- 12 Aralık 2015
- 19.668
- 27.143
- 598
- Konu Sahibi kalbiminozu
-
- #10.241
karnim normal canim cokta yukarda degil bazen gergin karnim oda gaz oludugu zamanlar hayirdir canim cok yukarda olsa nolurki birsey olmaz heralde saglikla kalin minnaklarinla tatlimCanim seninle haftalarmiz yakin senin karnin yukari cikti mi sert mi.? Benim bir haftadir daha yukarda ve daha gergin.
Ne güzel canim ya benimde iki paşam olacak hepsinin yeri ayridir tabi Rabbim saglikla kavustursun hepimizeKizlar cinsiyetleri belli oldu yavrularimin,iki tane pasam olucak Allahin izniyle,haftayada onlem amacli serklajim atilacak.
merhaba benim doktorum 11.haftada ense kalınlıklarına baktı 16.hafta gibide 3 lü tarama yapalım dedi bende bekliyorum bakalım cinsiyetlerimizide belli olacak inşallah o zaman şaşırdım ama söylediklerine her doktor aynı şeyi söylemiyor tabii onun bildiği bir şey vardır muhakkak...Arkadaşlar ikiz gebelikte ikili , üçlü tarama yapılmıyormuş. Ayrıntılı ultrason yaptirmami söyledi doktor. 13. Hafta icin istedi.. ben de 13. Hafta icerisindeyim..siz neler yaptiniz. Ne zaman yaptirdiniz. Bu haftada pek bisey gozukmuyormus sanirim. Ense kalınlığı anlasiliyormus.
Ewt canim ben simdiiden agirlastim.zaten simdiden yapsm ii olacak dalin guzel kokuyomuCanim ben dalin sivi camasir deterjani kullandim iki posta yikadim beyazlar renkliler zaten kücücükler ütüyüde tek tek hepsini ütüledim tekrar astim dolaba simdiden yapin gercekten bende iyiki erken yapmisim diyorum
Bende ole canim 30 da yikasak ii olur zaten kirli olmucak sadece yeni kokusu gitsin yeterbunu bende merak ediyorum aslında. bebek dejerjanı aldım renklileri beyazları ayırıp (zaten renkli azınlıkta) 30 derece kısa proğramda yıkamayı düşünüyorum
çok geçmiş olsun Rabbim biran önce hem bebeklere hem sana şifa versin canım. çoğu gitti azı kaldı inşallah tez zamanda acıların dinerSizleri korkutmak istemem ama berbat durumdayim narkozdan bas agrisi tavan yapti goguslerim patlama konumunda ememedikleri icin sagsamda bisey degismiyo sarilik baslangici dendi geri yattik hastaneye biberonla sagip besliyorum bacaklarim ayaklarim sisti yuruyemiorum zzorlaniorum hece uykusu yok bunlari anlatiyorumki simdiden kendinize gonullu yardimci bulun tek olmuyo bu isler kizlar dogduguma pisman olmus vaziyetteyim
Yani canim cok bi kokusu gelmedi bana acikcasi zaten yaninda yumusaticisi da var ama ben almadim onlar daha kokulu oluyor bence saglik acisindan olabildigince katkisiz kullanmak en dogrusu zaten yavrularimiz giyince miss kokacaklarEwt canim ben simdiiden agirlastim.zaten simdiden yapsm ii olacak dalin guzel kokuyomu
Bebek arabası olarak da Prego 2072 ibiza'yı düşünüyorum. Fiyatı da 1800TL civarında..Sizce nasıl?
doktodan geldk bizzzz.... oğluş 519 kzım 539 gram olmuşşş maşallahh bizeeeee:) yine çok hareketliydiler valla benm çekeceğim var bu bebeklerde :) doktorum herşşey yolunda ded suları falan hepsi iyi dedi. bundan sonra çok ayakta kalma ve bol su iç dedi çok hızlı büyüyecekler artık dedi. ama şeker yüklemesinden falan hiç bahsetmedi bizde sormayı unuttuk kızlar...sizde kaçıncı haftay apılmıştı
karnim normal canim cokta yukarda degil bazen gergin karnim oda gaz oludugu zamanlar hayirdir canim cok yukarda olsa nolurki birsey olmaz heralde saglikla kalin minnaklarinla tatlim
Allah yardımcınız olsun canım, inşallah tez zamanda bebeklerinde sende iyileşir evinize gelirsiniz.Sizleri korkutmak istemem ama berbat durumdayim narkozdan bas agrisi tavan yapti goguslerim patlama konumunda ememedikleri icin sagsamda bisey degismiyo sarilik baslangici dendi geri yattik hastaneye biberonla sagip besliyorum bacaklarim ayaklarim sisti yuruyemiorum zzorlaniorum hece uykusu yok bunlari anlatiyorumki simdiden kendinize gonullu yardimci bulun tek olmuyo bu isler kizlar dogduguma pisman olmus vaziyetteyim
Benimde gobegim iyice top gibi yuvarlak oldu, artik iyice kendime hamile hissetmeye basladim. Uyumak yavas yavas zorlasiyor, bu gunleri gosteren allahim a bin sukurler olsunBenimde çok yukarda değil canim yani hamile görüntüsü aldi top gibi oldu sen hissediyormusun bebekleri.. Ben bu hafta mahvoldum benim miyom dejenere oldu serumlarla agri kesicilerle zor kendime geldim.. Allah hepimizi saglikli gebelik ve doğum nasip etsin canim
MasaAllah canim kucagimaza alacagimiz gunleri de görelim insaAllah :)Benimde gobegim iyice top gibi yuvarlak oldu, artik iyice kendime hamile hissetmeye basladim. Uyumak yavas yavas zorlasiyor, bu gunleri gosteren allahim a bin sukurler olsun
kızlar bugün ben yine doktora gittim ameliyat öncesi kan tahlillerinin sonuçlarına baktı doktor, anestezi uzmanıyla da görüştüm. doktorum ne zaman alalım dedi gülerek,ben de bana sormayın dedim cesaret edemedim bugün alın demeye. annemle eşim keşke olsaydı bugün diyor. doktor da ben öyle deyince çarşambaya gün verdi o gün 37 bitmiş olacak. 4 gün için gerek var mıydı bilemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?