2016'da ikiz Annesi Olacaklar...

Kızlar bebeklerinin hareketlerini hissedenler nerenizde hissediyosunuz karnınızdamı kasıklarınızdamı

Evet canım tek yumurta kızlar. Tek plesentada 2 kesedeler. Seninkilerin cinsiyetleri belli oldu mu 4 gözle kız haberlerini bekliyoruz hayırlısıyla
Ama cidden mi canım ama ikisi aynı hafta olmaları. Gerekmez mi ben.oyle saniyorum inşallah canım kızım. Olur inşallah sağlıkla nasip etsin rabbim benimkiler daha küçük çok var öğrenmeye 11+3 diğeri 11+0 canım rabbim cumlemize sağlıklı bebekler nasip etsin.canim

Evet tek yumurta erkekleri olacak inş . rabbim hepimizin kuzucuklarini korusun .
Maşallah bebeğine sağlıkla nasip.etsin.rabbim araları. Bir hafta yazmışsınız ben.onun için sordum tatlım sağlıkla gelsin.cumlemizin.bebekleri

Senin haftalarında aralarında 1-2 gün vardı canım şimdi 1 hafta oldu. Küçük olan haftasıyla aynı diğeri haftasından bir hafta önde gidiyor yemekleri çalıyor Önemli olan farkında %10 u geçmemesi.

Himm anladım canım. Sağol. Bilgin.icin.cvp icin

Kizlar dun dra gittim ayrintilim yapildi tek plasenta 2 kese dedi bu durum biraz daha risk getiriyormus sanirim bu durumda olan var mi drlariniz bisey dedi mi?
Öylesi daha ii canım bana da öyle dedı hatta ilk anlatamadı Dr diliyle anlatınca cıft yumurta sandık megersem 2 kese tek yumurtaymıs

Kızlar kasıklarım çok ağrıyor soğuk aldım galiba napıcam ben hastaneye gitsemmi şimdi sizdede oldumu hiç böyle

çift yumurta ikizlerine sahip olan arkadaşlar,iki bebeğinizi de rahat hissediyor musunuz? ben üsttekinin hareketlerini rahat ayırıyorum ama alttakini günde bir iki defa hissediyorum sadece. bu da sürekli ona bişey mi oldu acaba diye düşündürüyor beni

Benimde biri sagdda biri solda.soldaki kiz sagdaki erkek.bende genel olarak hep oglani hissediyorum.kizi da dedigin gibi gunde bir veya iki.cok panik yaptim cuma gunu ebeye gittim kalp atisini dinlemeye..duydumda rahatladim.pzts randevum var.ilk sorum bu olacak doktora..ama seninde oyleymis simdi biraz daha rahatladim normaldir belki boyle olmasi..belki hareketi az olanin alanı dardır..

Kızlar yani biraz halk dili olacak ama oglan daha hareketli olur derler ondandır belki sizinkide

Kızlar yani biraz halk dili olacak ama oglan daha hareketli olur derler ondandır belki sizinkide
Bilemiyorum ki canim ya..oglan her daim atiyo tekmeleri kızda tık yok..evet buyuklerde oyle diyolar hep oglan erken canlanir:))kaynanam hep oyle diyodu da bende zaten ilk gunden canli diyodum yazik bisey diyemiyodu:))

Bilemiyorum ki canim ya..oglan her daim atiyo tekmeleri kızda tık yok..evet buyuklerde oyle diyolar hep oglan erken canlanir:))kaynanam hep oyle diyodu da bende zaten ilk gunden canli diyodum yazik bisey diyemiyodu:))
Benm oglum var 2 yasinda masallah 2 aylıkken kendini icerden belli ediodu bana ordanda biliom ama tabi jer gebelik farklı yinede içinizi rahat tutun stres yapmaynki bebislerede yansımasn

Benm oglum var 2 yasinda masallah 2 aylıkken kendini icerden belli ediodu bana ordanda biliom ama tabi jer gebelik farklı yinede içinizi rahat tutun stres yapmaynki bebislerede yansımasn

sağ olun cevaplarınız için. aynen benim de erkek hiç durmuyor,sakin olan kız :) hayırlısı,bir şeyi yoktur inş hayırlısıyla bebeklerimizin.

Benimde biri kasiklarda sanirim o yuzden onu cok fazla hissedemiyorum o zaten digerine gore daha kucuk aralarinda 3-4gun falan var digeri ustte daha rahat farkediliyor dr a sordum ben sorun olmaz dedi ne zaman ultrasona gitsem zaten hep beraberler ikiside kafa kafaya vermis duruyor sanirim simdiden planlara basladilar

Bence hiç abartmamışsın. Hatta az bile sanki. Çünkü ilk doğduklarında sürekli üst kirleticekler. Ama hediye falanda gelir daha . Şimdilik haftana göre iyi alışveriş Bizden hızlısın.

Sağol canım. hepsini internetten aldım ben. Mağaza dolaşmadım yani. O yüzden pek zor olmadı :) Ancak kalanlar için pek zaman kaybetmeden gidip yerinde bakmak araştırmak laızm artık :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…