- Konu Sahibi kalbiminozu
-
- #10.201
Evet o kisim tup kismi yani.ben oyle yaptim cnku ucunu direk kirinca disariya taşıyordu ama oncesinde delip havasını alinca disari tasmadi.delik yeri parmaginla kapat vajinaga oyle it.once del sonra kafasini kopar sonra vajinaya it ve sık:) sonra da gez dolas is yap dagilsin emilsinİnş cnm cevapların için çok teşekkürler. Delmek gereken yer ilacın olduğu dikdörtgen şekilli yer mi?
Tmm cnm bu akşam öyle yapayım çok teşekkür ederim :)Evet o kisim tup kismi yani.ben oyle yaptim cnku ucunu direk kirinca disariya taşıyordu ama oncesinde delip havasını alinca disari tasmadi.delik yeri parmaginla kapat vajinaga oyle it.once del sonra kafasini kopar sonra vajinaya it ve sık:) sonra da gez dolas is yap dagilsin emilsin
ben daha 21 haftalığım görenler son haftalarmı diye soruyoryeni doğum yapmış olan anneler
pijama takımı alıcam fakat hangisini alsam. üstü iki yandan düğmeli mi yoksa gizli bölmeli mi olan daha rahat ikizleri emzirirken. ilk başta hastanede ikisini birden mi emzirdiniz yoksa tek tek mi. en merak ettiğim konu bu.
hanımlar ben 24. haftalığım fakat karnım çok büyük ve çok zor hareket edip çok zor yürüyorum. aksamları yan yatmak tam bir işkence zaten sırtüstü asla yatılmıyor. uykum sürekli bölünüyor. o nedenle alışverişe ve diğer hazırlıklara başladım şimdiden. sizlerde benim gibimisiniz.
Zeynep zumra kaşıntın varsa ilaçları kes. ben oyle yaptım ve kaşıntım azaldı. şimdi tekrar başladım.
Canim ben dalin sivi camasir deterjani kullandim iki posta yikadim beyazlar renkliler zaten kücücükler ütüyüde tek tek hepsini ütüledim tekrar astim dolaba simdiden yapin gercekten bende iyiki erken yapmisim diyorumKizlar bebeklerin giysilerini nasi yikadiniz hangi detwrjan kullandiniz hepsini birliktemi yikattiniz kac derecede bilgi verebilirmisiniz kizlarimin cicilerini yikiyip utuleme zamanim geldi utuleme nasi yaptiniz
Allah yardimcin olsun canim insallah beklerler bi kac hafta daha gerci tehlikeli zamanlar geis seninde cok sükür ama ne kadar dururlarsa o kadar iyi gercektenKızlar pazartesi hastaneye yatiyorum takip amaçlı 34 te alcaz diyo doktorlar 30 haftadan sonra çalışmaya devam etmeyin ben daha dün ayrıldım 33e kadar çalıştım. 30 dan sonra çok ağırlaştım bi anda kendinizi bebeğinizi riske atmayin ustune ewi temizlemeyi bebeklerin hazırlığını son haftalara sarkitmayin. Cokk zor oluyo inanın heleki ben gibi yanlız kalırsanız cokk zor.
Canim bilmiyorum yanlis mi düsünüyorum ama ben prematüre ye gerek duymadim tamam biraz bol olabilir ama cokda sıkıntı olacagini zannetmiyorum.bebek bu cokda üstüne oturmasin azicik rahat olsun zaten hemen toparlaniyor diyor herkes[/QUOTE][QUOTElerim, post: 46869654, member: 729575"]Kizlar bugun instagramda tanstigim bi taze ikiz annesiyle konustum.. 15 gun once dogum yapmis bebekleri 2500 ustu dogmus her ikiside .. premature hastane cikisi giydirmis her ikisinede .. yenidoganlar buyuk gelmis..
Birde hastane icin pijama goturmus 2 takim ama pisman oldum diyo onden dugmeli yada emzirme cepli gecelik daha iyi dedi
Canim bilmiyorum yanlis mi düsünüyorum ama ben prematüre ye gerek duymadim tamam biraz bol olabilir ama cokda sıkıntı olacagini zannetmiyorum.bebek bu cokda üstüne oturmasin azicik rahat olsun zaten hemen toparlaniyor diyor herkes[/QUOTE][QUOTElerim, post: 46869654, member: 729575"]Kizlar bugun instagramda tanstigim bi taze ikiz annesiyle konustum.. 15 gun once dogum yapmis bebekleri 2500 ustu dogmus her ikiside .. premature hastane cikisi giydirmis her ikisinede .. yenidoganlar buyuk gelmis..
