2016'da ikiz Annesi Olacaklar...

Gecmis olsun bende ikizlere hamileyim 4 tane dolgu yaptirdim 4 aylikken hamileyken yapilabiliyormus artik hamileler icin az uyusturuluyormus bi doktorunla konus istersen

Toplamda 15 tane. bende öyle yaptım. 1 tam paket ve 2 tane 5 li hastane çıkışı aldım. Geri kalanı zıbın ve tulum. Ayrıca battaniye falan aldım penye. Şİmdi beşik, yatak falan onlara bakıcam.

Toplamda 15 tane. bende öyle yaptım. 1 tam paket ve 2 tane 5 li hastane çıkışı aldım. Geri kalanı zıbın ve tulum. Ayrıca battaniye falan aldım penye. Şİmdi beşik, yatak falan onlara bakıcam.
Bence hiç abartmamışsın. Hatta az bile sanki. Çünkü ilk doğduklarında sürekli üst kirleticekler. Ama hediye falanda gelir daha . Şimdilik haftana göre iyi alışveriş Bizden hızlısın.

Maşallah kuzucuklarina benimkiler biri 20 biri 19 haftalık.detaylı ultrason girdim ben her şeyleri iyi sadece suları çok.kafam karışık biraz bu durum değişmezse erken doğum olabilirmiş.

Maşallah kuzucuklarina benimkiler biri 20 biri 19 haftalık.detaylı ultrason girdim ben her şeyleri iyi sadece suları çok.kafam karışık biraz bu durum değişmezse erken doğum olabilirmiş.
Evet sen oğluşlarını ben kızlarımı tüm anneler yavrularını sağlıkla kucağına alsın inşallah. Çok düşünmemeye çalış canım , çok araştırma okuma boşver rutine bırak bir sonraki randevunda daha güzel haberler alırsın

Tesekkur ederim canım herşeyin hayırlısı,rabbim herkesin kuzucuklarini korusun inş.güzel günler bizi bekliyor ..

Tek yumurta ikizi mi canım seninkiler rabbim sağlıkla nasip etsin inşallah

Canım seninde tek yumurta ikizi mi rabbim sağlıkla nasip etsin inşallah

Kızlar 20-21.haftalarda günde bir kaç kez bebeklerin olduğu yerde sızlama oluyormu bende bugünlerde oluyorda normalmi ki 5-10 saniye suruyoor sızlama şeklinde

Kizlar dun dra gittim ayrintilim yapildi tek plasenta 2 kese dedi bu durum biraz daha risk getiriyormus sanirim bu durumda olan var mi drlariniz bisey dedi mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…