2016'da ikiz Annesi Olacaklar...

Canım karamsar olma yürütebiliyorken al istediklerini içinde kalmasın bu anlar bi daha gelmiyor her bebek farklı aynı bebege hamile olmayacagız.

Eminim bişi olacak korkusuyla almıyorsun bende çok yaşadım o gelgitleri

Eğer böyle düşünürsen Allah muahafaza Rabbimin gücüne gider bana kulum güvenmiyor mu diye. Benden nacizane tavsiye canım.

Canım aslında haklısın ama Allah'ıma sonsuz şükür güvenim tam Rabbime bende almaya başlıyayım yavaştan tavsiyen için sağol canım

pruluton iğne dışında diğerlerini bende kullanıyorum. pıhtılaşma için kullandığım iğnenin markası farklı ama, demir ilacımda hap değil tek içimlik şişede şurup gibi. buarada pruluton iğneyi ne için kullanıyorsun.

Tetanoz aşısı kasılmalari tetikliyor deniliyor arkadaşlar. Vurulmasak ne olur ki korkuyorum. Vurulmayan var mi?

Tetanoz aşısı kasılmalari tetikliyor deniliyor arkadaşlar. Vurulmasak ne olur ki korkuyorum. Vurulmayan var mi?

onu bende duymuştum canım sordum kanıtlanmış birşey değil dedi hemşire arkadaşım.. ve hatta vurulmayanlarda ölü doğumların daha fazla olduğunu öğrendim.. ve bu durum yapılan bir araştırmayla sabit dedi ..doktoruma sorduğumda vurulabilirsin deyince bende ilk dozu 20. haftada vuruldm 2. dozu 28. haftada vurulucam inşaAllah.. bence doktorun vurul diyorsa vurul..

Kacinci haftada vurulmak gerekiyo o aşıları.

Benim ilk döz vurulmuş bi kaç yıl önce 2. Yi vurulcam 24 erken o zaman cnm

Benim ilk döz vurulmuş bi kaç yıl önce 2. Yi vurulcam 24 erken o zaman cnm
Ben 1.5 yil once 2 doz vurulmus olmama ragmen bana 2 doz vurulmam gerektigini soyledi aile hekimindeki hemsire ve kendi hemsire arkadasim.. sana bisey soylemediler mi aile hekimliginde su haftada gel diye..

Canim nerden alisveeis yapiyon geldi derken internetten yapiyosan link atarmisin.
Internetten degil de gorerek aldim..hediyeler geldi yakinlardan..idil baby de oneririm..gecelik sormussun..onu da mutlaka gorerek almalisin..mutlaka yasadigin yerde iccamasiri satan tuhafiye tarzi dukkanlar vardir canim oralari gezmen lazim..ben o şekilde bana uyan bebekleri rahat erttirecek giysiler aldim.

Ben 1.5 yil once 2 doz vurulmus olmama ragmen bana 2 doz vurulmam gerektigini soyledi aile hekimindeki hemsire ve kendi hemsire arkadasim.. sana bisey soylemediler mi aile hekimliginde su haftada gel diye..
İkinci dozu vurucaz dedi ebe. Ama rahim ağzı uzunluğu kisaliyot benim. Bu iğne kasılmalari tetikliyor ise tehlikeli benim için yarın tekrar dra sorayım cnm ama vurulmak istemiyorum korkuyorum açıkçası

cnm herkesin durumu farklı bunu doktoruna sormalısın. ben sorduğumda yaptır aşını dedi, hemşire sorsan tüm hastaneler techizatına güveniyor ama yinede doktorunuz onay veriyorsa yaptırmakta fayda var dedi. ben 20 ve 24. haftada oldum.

Sordum yaptır dedi ama benim gibi rahim ağzı uzunluğu kısa olan arkadaşlardan erken doğum yapan var korktum bende . Yarın tekrar sorucam.

Ben olmadim canim asi zaten istemiyordum da dr da yaptirma dedi kendisi risk oldugu icin ama tabi herkesin durumu farkli

Erken dogum riskim var bebeklerimden birinde rahatsizlik tespit edildi daha oncedende bebek kaybim oldugu icin biraz sorunlu oluyor dusuk riskim maalesef yuksek ama inaniyorum saglikla gelecek miniklerim bana :)

tatanoz asisi mikroplardan koruyor anne ile bebegin kordonuna makas degecek ve enfeksiyon kapiyorlar tatanoz mikroplardan koruyor bilginize bende iki oglan annesiyim dozlarimi vurdurdum ilk oglum erken dogmadi 41 haftada dunyaya geldi kim diyor erken dogum diye anlamis degilim tatanoz sadece koruyucu igne arkadaslar

Mrb bende 22+2 günlük ikizlere hamileyim 2 gün önce rahimagzi 24 mm düştüğü için serklaj ameliyatı oldum çok sukur suanlik agrim sızım yok. Aranızda bu ameliyatı olanlar kaçıncı haftada oldu? Kaçıncı hft doğumunu yaptı? Serklajdan sonra nelere dikkat ettiler? Örneğin wc banyo yemek yatış sekli olarak... Ve hangi ilaçları yada iğneleri kullanıyorsunuz :) uzun oldu biraz kurlsura bakmayin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…