Birde hastane icin pijama goturmus 2 takim ama pisman oldum diyo onden dugmeli yada emzirme cepli gecelik daha iyi dedi
ya bende aynı düşünüyorum psikolojik herhalde bir türlü prematüre kıyafet almaya elim gitmiyorCanim bilmiyorum yanlis mi düsünüyorum ama ben prematüre ye gerek duymadim tamam biraz bol olabilir ama cokda sıkıntı olacagini zannetmiyorum.bebek bu cokda üstüne oturmasin azicik rahat olsun zaten hemen toparlaniyor diyor herkes
ya bende aynı düşünüyorum psikolojik herhalde bir türlü prematüre kıyafet almaya elim gitmiyorbir de sadece ikizler değilki benim etrafımda bir çok tek gebelikte 37-38.haftada 2300-2500 bebek doğurdu sonuçta onlar hiç kullanmıyor prematüreyi. benim elimdeki hastane çıkışları da 50cm falan yani çok büyük durmuyor hatta yenidoğan diye aldığım zıbınlardan birinde 44 cm yazıyor. almayım diyorum bu kezde acaba çok mu salaş kalır üzerlerinde diyorum, gerçi önemli olan hastaneden çıkarken güzel gözükmeleri gelen giden falan olur, şık olsun kızlar :) yeni doğum yapan anneler aydınlatsın lütfen :)
ben jeli kullandığım zamanda kullanmadığım zamanda enfeksiyon olduğu için etkisini bilemiyorum purulutona devam ediyorum doktor doğuma kadar yaptır dedi benim pek niyetim yok.İnşallah kisalmaz olmaz cnm . Gittiğinde paylaşır mısın kaç mm çıktığını?
ben de pazartesiden itibaren raporlu olucam sürekli yaticam ins
Jelin çok kullanımda enfeksiyon yaptığını duydum ben yeni başladım daha. Pruluton hala vurduruyor musun ?
teşekkür ederim canım antibiyotiğin adı İNFEX inşallah şifa olur. bende baya endişe ettim ama doktorum ısrarla birşey olmaz dedi. Birde kar zarar meselesi biraz enfeksiyonun verdiği zarar antibiyotiğin zararından fazla olunca başladım artık ama diğer tüm ilaçlarımı kestim hali hazırda günlük 5 çeşit ilaç alıyordum bari antibiyotik alınca ara vereyim dedim.Cok gecmis olsun canim.antibiyotiginin adi ne.ben de kullaniyorm safra kesemde problem ciktiantibiyotik beni cok endiselendiriyor ama doktorum bisey olmaz dedi
evet canım hem rahim ağzı için hemde enfeksiyonda kaynaklı herhangi bir erken doğumu önlemek için. buradaki doktorum 34. haftaya kadar kullan dedi ben bu hafta dördüncüyü vurdurdum ama fark ettimki o iğneyi vurdurunca bebekler hareket etmiyor. örneğin bu salı yaptırdım iğneyi daha bugün bir iki defa hareketlerini hissettim. Geçen hafta yaptırmadım baya hareketlilerdi. o yüzden pek sıcak bakmıyorum artıkPrulutonu rahim agzi kisa olduğu için mi kullandiniz
bende 2800 2950 ye yenidoğan kıyafeti tam olur canım ya, biraz abartmış olabilir. bir de markadan markayada fark eder beliki bazı yeni doğanlar çok büyük gözüküyor bazıları minik. yenidoğan diye bahsettiğimiz beden olarak yenidoğan veya 0 beden yazan. acaba 0-3 aylık takımları mı bahsetti o arkadaşın onlar büyük olur çünkü. walla benim kilo beklentim pek yok bebekler 34ü doldursun diğerleri gelişmiş olsun, 2 kiloyu geçsinler tatmin olurum :) bebeklerin kilo alımı için protein ağırlıklı beslenmeye özen gösterelim.[/QUOTE]Canim bu bahsettigim bebeklerden biri 2800 biri 2950 dogmus .. masaAllah kilolari iyi olmasina ragmen buyuk oldu dedi yenidoganlar ...bende premature giydirmekten yana degilim ama soyle minik şık pozlar verirler belki o takimlarin icinde☺☺ ama insaAllah soyle 3kg ustu gelsinlerde bebeklerimiz ihtiyac olmasin yenidogan giydirelim direk☺☺
evet dikkatimi çekti sen baya kıyafet aldın :) güle güle giysinler canımGerci ben premature stogu yaptim azda olsa☺☺ aldiklarim onlar toparlanana kadar idare eder .. yeterki saglikla gelsin yavrularim ☺
evet dikkatimi çekti sen baya kıyafet aldın :) güle güle giysinler canım
Canım hemen gelmiyordu ama bir kaç gün sonra biraz geliyordu ama doktora sormuştum normal demiştiSonra gelme topaklanma vs oluyor mu cnm ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?