- 22 Haziran 2015
- 286
- 279
- 53
- Konu Sahibi kalbiminozu
-
- #11.941
Benim çıktı Can'ım diyetle düzelmedi insülin kullanıyorum. Bi sorun varsa cevaplarımGebelik sekeri çıkan var mi aranizda
Benomde acio canim bu aralar heleki ayakta daha kotu dedihin gibo sanki yara varmis gibi dr sordum ben normal dedi bide sicak su ile yika biraz gecio ve bacak arana yatarken yastik koy canimKızlar merhaba cumartesi randevum vardı ama malum olaylardan dolayı gidemedik. Aslında biz gittik de doktor gelemedi. En erken cumaya randevu verdiler. Kızlar alt tarafım çok acıyor. Çürük gibi. Eskiden de acıyordu ama artık en ufak harekette acıyor. Ne yapmam lazım. Magnezyumu günde 1 kez kullanıyorum 2 ye mi çıkarsam.
Canım yastık koyuyorum ama artık yürüyemiyorum bile. Sanki çürük gibi adım atınca acıyor. Ben de doktora soramadım o yüzden biraz tedirgin oldum. Çok sağol cevabın içinBenomde acio canim bu aralar heleki ayakta daha kotu dedihin gibo sanki yara varmis gibi dr sordum ben normal dedi bide sicak su ile yika biraz gecio ve bacak arana yatarken yastik koy canim
Canim artik iyice asagiya baski yapiyorlardir bide catı acilmaya baslamistir ondan cok aciyodur, gunde bitane dogal maden suyu ic, doktoruna sor magnezyumu ikiye cikar derse cikarirsin..ben kendi kafama gore baslamistim magnezyuma, dun doktorum kafana gore hicbiseyi icme dedi :)) oysaki 2.5 aylikken bile baslatan doktorlar var, magnezyumun fazlasi vucuttan atiliyor yinede cok icme dedi nedense..genelde ileri haftalarda gunde 2 kullanan cok olmus..senin haftanda baya ileri masallah icebilirsin bence ama once arayip sor.Canım yastık koyuyorum ama artık yürüyemiyorum bile. Sanki çürük gibi adım atınca acıyor. Ben de doktora soramadım o yüzden biraz tedirgin oldum. Çok sağol cevabın için
Sağol Can'ım. Sıcak su ile hiç aram yok zaten çok terliyorum :) bana erken doğum riskin var demişlerdi bu Ağrı'larda son birkaç gündür arttı. Doktoru da göremedim insan korkuyor tabii. İnşallah normaldir.Canim artik iyice asagiya baski yapiyorlardir bide catı acilmaya baslamistir ondan cok aciyodur, gunde bitane dogal maden suyu ic, doktoruna sor magnezyumu ikiye cikar derse cikarirsin..ben kendi kafama gore baslamistim magnezyuma, dun doktorum kafana gore hicbiseyi icme dedi :)) oysaki 2.5 aylikken bile baslatan doktorlar var, magnezyumun fazlasi vucuttan atiliyor yinede cok icme dedi nedense..genelde ileri haftalarda gunde 2 kullanan cok olmus..senin haftanda baya ileri masallah icebilirsin bence ama once arayip sor.
Sicak su kullanma canim zararliymis kanama yapabilirmis, duşu bile ilik suyla yapicaksin diyor doktorum, sirtim cok agriyordu sicak su torbasi koyabilirmiyim diye sordum sirtima bile koymamami soyledi..az kalmis sık disini, insallah hayirla saglikla kavusalim hepimiz..
Evet aşırı sicak insan sicak suya tahammul edemez suan :)) zaten sakincali..Sağol Can'ım. Sıcak su ile hiç aram yok zaten çok terliyorum :) bana erken doğum riskin var demişlerdi bu Ağrı'larda son birkaç gündür arttı. Doktoru da göremedim insan korkuyor tabii. İnşallah normaldir.
Haklısın canım beklemekten başka çaremiz yok. Benimkiler tüp bebek. Yaklaşık 3 aylıkken yüksek tansiyon çıktı. Çok erken aşamada çıkınca araştırdılar. MR çektirdim. Böbreküstü bezimde bir kitleden şüphelendiler çıkarsa ameliyat olacaksın dediler. Neyse ki çıkmadı ama bu kez de daha bu ayda tansiyonun varsa ilerleyen aylarda çok yükselir erken doğum yaparsın dediler. Sonra idrarda protein çıktı. Bu kez preeklemsi olabilirsin dendi. Sonra şekerim çıktı. Şeker erken doğuma yol açıyor dediler. Kanama pıhtılaşma sorunum var. Yani anlayacağın birçok şey aynı anda ve hamileliğin erken aşamasında çıkınca kesin erken doğum demişlerdi. İnşallah 28 haftayı görürsün demiştiler. Allah'ıma şükürler olsun. Ben her doktordan çıktığımda ağlıyordum çok karamsar konuşuyorlardı. Allahım yardım ediyor. Şu an in iyiyim. İnşallah biraz daha bebekler içerde dururlar. Sen en doğrusunu yapıyorsun. Kafana takıp stres olma herşey olacağına varıyor. Mümkün olduğunca dinlen ve stresten uzak dur. Ben raporluydum 4. Aydan beri. İş yeri çok stresliydi iyi ki çalışmamışım.Evet aşırı sicak insan sicak suya tahammul edemez suan :)) zaten sakincali..
