2016'da ikiz Annesi Olacaklar...

Canim benim edetim 3 gun gecti 1000.0 2.gun 3544.5 degerim cikti tabi doktora gidersin iki kese goruledebilir tek kese icinde iki bebisde gorulebilir rabbim gonlune gore versin insallah
Teşekkür ederim canım sanırım kese için beklemem lazim ınsallah hayırlısı ne işe o olsun çok saol

Teşekkür ederim canım sanırım kese için beklemem lazim ınsallah hayırlısı ne işe o olsun çok saol
Bu hafta kese gorulur adetiniz bir hafta gecti sanirim bu hafta cuma randevuda gorunur saglikla nasip etsin rabbim

Kızlar Herkese Merhaba;

Bebeklerin hareketlerinden ayırt edebiliyormusunuz ikisini.... benim sanki hareketler hep aynı tarafımda oluyor...((

Kızlar Herkese Merhaba;

Bebeklerin hareketlerinden ayırt edebiliyormusunuz ikisini.... benim sanki hareketler hep aynı tarafımda oluyor...((
Benimde aynı drum 3 4 hafta sonra ayırt edebilirisn dedi endişelenme bence..benim oğlum sağ altta kızım sol üstte. Sağ alt oğlusdan geliyor hep pitirtilar :)

Benim adet günümde beta hcg 418 cikti..dr.um 2 gün sonra tekrar yaptir testi dedi..o zaman da 937 çıkmıştı..14 gun bekledik kese olusumu için..ve 2 kese göründü kalplerini dinledik

Benimde oyle hep tek taraftaydi dr a gittigimde sormustum ikiside ayni tarafta duruyordu ama buyudukce farkediliyormus meger simdilerde daha iyi anlayabiliyorum yani iki tane oldugunu :) bir kac hafta sonra sende anlarsin canim hic stres yapma biraz buyuyup daha da guclendiklerinde belli oluyor

Bende cok duygulandim gözyaslarimi tutamiyorum zaten boyle gordukce...

Rabbim bizlerede bu guzel anı yasamayi yavrularimizi kucagimiza almayi nasip etsin insaAllah
amin insallah cumlemizede saglikla nasip etsin rabbim.. ecmain

Kizlar dunden beri belime karnima agrilar giriyor cok siddetli degil ama normal gibide hissetmiyorum boyle agrilar yasiyor musunuz? Sorun ne anlamadim daha cumartesi doktora gitmistim bersey yolundaydi.

Adetim bi hafta geçti bugün itibariyle ama benim geç döllenme oldu sanirim canim degerim bugün 490 2 günde 4 kat artıyor çarşamba gozukebilir sanirim
Sen yinede cuma gorun doktora canim daha iyi olur canim

O zaman benim baya beklemem lazim kese için o zaman sanırım ne guzell rabbim senden aayirmasin
Bulantın başladı mı, gecikmenin kacinci gunundesin
Mesela ben gecikti 2.gün test yaptım çift çizgiyi gördüm ve iki gün sonra bulantım başladı acaba psikolojik mi dedim ama gecmedi! Şüphelendim acaba ikiz mi diye çok şükür yanilmadim

Herkeste aynı olmaz tabi kiminde hic bulanti olmuyor
Dr a sorduğumda normal olduğunu ikizlerde görülebileceğini söylemişti
Rabbim gönlüne gore versin canım hakkımızda hayırlısı ne ise o olsun inşaallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…