- 11 Eylül 2015
- 319
- 514
- 23
- 40
- Konu Sahibi kalbiminozu
-
- #10.221
Canım nice Mutlu yıllara eşinle ve bebişlerinleDoğum Zamanı görücem ben sizdeki heyecanıeşim kafayı yiyecek gibi oldu mutluluktan heyecandan şimdide sarhoş gbi dolaşıyo evde bugün evlilik yıldönümümüz ben unutmuşum ya
Bende gecelik düşünmeye başladım canım ama emin olamıyorum dizlerin üşür mü diyeKizlar bugun instagramda tanstigim bi taze ikiz annesiyle konustum.. 15 gun once dogum yapmis bebekleri 2500 ustu dogmus her ikiside .. premature hastane cikisi giydirmis her ikisinede .. yenidoganlar buyuk gelmis..
Birde hastane icin pijama goturmus 2 takim ama pisman oldum diyo onden dugmeli yada emzirme cepli gecelik daha iyi dedi
Canım benimki tüp bebek ve ilk günden bu yana kullanıyorum. İlk 3 ay günde 2 taneydi daha sonra 1 e düştü. En son geçen hafta karından ölçtü ve 2.8 cm karından ölçüm için gayet normal dedi dr. Vajinal ölçmek istemiyorum vajinal daha yüksek bir rakam çıkar dedi.Ben de öyle cnm genelde ilk üç ay kullanan var benim haftalarımda var mı bilmiyordum. Senin rahim ağzı uzunluğun nasıl?
Bende gecelik düşünmeye başladım canım ama emin olamıyorum dizlerin üşür mü diye
Hastane için mi dedi yoksa sürekli kullanım için mi
Çünkü hastanede hasta bezi koyuyorlar mantıklı ya kesin bi takim almalıyım
Rabbim saglikla nasip etsin pasalarini sah salim kucaginada alirsin insallah... ecmainKizlar cinsiyetleri belli oldu yavrularimin,iki tane pasam olucak Allahin izniyle,haftayada onlem amacli serklajim atilacak.
Canim seninle haftalarmiz yakin senin karnin yukari cikti mi sert mi.? Benim bir haftadir daha yukarda ve daha gergin.Rabbim saglikla nasip etsin pasalarini sah salim kucaginada alirsin insallah... ecmain
hayırlı olsun canım benim paşalara arkadaş geliyor :)Kizlar cinsiyetleri belli oldu yavrularimin,iki tane pasam olucak Allahin izniyle,haftayada onlem amacli serklajim atilacak.
hayırlı olsun canım benim paşalara arkadaş geliyor :)
Rabbim hayırlısı ile kucağına almayi nasib etsin kuzucuklarini:)))Esimin dun dogum gunuydu,bebeklerin cinsiyetini ogreniyoruz,doktor ilki erkek dedi,ben agliyorum bi yandan,digeri digeri diye soruyoruz doktorda yavastan aliyor,veee digeride erkek dedi,esimle basladilar gulmeye,esim diyorki doktor bey bir daha bakin yanlislik olmasin:))
Esimin dun dogum gunuydu,bebeklerin cinsiyetini ogreniyoruz,doktor ilki erkek dedi,ben agliyorum bi yandan,digeri digeri diye soruyoruz doktorda yavastan aliyor,veee digeride erkek dedi,esimle basladilar gulmeye,esim diyorki doktor bey bir daha bakin yanlislik olmasin:))
Maşallah hadi hayırlı olsun darısı bizim gibi cinsiyetlerini merak edenlerin başına olsun...Kizlar cinsiyetleri belli oldu yavrularimin,iki tane pasam olucak Allahin izniyle,haftayada onlem amacli serklajim atilacak.
Ben ikisinden de aldim gecelik sabahlik ve pijamam takim hem yedek olsun hem evde de giyerim cikinca lastik kismi hamile pantalonlari gibi ayarli oldugundan acitacak gibi degil sabahligi da hem gecelikte hem pijamada giyilir takim oldugu icin cok guzel oldu tavsiye ederimSezeryanla doğumda gecelik mi daha kullanışlı olur acaba alt üst takım mi arkadaşlar? Alt üst takım da dikiş yerini rahatsız eder mi sizce?
Sizleri korkutmak istemem ama berbat durumdayim narkozdan bas agrisi tavan yapti goguslerim patlama konumunda ememedikleri icin sagsamda bisey degismiyo sarilik baslangici dendi geri yattik hastaneye biberonla sagip besliyorum bacaklarim ayaklarim sisti yuruyemiorum zzorlaniorum hece uykusu yok bunlari anlatiyorumki simdiden kendinize gonullu yardimci bulun tek olmuyo bu isler kizlar dogduguma pisman olmus vaziyetteyim
Canim çok gecmis olsun sana da yavrularnada insallah bir an önce toparlanirsin baya zor olmus senin demekki.sariliklarida bir an önce gecee insallah dualarimiz seninleSizleri korkutmak istemem ama berbat durumdayim narkozdan bas agrisi tavan yapti goguslerim patlama konumunda ememedikleri icin sagsamda bisey degismiyo sarilik baslangici dendi geri yattik hastaneye biberonla sagip besliyorum bacaklarim ayaklarim sisti yuruyemiorum zzorlaniorum hece uykusu yok bunlari anlatiyorumki simdiden kendinize gonullu yardimci bulun tek olmuyo bu isler kizlar dogduguma pisman olmus vaziyetteyim
benim doktorda o testlerin yapilmadigıni söyledi canim. 12.haftada ense kalinliği burun kemigine felan bakildu sadeceArkadaşlar ikiz gebelikte ikili , üçlü tarama yapılmıyormuş. Ayrıntılı ultrason yaptirmami söyledi doktor. 13. Hafta icin istedi.. ben de 13. Hafta icerisindeyim..siz neler yaptiniz. Ne zaman yaptirdiniz. Bu haftada pek bisey gozukmuyormus sanirim. Ense kalınlığı anlasiliyormus.
Canim evet ikili üclü testler yanlis cikma ihtimali oldugundan ikizlerde önerilmiyor ben hic birini yaptirmadim ayrintiliya gelince oda 20 vw 22 haftalarda deniliyor benim doktorum her seferinde cok ilgileniyordu son teknoloji makinasiydi ve bana gerek duymadi onuda yaptirmadimArkadaşlar ikiz gebelikte ikili , üçlü tarama yapılmıyormuş. Ayrıntılı ultrason yaptirmami söyledi doktor. 13. Hafta icin istedi.. ben de 13. Hafta icerisindeyim..siz neler yaptiniz. Ne zaman yaptirdiniz. Bu haftada pek bisey gozukmuyormus sanirim. Ense kalınlığı anlasiliyormus.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?