- 10 Mayıs 2016
- 471
- 344
- 103
- Konu Sahibi kalbiminozu
-
- #10.301
Canım karamsar olma yürütebiliyorken al istediklerini içinde kalmasın bu anlar bi daha gelmiyor her bebek farklı aynı bebege hamile olmayacagız.Canım Allah analı babalı büyütsün darısıda bizlere olsun inşallah yazdıkların çok güzel ama ben daha bir çorap bile almadım bebeklerime hamile kaldığımda doğana kadar bişey almıycam dedim ama arkadaşlar hep yazıyo alışverişi son haftalara bırakmayın diye ne yapmalıyım bilemedim şimdi
Canım aslında haklısın ama Allah'ıma sonsuz şükür güvenim tam Rabbime bende almaya başlıyayım yavaştan tavsiyen için sağol canımCanım karamsar olma yürütebiliyorken al istediklerini içinde kalmasın bu anlar bi daha gelmiyor her bebek farklı aynı bebege hamile olmayacagız.
Eminim bişi olacak korkusuyla almıyorsun bende çok yaşadım o gelgitleri
Eğer böyle düşünürsen Allah muahafaza Rabbimin gücüne gider bana kulum güvenmiyor mu diye. Benden nacizane tavsiye canım.
pruluton iğne dışında diğerlerini bende kullanıyorum. pıhtılaşma için kullandığım iğnenin markası farklı ama, demir ilacımda hap değil tek içimlik şişede şurup gibi. buarada pruluton iğneyi ne için kullanıyorsun.Slm kızlar. Bende 22.haftamdayım sizler vitamin ve ilaç takviyesi olarak neler kullanıyosunz? Ben magnezyum,demir hapı, elevit diye bir vitamin hapı ayrıca haftada bir pruluton igne ve hergun kan sulandırıcı hıbor igne kullanıyorum. cok mu abartıyorum dıye dusunuyorum bazen ama doktorum onerdi hepsini de
Tetanoz aşısı kasılmalari tetikliyor deniliyor arkadaşlar. Vurulmasak ne olur ki korkuyorum. Vurulmayan var mi?
Kacinci haftada vurulmak gerekiyo o aşıları.onu bende duymuştum canım sordum kanıtlanmış birşey değil dedi hemşire arkadaşım.. ve hatta vurulmayanlarda ölü doğumların daha fazla olduğunu öğrendim.. ve bu durum yapılan bir araştırmayla sabit dedi ..doktoruma sorduğumda vurulabilirsin deyince bende ilk dozu 20. haftada vuruldm 2. dozu 28. haftada vurulucam inşaAllah.. bence doktorun vurul diyorsa vurul..
Benim ilk döz vurulmuş bi kaç yıl önce 2. Yi vurulcam 24 erken o zaman cnmonu bende duymuştum canım sordum kanıtlanmış birşey değil dedi hemşire arkadaşım.. ve hatta vurulmayanlarda ölü doğumların daha fazla olduğunu öğrendim.. ve bu durum yapılan bir araştırmayla sabit dedi ..doktoruma sorduğumda vurulabilirsin deyince bende ilk dozu 20. haftada vuruldm 2. dozu 28. haftada vurulucam inşaAllah.. bence doktorun vurul diyorsa vurul..
Ben 1.5 yil once 2 doz vurulmus olmama ragmen bana 2 doz vurulmam gerektigini soyledi aile hekimindeki hemsire ve kendi hemsire arkadasim.. sana bisey soylemediler mi aile hekimliginde su haftada gel diye..Benim ilk döz vurulmuş bi kaç yıl önce 2. Yi vurulcam 24 erken o zaman cnm
Kacinci haftada vurulmak gerekiyo o aşıları.
Internetten degil de gorerek aldim..hediyeler geldi yakinlardan..idil baby de oneririm..gecelik sormussun..onu da mutlaka gorerek almalisin..mutlaka yasadigin yerde iccamasiri satan tuhafiye tarzi dukkanlar vardir canim oralari gezmen lazim..ben o şekilde bana uyan bebekleri rahat erttirecek giysiler aldim.Canim nerden alisveeis yapiyon geldi derken internetten yapiyosan link atarmisin.
Tamam canim cok teşekkür ederim :) pazartesi ilk is gidcm saglik ocaginaBana 20 ve 28. Haftalar denildi.. doktorumda onayladi.. sende once doktoruna danis sonra biranevvel aile hekimligine git canim vakit kaybetmeden..
İkinci dozu vurucaz dedi ebe. Ama rahim ağzı uzunluğu kisaliyot benim. Bu iğne kasılmalari tetikliyor ise tehlikeli benim için yarın tekrar dra sorayım cnm ama vurulmak istemiyorum korkuyorum açıkçasıBen 1.5 yil once 2 doz vurulmus olmama ragmen bana 2 doz vurulmam gerektigini soyledi aile hekimindeki hemsire ve kendi hemsire arkadasim.. sana bisey soylemediler mi aile hekimliginde su haftada gel diye..
cnm herkesin durumu farklı bunu doktoruna sormalısın. ben sorduğumda yaptır aşını dedi, hemşire sorsan tüm hastaneler techizatına güveniyor ama yinede doktorunuz onay veriyorsa yaptırmakta fayda var dedi. ben 20 ve 24. haftada oldum.Tetanoz aşısı kasılmalari tetikliyor deniliyor arkadaşlar. Vurulmasak ne olur ki korkuyorum. Vurulmayan var mi?
Sordum yaptır dedi ama benim gibi rahim ağzı uzunluğu kısa olan arkadaşlardan erken doğum yapan var korktum bende . Yarın tekrar sorucam.cnm herkesin durumu farklı bunu doktoruna sormalısın. ben sorduğumda yaptır aşını dedi, hemşire sorsan tüm hastaneler techizatına güveniyor ama yinede doktorunuz onay veriyorsa yaptırmakta fayda var dedi. ben 20 ve 24. haftada oldum.
Riskli durum neydi cnm ?Ben olmadim canim asi zaten istemiyordum da dr da yaptirma dedi kendisi risk oldugu icin ama tabi herkesin durumu farkli
Tetanoz aşısı kasılmalari tetikliyor deniliyor arkadaşlar. Vurulmasak ne olur ki korkuyorum. Vurulmayan var mi?
tatanoz asisi mikroplardan koruyor anne ile bebegin kordonuna makas degecek ve enfeksiyon kapiyorlar tatanoz mikroplardan koruyor bilginize bende iki oglan annesiyim dozlarimi vurdurdum ilk oglum erken dogmadi 41 haftada dunyaya geldi kim diyor erken dogum diye anlamis degilim tatanoz sadece koruyucu igne arkadaslaronu bende duymuştum canım sordum kanıtlanmış birşey değil dedi hemşire arkadaşım.. ve hatta vurulmayanlarda ölü doğumların daha fazla olduğunu öğrendim.. ve bu durum yapılan bir araştırmayla sabit dedi ..doktoruma sorduğumda vurulabilirsin deyince bende ilk dozu 20. haftada vuruldm 2. dozu 28. haftada vurulucam inşaAllah.. bence doktorun vurul diyorsa vurul..
cnm yaptır diyenle rahim ağzı uzunluğun kısa diyen doktor aynı doktor değil mi? öyle ise demekki sorun yoktur güvenmiyor musun doktoruna ?Sordum yaptır dedi ama benim gibi rahim ağzı uzunluğu kısa olan arkadaşlardan erken doğum yapan var korktum bende . Yarın tekrar sorucam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?