslında ama oda farkediyor.

Valla süper. Ozaman hiç kafana takma. Demekki bünyen böyle. bende aşağı yukarı bu şekilde besleniyorum ancak dedim ya şimdiden 15 kiloyu buldum. Kii hamilelikten önceki 8 ay falan bir 10 kilo daha zayıftım. Biraz kilo alayım dedim biraz fazla kaçtı 10 kilo aldım. Üzerine tedaviye başladım, üzerine hamilelik +15 daha... görenler şokda :) Dur hatırlattın bende meyvelerimi tüketeyim şimdi :)

Arkadaşlar kaç tane hastane çıkışı aldınız? Ve kaçar tane 0-3 aylık çıtçıtlı badilerden ve tulumlardan aldınız?
Ben başlamadım hala. Sanırım odasını hazırladıktan sonra başlarım yavaştan . İnşallah o günleri de görürüz. Sonra hazırladığımız kıyafetleri giydirdiğimizi de

Olsun , o da güzel. Hamileyken kilo almıycanda ne zaman alcan. Ne zaman yiycen. :) Hem artık bahanen var hamilesin. :)
Peki kilo aldıysan çatlaklar ne durumda. Varmı göbekte belde çatlak.

Canım bi arkadaşımın 3 dusugunden sonra pıhtılaşma olmadığı halde önlem amaçlı Clexan vuruldu doğuma bir iki hafta kalana kadar .39.haftada 4 Kilo civarı doğdu bebisi ve su An tam bir zeka.küpü ve Tosun gibi maşallah.hiç korkma gelişimi etkilermi diye

İkizlerde 4 lu tarama oluyor mu arkadaşlar normalde kaçıncı haftada oluyor?
17 hafta bittiği gün randevum var benim 4lu yapcaz dedi drum

Olsun , o da güzel. Hamileyken kilo almıycanda ne zaman alcan. Ne zaman yiycen. :) Hem artık bahanen var hamilesin. :)
Peki kilo aldıysan çatlaklar ne durumda. Varmı göbekte belde çatlak.

Henüz yok canım. Ancak benim karnım çok büyüdü Arkadaşlarım ben senin göbeğinden biraz daha büyüğüyle doğuma gittim falan diyorlar. :) Normalde yeni yeni çıkmış olması gerekiyor. Sanırım ikiz diye böyle oldu. Birde yapım böyle sanırım. Özet olarak ben çatlak bekliyorum her an. Bu kadar büyümeye cilt dayanmaz :) ezcaneden e vitamini kapsülü ve badem yağı aldım. Ayrıca çatlak kremide aldım. Bol bol sürüyorum. Artık bundan sonrası kader kısmet. Olacaksa olur.

Ben başlamadım hala. Sanırım odasını hazırladıktan sonra başlarım yavaştan . İnşallah o günleri de görürüz. Sonra hazırladığımız kıyafetleri giydirdiğimizi de

Amin canım.. Bende kıyafet işi bitti gibi ancak acaba abarttımmı diye düşündüm de ondan sordum. 0-3 aylık acaba fazla almamak mı gerekiyor diye. Yani toplamda 15 tane çıtçıtlı 0-3 aylık oldu. Artık almam ama abarttımmı diye düşündüm bir an :)

İnş bizde kucağımıza sağlıkla aliriz bebeklerimizi cnm :) 4 lu için bir şey demedi doktorum 2 hafta sonra kontrolüm o zaman sorucam ins.

Evet :) zaten olacağı varsa ne sürersen sür oluyomuş. Genetik diyolar. Bende birsürü bişeyler aldım sürüp duruorum aklıma geldikçe. :)

Bir bebeğemi 15 aldın toplammı 15 aldın. Bide ben prematüre bebek tulumu falan almayı düşünüyorum. Çok erken doğmasa bile normallere göre daha az kilolu doğabilir büyük ihtimalle yani. İkiz oldukları için. Hastane çıkışınıda paket olarak almayı düşünmüyorum. İçinde birsürü ıvır zıvır oluyo. 1 tam paket alırım yine onun dışında tulum ve zıbın tarzına ağırlık veririm sanırım.

Benim uzun zamandır kaşık batmalarim olmuyordu bu uc gundur sağ ve sol kasığına bıçak batıyor nedendir bilemedim
Canım sen dr unla görüştün mü. Telefonla ulaşabiliyorsan söyle istersen, Belki bi fikir verir. Kasık batmaların ne kadar aralıklarla oluyo onların hesabını yap, öyle dr a söyle canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…