- 10 Nisan 2015
- 213
- 152
- 23
- 37
- Konu Sahibi kalbiminozu
-
- #7.281
Gecmis olsun bende ikizlere hamileyim 4 tane dolgu yaptirdim 4 aylikken hamileyken yapilabiliyormus artik hamileler icin az uyusturuluyormus bi doktorunla konus istersenKızlar şimdide dişim risk....
Dusen dolgu dişin çürümüş bugün doktora gittim. Röntgen cekemem sana. Doktorunda n yazı al lokal anestezi ile sinirlerini alırım geçici birşey yaparım dedi yada radikal bir karar al disini cekelim dedi(( anestezide bebeği etkileyebilir ama yapmazsak dış erken doğuma bile sebep olabilir dedi. Napican ben ya 1 aydır bebeklerimi etkilicek ne varsa yaşadım (
Bir bebeğemi 15 aldın toplammı 15 aldın. Bide ben prematüre bebek tulumu falan almayı düşünüyorum. Çok erken doğmasa bile normallere göre daha az kilolu doğabilir büyük ihtimalle yani. İkiz oldukları için. Hastane çıkışınıda paket olarak almayı düşünmüyorum. İçinde birsürü ıvır zıvır oluyo. 1 tam paket alırım yine onun dışında tulum ve zıbın tarzına ağırlık veririm sanırım.
Bebeklerden biri 19 diğeri 18 hafta canım, iki hafta sonra detaylı ultrasona giricem sen ne durumdasın ?Ayniyiz seninle.arada zar olması bebekler için çok iyi.bana önce yok dediler sonra olduğu kesinleşti.kaçıncı haftadasin canım sen?
Bence hiç abartmamışsın. Hatta az bile sanki. Çünkü ilk doğduklarında sürekli üst kirleticekler. Ama hediye falanda gelir daha . Şimdilik haftana göre iyi alışverişToplamda 15 tane. bende öyle yaptım. 1 tam paket ve 2 tane 5 li hastane çıkışı aldım. Geri kalanı zıbın ve tulum. Ayrıca battaniye falan aldım penye. Şİmdi beşik, yatak falan onlara bakıcam.
Sen alışverişe basladin mi canım?Bebeklerden biri 19 diğeri 18 hafta canım, iki hafta sonra detaylı ultrasona giricem sen ne durumdasın ?
Evet sen oğluşlarını ben kızlarımı tüm anneler yavrularını sağlıkla kucağına alsın inşallah. Çok düşünmemeye çalış canım , çok araştırma okuma boşver rutine bırak bir sonraki randevunda daha güzel haberler alırsınMaşallah kuzucuklarina benimkiler biri 20 biri 19 haftalık.detaylı ultrason girdim ben her şeyleri iyi sadece suları çok.kafam karışık biraz bu durum değişmezse erken doğum olabilirmiş.
Tesekkur ederim canım herşeyin hayırlısı,rabbim herkesin kuzucuklarini korusun inş.güzel günler bizi bekliyor ..Evet sen oğluşlarını ben kızlarımı tüm anneler yavrularını sağlıkla kucağına alsın inşallah. Çok düşünmemeye çalış canım , çok araştırma okuma boşver rutine bırak bir sonraki randevunda daha güzel haberler alırsın
2 hafta sonra başlıcam canım ama listem hazır zaten doğmadan oda yapmayı planlamıyorum geniş park yatak almayı düşünüyorum sen başldın mı ?Tesekkur ederim canım herşeyin hayırlısı,rabbim herkesin kuzucuklarini korusun inş.güzel günler bizi bekliyor ..
Hoş geldin canım. Hayırlı olsun bebişlerin. Hamile takvimi yapabilirsin :)Selamm arkadaslar bende araniza yeni katildim.Bende ikizlerime hamilerim 23 haftalik oldular. Zaman cok cabuk geçsin kavusalimm bebislerimize inslalahh
Tek yumurta ikizi mi canım seninkiler rabbim sağlıkla nasip etsin inşallahEvet sen oğluşlarını ben kızlarımı tüm anneler yavrularını sağlıkla kucağına alsın inşallah. Çok düşünmemeye çalış canım , çok araştırma okuma boşver rutine bırak bir sonraki randevunda daha güzel haberler alırsın
Canım seninde tek yumurta ikizi mi rabbim sağlıkla nasip etsin inşallahMaşallah kuzucuklarina benimkiler biri 20 biri 19 haftalık.detaylı ultrason girdim ben her şeyleri iyi sadece suları çok.kafam karışık biraz bu durum değişmezse erken doğum olabilirmiş.
Allah bagislasin, cok dikkat et kendine, bol bol dinlen ve yat:)Evet 22 bitti bugün,amin hepimizinkini korusun teşekkürler:)
Evet canım tek yumurta kızlar. Tek plesentada 2 kesedeler. Seninkilerin cinsiyetleri belli oldu mu 4 gözle kız haberlerini bekliyoruz hayırlısıylaTek yumurta ikizi mi canım seninkiler rabbim sağlıkla nasip etsin inşallah
Ben şimdilik sadece kıyafetlerini aldım bol bol.ilk etapta ben de 2 tane park yatak ve dolap alcam .2 hafta sonra başlıcam canım ama listem hazır zaten doğmadan oda yapmayı planlamıyorum geniş park yatak almayı düşünüyorum sen başldın mı ?
Evet tek yumurta erkekleri olacak inş . rabbim hepimizin kuzucuklarini korusun .Canım seninde tek yumurta ikizi mi rabbim sağlıkla nasip etsin inşallah
Benimkilerden böyle canım.arada zar var yani bu güzel bisey hiç canını skma.Kizlar dun dra gittim ayrintilim yapildi tek plasenta 2 kese dedi bu durum biraz daha risk getiriyormus sanirim bu durumda olan var mi drlariniz bisey dedi mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?