2016'da ikiz Annesi Olacaklar...

Bende gecelik düşünmeye başladım canım ama emin olamıyorum dizlerin üşür mü diye
Hastane için mi dedi yoksa sürekli kullanım için mi
Çünkü hastanede hasta bezi koyuyorlar mantıklı ya kesin bi takim almalıyım

Ben de öyle cnm genelde ilk üç ay kullanan var benim haftalarımda var mı bilmiyordum. Senin rahim ağzı uzunluğun nasıl?
Canım benimki tüp bebek ve ilk günden bu yana kullanıyorum. İlk 3 ay günde 2 taneydi daha sonra 1 e düştü. En son geçen hafta karından ölçtü ve 2.8 cm karından ölçüm için gayet normal dedi dr. Vajinal ölçmek istemiyorum vajinal daha yüksek bir rakam çıkar dedi.

Canim hastane icin dedi o arkadas.. bende gecelik agirlikli hazirlicam kendi cantami

hayırlı olsun canım benim paşalara arkadaş geliyor :)

Esimin dun dogum gunuydu,bebeklerin cinsiyetini ogreniyoruz,doktor ilki erkek dedi,ben agliyorum bi yandan,digeri digeri diye soruyoruz doktorda yavastan aliyor,veee digeride erkek dedi,esimle basladilar gulmeye,esim diyorki doktor bey bir daha bakin yanlislik olmasin:))

Rabbim hayırlısı ile kucağına almayi nasib etsin kuzucuklarini:)))

Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşaAllah canım

Sezeryanla doğumda gecelik mi daha kullanışlı olur acaba alt üst takım mi arkadaşlar? Alt üst takım da dikiş yerini rahatsız eder mi sizce?
Ben ikisinden de aldim gecelik sabahlik ve pijamam takim hem yedek olsun hem evde de giyerim cikinca lastik kismi hamile pantalonlari gibi ayarli oldugundan acitacak gibi degil sabahligi da hem gecelikte hem pijamada giyilir takim oldugu icin cok guzel oldu tavsiye ederim

Sizleri korkutmak istemem ama berbat durumdayim narkozdan bas agrisi tavan yapti goguslerim patlama konumunda ememedikleri icin sagsamda bisey degismiyo sarilik baslangici dendi geri yattik hastaneye biberonla sagip besliyorum bacaklarim ayaklarim sisti yuruyemiorum zzorlaniorum hece uykusu yok bunlari anlatiyorumki simdiden kendinize gonullu yardimci bulun tek olmuyo bu isler kizlar dogduguma pisman olmus vaziyetteyim

Canım bebeklerin için geçmiş olsun biranevvel çıkarlar hastaneden.. Sende biranevvel toparlanırsın inşaAllah
bacaklarım şişti demişssin genel anestesiyle mi doğum yapmıştın sen canım onun yan etkileri felan mı ? Bide Annen felan yok mu yanında .. tek olmaz doğru diyosun..

Arkadaşlar ikiz gebelikte ikili , üçlü tarama yapılmıyormuş. Ayrıntılı ultrason yaptirmami söyledi doktor. 13. Hafta icin istedi.. ben de 13. Hafta icerisindeyim..siz neler yaptiniz. Ne zaman yaptirdiniz. Bu haftada pek bisey gozukmuyormus sanirim. Ense kalınlığı anlasiliyormus.

Canim çok gecmis olsun sana da yavrularnada insallah bir an önce toparlanirsin baya zor olmus senin demekki.sariliklarida bir an önce gecee insallah dualarimiz seninle

benim doktorda o testlerin yapilmadigıni söyledi canim. 12.haftada ense kalinliği burun kemigine felan bakildu sadece

pelit86 alt üst takımlarda alt pijama dikisleri rahatsız etmiyor aynı normal pijamayı çekersin göbeğe yakin dururya o şekilde oluyor
Zaten dikiş bayağı asagida kaliyor
Umarim yardimci olmusumdur

Canim evet ikili üclü testler yanlis cikma ihtimali oldugundan ikizlerde önerilmiyor ben hic birini yaptirmadim ayrintiliya gelince oda 20 vw 22 haftalarda deniliyor benim doktorum her seferinde cok ilgileniyordu son teknoloji makinasiydi ve bana gerek duymadi onuda yaptirmadim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…