- Konu Sahibi kalbiminozu
-
- #10.341
Teşekkür ederim canım sanırım kese için beklemem lazim ınsallah hayırlısı ne işe o olsun çok saolCanim benim edetim 3 gun gecti 1000.0 2.gun 3544.5 degerim cikti tabi doktora gidersin iki kese goruledebilir tek kese icinde iki bebisde gorulebilir rabbim gonlune gore versin insallah
Bu hafta kese gorulur adetiniz bir hafta gecti sanirim bu hafta cuma randevuda gorunur saglikla nasip etsin rabbimTeşekkür ederim canım sanırım kese için beklemem lazim ınsallah hayırlısı ne işe o olsun çok saol
kim ki bunlar çok tatlı olmuşş maşallahhhhhh
eylul ve ela ikiz dogum cok duygulandim yeni dogmus bebek seslerine
Benimde aynı drum 3 4 hafta sonra ayırt edebilirisn dedi endişelenme bence..benim oğlum sağ altta kızım sol üstte. Sağ alt oğlusdan geliyor hep pitirtilar :)Kızlar Herkese Merhaba;
Bebeklerin hareketlerinden ayırt edebiliyormusunuz ikisini.... benim sanki hareketler hep aynı tarafımda oluyor...((
benimde ayniKızlar Herkese Merhaba;
Bebeklerin hareketlerinden ayırt edebiliyormusunuz ikisini.... benim sanki hareketler hep aynı tarafımda oluyor...((
TaniMoyorum canim yutubtan izledim canimkim ki bunlar çok tatlı olmuşş maşallahhhhhh
Benim adet günümde beta hcg 418 cikti..dr.um 2 gün sonra tekrar yaptir testi dedi..o zaman da 937 çıkmıştı..14 gun bekledik kese olusumu için..ve 2 kese göründü kalplerini dinledikKızlar Merhabalar tecrübenize dayanarak bişey sorcam size benim adetim 1 gün geçince beta hcg 6.5 çıktı 2 gun sonra 39.1 36 saat sonra 106.2 2 gün sonra 491 çıktı. Sizce bu artışlar ikiz bebek olduğunu işaret edebilir mi bikaç kisi olabilir dedi ben size sormak istedim şimdiden teşekkür ederim güzel anneler
Kızlar Herkese Merhaba;
O zaman benim baya beklemem lazim kese için o zaman sanırım ne guzell rabbim senden aayirmasinBenim adet günümde beta hcg 418 cikti..dr.um 2 gün sonra tekrar yaptir testi dedi..o zaman da 937 çıkmıştı..14 gun bekledik kese olusumu için..ve 2 kese göründü kalplerini dinledik
amin insallah cumlemizede saglikla nasip etsin rabbim.. ecmainBende cok duygulandim gözyaslarimi tutamiyorum zaten boyle gordukce...
Rabbim bizlerede bu guzel anı yasamayi yavrularimizi kucagimiza almayi nasip etsin insaAllah
Sizin son adet tarihiniz kaciydi canim adet 1 hafta gecince kese gorunuyor cunkuO zaman benim baya beklemem lazim kese için o zaman sanırım ne guzell rabbim senden aayirmasin
Adetim bi hafta geçti bugün itibariyle ama benim geç döllenme oldu sanirim canim degerim bugün 490 2 günde 4 kat artıyor çarşamba gozukebilir sanirimSizin son adet tarihiniz kaciydi canim adet 1 hafta gecince kese gorunuyor cunku
Sen yinede cuma gorun doktora canim daha iyi olur canimAdetim bi hafta geçti bugün itibariyle ama benim geç döllenme oldu sanirim canim degerim bugün 490 2 günde 4 kat artıyor çarşamba gozukebilir sanirim
Bulantın başladı mı, gecikmenin kacinci gunundesinO zaman benim baya beklemem lazim kese için o zaman sanırım ne guzell rabbim senden aayirmasin
Canımnsenin ilk Bebişlerin mi olacakSen yinede cuma gorun doktora canim daha iyi olur canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?