2016'da ikiz Annesi Olacaklar...

Ayy canim ayni gün kavusacagiz meleklerimize desene ama ben bu iki günde daha agirlastim diyordum sorun yok bekleyelim aslinda ama sonra iyiki doktor carsamba alalim dedi diyorum.hayirlisi kilollari nasil bebeklerinin bide son kan tahlili felan doktor mu istedi bana sasece carsamba sabahi gel yatisini yapalim öglene kadar aliriz dedi.ne tahlil dedi ne anestezi uzmani felan.bide nasil olucan tam mi belden assagi mi nasil konustunuz

İyi canim halletmissim cok sükür hakaten zorlugu son haftalar cikiyor birakmamak lazim sona insallah sende artik rahat rahat bekle kuzularini

evet canim 2 gun once pit pit kizlarim vurmaya basladi cok sukur canim benimde hamile oldugum artik belli oluyor tatlim rabbim saglikla nasip etsin insallah ... ecmain

rabbim bir nefeste saglikla kavustursun miniciklerinize cok mutlu oldum sizlere vakti zamani geldi cok sukur canlar rabbim sizi korusun doguma girerken bizlerede dua edin doguma girenin duasi kabul olurmus ... ecmain[/QUOTE]

evet canım aynı günmüş ne güzel,sağlıklı olur hepsi inşallah :) benm bebeklerimde kilo alımı çok yavaşlamıştı maalesef.10 gün önce biri 2005 biri 2148di. Tahlilleri ve anestezi uzmanını son randevumda doktor söyledi. 4 5 tüp kan aldılar. anestezi uzmanı da genel bilgiler sorup imza aldı o kadar. Belki senin sabahtan yaparlar. Epidural istedim ben,doktor da onayladı.

rabbim bir nefeste saglikla kavustursun miniciklerinize cok mutlu oldum sizlere vakti zamani geldi cok sukur canlar rabbim sizi korusun doguma girerken bizlerede dua edin doguma girenin duasi kabul olurmus ... ecmain
[/QUOTE]
sağ ol canım hepimiz için en güzeli olsun inşallah,korkuyorum biraz ama allah yardım eder atlatırız umarım

Aslinda ben genel istiyordum ama doktorum epidurali önerdi anne ve bebek sagligi icin diye bende kabul ettim bakalim belkide dedigin gibi giris islemlerinde yapacaktirlar hayirliai ama carsamba hic gelmiyecek gibi geliyor

rabbim bir nefeste saglikla kavustursun miniciklerinize cok mutlu oldum sizlere vakti zamani geldi cok sukur canlar rabbim sizi korusun doguma girerken bizlerede dua edin doguma girenin duasi kabul olurmus ... ecmain
[/QUOTE]
İnsallah canim tabiki dualarimdasiniz zaten her daim ordada ederim insallah Rabbim hepimize kavustursun saglikla

ayy kızlar birer ikişer doğumlar başladı, heyecanlı günler :) Rabbim hayırlısıyla sağlıklı sıhhatli evlatlarımıza kavuştursun.

ayy kızlar birer ikişer doğumlar başladı, heyecanlı günler :) Rabbim hayırlısıyla sağlıklı sıhhatli evlatlarımıza kavuştursun.

Yaa evet canim herkes birer birer aliyo kuzularini kucagina☺ bizimde agustos ayinda ayni heyecani yasariz insaAllah☺

İyi canim halletmissim cok sükür hakaten zorlugu son haftalar cikiyor birakmamak lazim sona insallah sende artik rahat rahat bekle kuzularini
Keremsaree canim sen mi istedin 35.haftada doğumu bekleyebiliyorsan bekletseydi 1_2 hafta daha...ben de spinal epidural genel mi lokal anestezi mi hic sormadım zamani gelmeden bir sey soylemiyor doktorum..bana da bilgi verin..anestezi seçimini bilemiyorum

ayy insan gerçekten özlüor ya ne kadarda bir gidiyorsun? ben 2 hafta ancak dayanabiliyorum. belkide br dahaki kontolde diyecektir canım ben yine başka bir doktora da gidicem yinede. ay herkes doğum konuşuyor darııs başımıza....

Canim.carsamba tam 36 olucaz insallah kilolarida iyi diye alalim dedi ben aslinda bir hafta daha dursalar istiyordum ama doktorum beklemeye gerek yok dedi. bize tam narkoz da yapiyoruz ama yarim yapalim dedi bizde kabul ettik anne icinde bebek icinde o daha saglikli dedi bi sor doktoruna bakalim

Canım çok sevindim güzel haberlerine bana 26.haftada şeker yüklemesi yapıldı

Canım herşeyde vardır bir hayır inşallah hayırlısıyla kucağına alırsın bebişlerini darısıda bizlerin başına

Aslinda ben genel istiyordum ama doktorum epidurali önerdi anne ve bebek sagligi icin diye bende kabul ettim bakalim belkide dedigin gibi giris islemlerinde yapacaktirlar hayirliai ama carsamba hic gelmiyecek gibi geliyor
Canım çok heyecanlı bir bekleyiş Allahım tamamına erdirsin inşallah sağ selamet al yavrularını kucağına darısıda bizlere Amin

Canim dr. Ne zaman gel derse o zaman gidiyorum ben☺ bazen 3 bazen 2 haftada bir cagiriyo yapilacak testlerin durumlarina gore degisiyo.. sali olsada gorsem yavrularimi☺

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…