2016'da ikiz Annesi Olacaklar...

İnş cnm cevapların için çok teşekkürler. Delmek gereken yer ilacın olduğu dikdörtgen şekilli yer mi?
Evet o kisim tup kismi yani.ben oyle yaptim cnku ucunu direk kirinca disariya taşıyordu ama oncesinde delip havasını alinca disari tasmadi.delik yeri parmaginla kapat vajinaga oyle it.once del sonra kafasini kopar sonra vajinaya it ve sık:) sonra da gez dolas is yap dagilsin emilsin

Tmm cnm bu akşam öyle yapayım çok teşekkür ederim :)

Kizlar bebeklernzi karninizdayken beslemek için neler yiyorsunuz ne miktarda yiyorsunz.ceviz badem örneğin süt veya meyve falan.ne olcude

Kizlar bugun instagramda tanstigim bi taze ikiz annesiyle konustum.. 15 gun once dogum yapmis bebekleri 2500 ustu dogmus her ikiside .. premature hastane cikisi giydirmis her ikisinede .. yenidoganlar buyuk gelmis..

Birde hastane icin pijama goturmus 2 takim ama pisman oldum diyo onden dugmeli yada emzirme cepli gecelik daha iyi dedi

ben daha 21 haftalığım görenler son haftalarmı diye soruyor son haftalarda nasıl olurum tahmin bile edemiyorum ödemler çok erken basladi balon gibi şişiyor elim ayağım bide ellerim uyuşuyor geceleri
Rabbim yardcimiz olsun hepimizin onlar sağlıklı olsun da biz cekeriz

Kizlar bebeklerin giysilerini nasi yikadiniz hangi detwrjan kullandiniz hepsini birliktemi yikattiniz kac derecede bilgi verebilirmisiniz kizlarimin cicilerini yikiyip utuleme zamanim geldi utuleme nasi yaptiniz
Canim ben dalin sivi camasir deterjani kullandim iki posta yikadim beyazlar renkliler zaten kücücükler ütüyüde tek tek hepsini ütüledim tekrar astim dolaba simdiden yapin gercekten bende iyiki erken yapmisim diyorum

Allah yardimcin olsun canim insallah beklerler bi kac hafta daha gerci tehlikeli zamanlar geis seninde cok sükür ama ne kadar dururlarsa o kadar iyi gercekten

[QUOTElerim, post: 46869654, member: 729575"]Kizlar bugun instagramda tanstigim bi taze ikiz annesiyle konustum.. 15 gun once dogum yapmis bebekleri 2500 ustu dogmus her ikiside .. premature hastane cikisi giydirmis her ikisinede .. yenidoganlar buyuk gelmis..

Birde hastane icin pijama goturmus 2 takim ama pisman oldum diyo onden dugmeli yada emzirme cepli gecelik daha iyi dedi[/QUOTE]
Canim bilmiyorum yanlis mi düsünüyorum ama ben prematüre ye gerek duymadim tamam biraz bol olabilir ama cokda sıkıntı olacagini zannetmiyorum.bebek bu cokda üstüne oturmasin azicik rahat olsun zaten hemen toparlaniyor diyor herkes

Canim bilmiyorum yanlis mi düsünüyorum ama ben prematüre ye gerek duymadim tamam biraz bol olabilir ama cokda sıkıntı olacagini zannetmiyorum.bebek bu cokda üstüne oturmasin azicik rahat olsun zaten hemen toparlaniyor diyor herkes[/QUOTE]
ya bende aynı düşünüyorum psikolojik herhalde bir türlü prematüre kıyafet almaya elim gitmiyor bir de sadece ikizler değilki benim etrafımda bir çok tek gebelikte 37-38.haftada 2300-2500 bebek doğurdu sonuçta onlar hiç kullanmıyor prematüreyi. benim elimdeki hastane çıkışları da 50cm falan yani çok büyük durmuyor hatta yenidoğan diye aldığım zıbınlardan birinde 44 cm yazıyor. almayım diyorum bu kezde acaba çok mu salaş kalır üzerlerinde diyorum, gerçi önemli olan hastaneden çıkarken güzel gözükmeleri gelen giden falan olur, şık olsun kızlar :) yeni doğum yapan anneler aydınlatsın lütfen :)

Canim bilmiyorum yanlis mi düsünüyorum ama ben prematüre ye gerek duymadim tamam biraz bol olabilir ama cokda sıkıntı olacagini zannetmiyorum.bebek bu cokda üstüne oturmasin azicik rahat olsun zaten hemen toparlaniyor diyor herkes[/QUOTE]

