2016'da ikiz Annesi Olacaklar...

Bende 20 haftada 2,2cm rahim boyuyla 32 haftadada 1 cm rahimboyu ve 3 cm acilma ile 39 haftada sanci verilerek normal dogumyaptim kizlardan biri 3100 digeri3000 dogdu
Tum bunlar inanilmaz dimi???!!!
Umut olsun diye yaziyorum allahizin vermedikce dogmazlar korkmayin
Benim 16 haftamdan itibarenkarin kasilmalarim vardi
Allah butun ikiz annelerinin yardimcisi olsun

kremalicorek bir grupta 2012 yilinda yazmis okudum bizlerede motive olur diye yazisini paylasmak istedim rabbim bizlerede tamamini nasip etsin insallah... ecmain

Gercekten inanilmaz,rabbim yeterki ol desin can versin,nasil gecirdiniz bu sureyi hep yattinizmi?

Gercekten inanilmaz,rabbim yeterki ol desin can versin,nasil gecirdiniz bu sureyi hep yattinizmi?
Ben degil bunu bir arkadas yazmis bende kopyaladim sizlerle paylastim 2012 ikiz annesi yazmis usteki yazilanlari cnm

selam kizlar 5+5 günlük ikizlere hamileyim keselerimizi gördük ikiside ayni haftada yanliz benim hic mide bulantim yok doktor ters birşey yok dedi ama midem bulanmamasi normalmi ya
Canim benim 7 de bulanti 8 de kusma basladi 16 da azaldi 18 de bitti normal yani bunu sıkıntı yapma cok sevindim bebekelrin hayirli olsuj insallah saglicakla kucagimiza aliriz hepimiz
Cfmartesi Olsada minnaklarımı görsem çok özledm 3hafta oldu dr gitmeyeli bu drlar bizi hiç anlamıyorlar bu kadar açılır mı ara
Ben bekleyemiyorum 2 hafta zor geciyor yaaa.. Bence ikizlerde özellikle 20 den sonra 10 gune bir gidilmeli. Benimkide ayda bir diyor ama ben dinlemiyorum geldim deyip gidiyroum
Kızlar bana ikinci serklaj yapıldı ... dua edin bize olur mu (
Canim cok mu kisaldi rabbim yardımcin olsun insallah hersey yolunda gider yatacak misin artik hep
Lansinoh HPA® Lanolin Göğüs Ucu Kremi
canlar 32 haftalarda girdigimizde gogus uclarina uygulayalim yoksa yara oluyor cok aciyor benim ilk dogumda basima geldi
Ben aldim ama o kadar erken baslamam gerektigini bilmiyordum

Allah razı olsun canim

Hep yatamam canım evdeyim hep dinleniyorum ama bu sıcaklarda çok zor. Pazartesi kontrolum.var doktor dikisin durumuna göre bi plan cizicek

Hep yatamam canım evdeyim hep dinleniyorum ama bu sıcaklarda çok zor. Pazartesi kontrolum.var doktor dikisin durumuna göre bi plan cizicek
Insallah hersey guzel olur canim biraz daha beklerler.suyu az olan kizin ne durumda canim?yinede masallah iyi dayaniyorlar

İkinci dikişim sonrası çok Zordu canım. 5 saat ağrı içinde kivrandim 3 doğum yapardım... şimdi çok sukur dindi sancim pazartesi gidicem doktora dikisin durumuna bakicak

Allahim yardimcin olsun,cektigin sikintilarin sonu mutluluk olsun insaAlah cnm.

Kızlar bana ikinci serklaj yapıldı ... dua edin bize olur mu (
Iki kez yapilabildigini bilmiyordum cok sasirdim Allah yardimcin olsun canim haftan ilerlemis cok sukur bir kac hafta daha beklerlerse sorun yok ins hersey yolunda gider cektigin sikintilarin karsiligi mis kokulu evlatlarinin saglikla sana gelmesi olur ins.

İkinci dikişim sonrası çok Zordu canım. 5 saat ağrı içinde kivrandim 3 doğum yapardım... şimdi çok sukur dindi sancim pazartesi gidicem doktora dikisin durumuna bakicak

Sen nerde dogum yapicaksin cnm,yeni dogan bakim unitesi olan biyer buldun mu?
Sgk geciyormu?

Canim cok gecmis olsun .. neyseki haftan ilerliyor azcik daha sabretsin insaAllah miniklerin.

Canım çok geçmiş olsun inşallah evlatların sağ selamet zamanında doğarlar Allahım evlatlarımızı bizlere bağışlasın duamdasınız canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…