- Konu Sahibi kalbiminozu
-
- #11.741
Kurdular mi ki grubu :) oglen bahsi geçti ama uygulamaya gecildi miheyyy Benide alın vatsapp gurubuna))))
Telefon numaralari gerek kurulunca haber verilsin de numaralari ulastiralim grubu kuran kişiye
Canim benim cok uzuldumİkizlerde doğum oncesi 10 hafta,doğum sonrası 8 hafta tatil izni var ,ben erken doğum yaptim 18 haftayı da kullandım,bebeklerimi kaybetmeme rağmen.
Bennn. Haftalarimizda ayni seninle. Bu hafta öyle hissetmeye basladim. Artık yürürken elimi karnımın altına koyasim geliyo.benimde ikisi kafa geliş pozisyonunda.Mrb kizlar ya bugun vajinamda baski hisediyorum ayaktayken ya6inca bise uok ama bide bebislerin kafasida asagida boyle hisseden varmi
Tsk ederim evet iki bebeğimin de suları coktu bu da erken doğuma neden oldu 22.haftamda normal doğum yaptim kuzucuklarimi kaybettim.Canim benim cok uzuldumAllah sabir versin.erken doğumdan mi kaybettin
Bence süper bir fikir Canımarkadaşlar daha önceki ikiz gebelik topiklerinden birinde watsapp grubu kurmuşlar bilgi alışverişi için daha iyi olabilir, doğumdan sonra buraya girmek zor olur. İsteyen olursa kurabiliriz. Nedersiniz?
Evet canim bencede guzel..hep goruyordumda ne kadar gereklidirki diye dusunmustum.. kac aylikken kullanilir bu sen tecrubelisin bilirsin :))Cok hos helede ikizse bebisler :)banyo yemek oyun heryerde bence :))) birde vakumlu ayaklari ile guvenle kullanabiliriz canlar
5-6 ay tatlim :)) bencede cok kullanisli canimEvet canim bencede guzel..hep goruyordumda ne kadar gereklidirki diye dusunmustum.. kac aylikken kullanilir bu sen tecrubelisin bilirsin :))
Ozaman alalim iki tane bebisle rahat ederiz biraz :)) tesekkurler canim benim5-6 ay tatlim :)) bencede cok kullanisli canim
Evet bencede ikisini kucaklamadan yemegini rahat yedirriz yoksa zorlaniriz :))) en cokta banyo rahat olucak rahat sekilde sampuan kese yapariz :))Ozaman alalim iki tane bebisle rahat ederiz biraz :)) tesekkurler canim benim
Oyyy yerim ben onlariiii :)) insallah icinde dururlarsa rahat ederiz ozaman :)Evet bencede ikisini kucaklamadan yemegini rahat yedirriz yoksa zorlaniriz :))) en cokta banyo rahat olucak rahat sekilde sampuan kese yapariz :))
Kilolari 2720 ve 2900 dü boy ve kilo icin bi hafta sonra gidecegiz insallahmassalah pasalarina canim 25 gun oldu demek ne cabuk gecti massalah kilo aldilarmi kac kilo dogmuslardi canim 1 aylik asilari ve kilo boy olcumu yapilacak saglikla kalin canim
Masallah kirkbinkere sutun yaramis annesi binkere masallah canim rabbim sizi korusunKilolari 2720 ve 2900 dü boy ve kilo icin bi hafta sonra gidecegiz insallah
Evime 10.gün gectim sütüm su an yetiyor cok sükür.cok güzel ve yogun geciyor ikisi ayni anda uyaninca zor oluyor aglayinca hangisini alayim diye ama kendi imkanlarim dahilinde ikisi beraber emziriyorum yastiklarla destek yaparak cok iyi oldu ikiz emzirme yastigi bulamadim bi türlü artik sünger kestirip yaptiricam beraber emzirmek cook iyi oldu aklinizda bulunsun onun haricinde sormak istediklerinizi cvb larim müsait oldukcaay ne güzel canım, Rabbim sağlık sıhhat versin, kendi evine geçtin mi, sütün yetiyor mu vaktin olunca bize tecrübelerini anlat :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?