Evet haklisin canim hemen toparlaniyorlarmis herkes oyle diyo canim.. bende giymemelerini isterim ama biraz zayif ve kucuk dogarlarsa uzerlerindekiler emanet gibi durmasin dedim .. insaAllah ihtiyac olmazda giydirmeyiz canim☺

ya bende aynı düşünüyorum psikolojik herhalde bir türlü prematüre kıyafet almaya elim gitmiyor bir de sadece ikizler değilki benim etrafımda bir çok tek gebelikte 37-38.haftada 2300-2500 bebek doğurdu sonuçta onlar hiç kullanmıyor prematüreyi. benim elimdeki hastane çıkışları da 50cm falan yani çok büyük durmuyor hatta yenidoğan diye aldığım zıbınlardan birinde 44 cm yazıyor. almayım diyorum bu kezde acaba çok mu salaş kalır üzerlerinde diyorum, gerçi önemli olan hastaneden çıkarken güzel gözükmeleri gelen giden falan olur, şık olsun kızlar :) yeni doğum yapan anneler aydınlatsın lütfen :)[/QUOTE]

Canim bu bahsettigim bebeklerden biri 2800 biri 2950 dogmus .. masaAllah kilolari iyi olmasina ragmen buyuk oldu dedi yenidoganlar ...bende premature giydirmekten yana degilim ama soyle minik şık pozlar verirler belki o takimlarin icinde☺☺ ama insaAllah soyle 3kg ustu gelsinlerde bebeklerimiz ihtiyac olmasin yenidogan giydirelim direk☺☺

Canim bu bahsettigim bebeklerden biri 2800 biri 2950 dogmus .. masaAllah kilolari iyi olmasina ragmen buyuk oldu dedi yenidoganlar ...bende premature giydirmekten yana degilim ama soyle minik şık pozlar verirler belki o takimlarin icinde☺☺ ama insaAllah soyle 3kg ustu gelsinlerde bebeklerimiz ihtiyac olmasin yenidogan giydirelim direk☺☺[/QUOTE]
bende 2800 2950 ye yenidoğan kıyafeti tam olur canım ya, biraz abartmış olabilir. bir de markadan markayada fark eder beliki bazı yeni doğanlar çok büyük gözüküyor bazıları minik. yenidoğan diye bahsettiğimiz beden olarak yenidoğan veya 0 beden yazan. acaba 0-3 aylık takımları mı bahsetti o arkadaşın onlar büyük olur çünkü. walla benim kilo beklentim pek yok bebekler 34ü doldursun diğerleri gelişmiş olsun, 2 kiloyu geçsinler tatmin olurum :) bebeklerin kilo alımı için protein ağırlıklı beslenmeye özen gösterelim.

ben jeli kullandığım zamanda kullanmadığım zamanda enfeksiyon olduğu için etkisini bilemiyorum purulutona devam ediyorum doktor doğuma kadar yaptır dedi benim pek niyetim yok.

Cok gecmis olsun canim.antibiyotiginin adi ne.ben de kullaniyorm safra kesemde problem cikti antibiyotik beni cok endiselendiriyor ama doktorum bisey olmaz dedi
teşekkür ederim canım antibiyotiğin adı İNFEX inşallah şifa olur. bende baya endişe ettim ama doktorum ısrarla birşey olmaz dedi. Birde kar zarar meselesi biraz enfeksiyonun verdiği zarar antibiyotiğin zararından fazla olunca başladım artık ama diğer tüm ilaçlarımı kestim hali hazırda günlük 5 çeşit ilaç alıyordum bari antibiyotik alınca ara vereyim dedim.

Prulutonu rahim agzi kisa olduğu için mi kullandiniz
evet canım hem rahim ağzı için hemde enfeksiyonda kaynaklı herhangi bir erken doğumu önlemek için. buradaki doktorum 34. haftaya kadar kullan dedi ben bu hafta dördüncüyü vurdurdum ama fark ettimki o iğneyi vurdurunca bebekler hareket etmiyor. örneğin bu salı yaptırdım iğneyi daha bugün bir iki defa hareketlerini hissettim. Geçen hafta yaptırmadım baya hareketlilerdi. o yüzden pek sıcak bakmıyorum artık

bende 2800 2950 ye yenidoğan kıyafeti tam olur canım ya, biraz abartmış olabilir. bir de markadan markayada fark eder beliki bazı yeni doğanlar çok büyük gözüküyor bazıları minik. yenidoğan diye bahsettiğimiz beden olarak yenidoğan veya 0 beden yazan. acaba 0-3 aylık takımları mı bahsetti o arkadaşın onlar büyük olur çünkü. walla benim kilo beklentim pek yok bebekler 34ü doldursun diğerleri gelişmiş olsun, 2 kiloyu geçsinler tatmin olurum :) bebeklerin kilo alımı için protein ağırlıklı beslenmeye özen gösterelim.[/QUOTE]

Olabilir belkide bilmiyorum ki.. en onemlisi saglikla gelsin kuzularimiz dedigin gibi cigerleri gelismis olsun kiloyu nasil olsa alir toparlar yavrularimiz.. protein agirlikli beslenmeye calismak lazim haklisin aslidna

Gerci ben premature stogu yaptim azda olsa☺☺ aldiklarim onlar toparlanana kadar idare eder .. yeterki saglikla gelsin yavrularim ☺

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…