- 11 Eylül 2015
- 319
- 514
- 23
- 40
- Konu Sahibi kalbiminozu
-
- #7.301
benimde oğluşlarım olacak inşallah :) Rabbim sağlıklı sıhhatli hayırlısıyla kucağımıza aldursınEvet tek yumurta erkekleri olacak inş . rabbim hepimizin kuzucuklarini korusun .
Ama cidden mi canım ama ikisi aynı hafta olmaları. Gerekmez mi ben.oyle saniyorum inşallah canım kızım. Olur inşallah sağlıkla nasip etsin rabbim benimkiler daha küçük çok var öğrenmeye 11+3 diğeri 11+0 canım rabbim cumlemize sağlıklı bebekler nasip etsin.canimEvet canım tek yumurta kızlar. Tek plesentada 2 kesedeler. Seninkilerin cinsiyetleri belli oldu mu 4 gözle kız haberlerini bekliyoruz hayırlısıyla
MaşallahEvet tek yumurta erkekleri olacak inş . rabbim hepimizin kuzucuklarini korusun .
Senin haftalarında aralarında 1-2 gün vardı canım şimdi 1 hafta oldu. Küçük olan haftasıyla aynı diğeri haftasından bir hafta önde gidiyor yemekleri çalıyor Önemli olan farkında %10 u geçmemesi.Ama cidden mi canım ama ikisi aynı hafta olmaları. Gerekmez mi ben.oyle saniyorum inşallah canım kızım. Olur inşallah sağlıkla nasip etsin rabbim benimkiler daha küçük çok var öğrenmeye 11+3 diğeri 11+0 canım rabbim cumlemize sağlıklı bebekler nasip etsin.canim
Himm anladım canım. Sağol. Bilgin.icin.cvp icinSenin haftalarında aralarında 1-2 gün vardı canım şimdi 1 hafta oldu. Küçük olan haftasıyla aynı diğeri haftasından bir hafta önde gidiyor yemekleri çalıyor Önemli olan farkında %10 u geçmemesi.
Öylesi daha ii canım bana da öyle dedı hatta ilk anlatamadı Dr diliyle anlatınca cıft yumurta sandık megersem 2 kese tek yumurtaymısKizlar dun dra gittim ayrintilim yapildi tek plasenta 2 kese dedi bu durum biraz daha risk getiriyormus sanirim bu durumda olan var mi drlariniz bisey dedi mi?
Amin canım inş sağlıklı sıhhatli dogarlar kuzucuklar.benimde oğluşlarım olacak inşallah :) Rabbim sağlıklı sıhhatli hayırlısıyla kucağımıza aldursın
Benimde biri sagdda biri solda.soldaki kiz sagdaki erkek.bende genel olarak hep oglani hissediyorum.kizi da dedigin gibi gunde bir veya iki.cok panik yaptim cuma gunu ebeye gittim kalp atisini dinlemeye..duydumda rahatladim.pzts randevum var.ilk sorum bu olacak doktora..ama seninde oyleymis simdi biraz daha rahatladim normaldir belki boyle olmasi..belki hareketi az olanin alanı dardır..çift yumurta ikizlerine sahip olan arkadaşlar,iki bebeğinizi de rahat hissediyor musunuz? ben üsttekinin hareketlerini rahat ayırıyorum ama alttakini günde bir iki defa hissediyorum sadece. bu da sürekli ona bişey mi oldu acaba diye düşündürüyor beni
Kızlar yani biraz halk dili olacak ama oglan daha hareketli olur derler ondandır belki sizinkideBenimde biri sagdda biri solda.soldaki kiz sagdaki erkek.bende genel olarak hep oglani hissediyorum.kizi da dedigin gibi gunde bir veya iki.cok panik yaptim cuma gunu ebeye gittim kalp atisini dinlemeye..duydumda rahatladim.pzts randevum var.ilk sorum bu olacak doktora..ama seninde oyleymis simdi biraz daha rahatladim normaldir belki boyle olmasi..belki hareketi az olanin alanı dardır..
Bilemiyorum ki canim ya..oglan her daim atiyo tekmeleri kızda tık yok..evet buyuklerde oyle diyolar hep oglan erken canlanir:))kaynanam hep oyle diyodu da bende zaten ilk gunden canli diyodum yazik bisey diyemiyodu:))Kızlar yani biraz halk dili olacak ama oglan daha hareketli olur derler ondandır belki sizinkide
Benm oglum var 2 yasinda masallah 2 aylıkken kendini icerden belli ediodu bana ordanda biliom ama tabi jer gebelik farklı yinede içinizi rahat tutun stres yapmaynki bebislerede yansımasnBilemiyorum ki canim ya..oglan her daim atiyo tekmeleri kızda tık yok..evet buyuklerde oyle diyolar hep oglan erken canlanir:))kaynanam hep oyle diyodu da bende zaten ilk gunden canli diyodum yazik bisey diyemiyodu:))
Bilemiyorum ki canim ya..oglan her daim atiyo tekmeleri kızda tık yok..evet buyuklerde oyle diyolar hep oglan erken canlanir:))kaynanam hep oyle diyodu da bende zaten ilk gunden canli diyodum yazik bisey diyemiyodu:))
Benm oglum var 2 yasinda masallah 2 aylıkken kendini icerden belli ediodu bana ordanda biliom ama tabi jer gebelik farklı yinede içinizi rahat tutun stres yapmaynki bebislerede yansımasn
Insallh sagliklidirlar evlatlarimız benmkilerde 10 haftalk daha ses seda yok icerde napiolarki:))uslu uslu yatiolar galibasağ olun cevaplarınız için. aynen benim de erkek hiç durmuyor,sakin olan kız :) hayırlısı,bir şeyi yoktur inş hayırlısıyla bebeklerimizin.
Bence hiç abartmamışsın. Hatta az bile sanki. Çünkü ilk doğduklarında sürekli üst kirleticekler. Ama hediye falanda gelir daha . Şimdilik haftana göre iyi alışverişBizden hızlısın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?