2016'da ikiz Annesi Olacaklar...

İkizlerde doğum oncesi 10 hafta,doğum sonrası 8 hafta tatil izni var ,ben erken doğum yaptim 18 haftayı da kullandım,bebeklerimi kaybetmeme rağmen.

Mrb kizlar ya bugun vajinamda baski hisediyorum ayaktayken ya6inca bise uok ama bide bebislerin kafasida asagida boyle hisseden varmi
Bennn. Haftalarimizda ayni seninle. Bu hafta öyle hissetmeye basladim. Artık yürürken elimi karnımın altına koyasim geliyo.benimde ikisi kafa geliş pozisyonunda.

Cok hos helede ikizse bebisler :) banyo yemek oyun heryerde bence :))) birde vakumlu ayaklari ile guvenle kullanabiliriz canlar
Evet canim bencede guzel..hep goruyordumda ne kadar gereklidirki diye dusunmustum.. kac aylikken kullanilir bu sen tecrubelisin bilirsin :))

Ozaman alalim iki tane bebisle rahat ederiz biraz :)) tesekkurler canim benim
Evet bencede ikisini kucaklamadan yemegini rahat yedirriz yoksa zorlaniriz :))) en cokta banyo rahat olucak rahat sekilde sampuan kese yapariz :))

ay ne güzel canım, Rabbim sağlık sıhhat versin, kendi evine geçtin mi, sütün yetiyor mu vaktin olunca bize tecrübelerini anlat :)
Evime 10.gün gectim sütüm su an yetiyor cok sükür.cok güzel ve yogun geciyor ikisi ayni anda uyaninca zor oluyor aglayinca hangisini alayim diye ama kendi imkanlarim dahilinde ikisi beraber emziriyorum yastiklarla destek yaparak cok iyi oldu ikiz emzirme yastigi bulamadim bi türlü artik sünger kestirip yaptiricam beraber emzirmek cook iyi oldu aklinizda bulunsun onun haricinde sormak istediklerinizi cvb larim müsait oldukca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…