Neden erken dogum riskin varmis canim? Hani tum cogul gebeliklerde erken dogum riski var oyle biseymi yoksa seker, tansiyon, bebeklerin plasentasi vs gibi nedenlerden mi? Insallah daha gelmezler söyle bi 36yi gorsek ne guzel olur..
Bu arada benimde bebeklerimin plasentalari asagidaymis cok agri yapiyorlar 100 metre yuruyemiyorum, yatakta sagdan sola cok zor donuyorum, cok zor oturup kalkiyorum..daha 19 haftaligimyukari cikmalari hem benim hem bebeklerim icin cok iyi olcakmis, cikmazsa cok riskliymis...artik neye uzulecegimi sasirdim, saldim cayira hesabi biraktim dusunmeyi vallahi..kendimi de yirtsam hersey olacagina variyor..
Sende rahat olmaya calis,4 hafta daha kalsalar biraz daha rahatlarsin..agri son haftalara dogru cok oluyor alt taraflarda ama sen yinede doktoruna sor en yakin zamanda..bol bol su icip dinlen napalim baska yapicak bisey yok canim
Canim benim yaaa...Haklısın canım beklemekten başka çaremiz yok. Benimkiler tüp bebek. Yaklaşık 3 aylıkken yüksek tansiyon çıktı. Çok erken aşamada çıkınca araştırdılar. MR çektirdim. Böbreküstü bezimde bir kitleden şüphelendiler çıkarsa ameliyat olacaksın dediler. Neyse ki çıkmadı ama bu kez de daha bu ayda tansiyonun varsa ilerleyen aylarda çok yükselir erken doğum yaparsın dediler. Sonra idrarda protein çıktı. Bu kez preeklemsi olabilirsin dendi. Sonra şekerim çıktı. Şeker erken doğuma yol açıyor dediler. Kanama pıhtılaşma sorunum var. Yani anlayacağın birçok şey aynı anda ve hamileliğin erken aşamasında çıkınca kesin erken doğum demişlerdi. İnşallah 28 haftayı görürsün demiştiler. Allah'ıma şükürler olsun. Ben her doktordan çıktığımda ağlıyordum çok karamsar konuşuyorlardı. Allahım yardım ediyor. Şu an in iyiyim. İnşallah biraz daha bebekler içerde dururlar. Sen en doğrusunu yapıyorsun. Kafana takıp stres olma herşey olacağına varıyor. Mümkün olduğunca dinlen ve stresten uzak dur. Ben raporluydum 4. Aydan beri. İş yeri çok stresliydi iyi ki çalışmamışım.
Canim cok gecmis olsun, tuzlu asla yemiyceksin bu durumda, bide tansiyonun icin ilac verebilirler diye dusunuyorum, idrarinda protein kacagi varmi diye ona bakarlar.su sicak havalar bizi mahvetti, hayatimda tansiyonum cikmamisti arada benimde yukseliyorGünaydın hepinize bende yüksek tansiyon çıktı iş yerinde tansiyonum 15 e 8 cikmisti kadın dogumcuma sordum oda bi kardiyologa git dedi bana gittim kalp grafiği çekti tansiyon olctu.Kilo fazlamda vardı diyetisyen önerdi orda da olctuler 13 e 8 çıktı canim sıkıldı.Hatta kalp grafiği çekicek bir alet bağlayıp tansiyon aleti bağladılar devamli takip etmek için dün saat 1 bucukta cikardim.Böyle bir durum yaşayan varmi bugün tekrar gidicem.Ayaklarım aşırı şişiyor onun içinde ultrason dan sıra almamı aç karnına bugün kan verip tekrar kardiyologa gidicem.Tırstım resmen ne olucak acaba durumum sağlıkla bebişlerim bi dogsalardi
Canm bendede tansiyon cikti ama 25.haftadan sonra ve en fazla 14_9 olmustu evde hep olcuyorm doktorm alfamet ilaci verdi 6saat arayla 4 kez kullanuyorm normal gidiyordu 11-6 12-7 diye bu bi kacgundr 13-8i gordm ya hafta ilerledigne yukseliyor yada sicaklardan tuzlu salcali seyler tuketmemeye calisiyorm bol su iciyorm senin baya yuksek haftana gore dikkat etmeye calis canmGünaydın hepinize bende yüksek tansiyon çıktı iş yerinde tansiyonum 15 e 8 cikmisti kadın dogumcuma sordum oda bi kardiyologa git dedi bana gittim kalp grafiği çekti tansiyon olctu.Kilo fazlamda vardı diyetisyen önerdi orda da olctuler 13 e 8 çıktı canim sıkıldı.Hatta kalp grafiği çekicek bir alet bağlayıp tansiyon aleti bağladılar devamli takip etmek için dün saat 1 bucukta cikardim.Böyle bir durum yaşayan varmi bugün tekrar gidicem.Ayaklarım aşırı şişiyor onun içinde ultrason dan sıra almamı aç karnına bugün kan verip tekrar kardiyologa gidicem.Tırstım resmen ne olucak acaba durumum sağlıkla bebişlerim bi dogsalardi
Benim çıktı Can'ım diyetle düzelmedi insülin kullanıyorum. Bi sorun varsa cevaplarım
Haklısın canım beklemekten başka çaremiz yok. Benimkiler tüp bebek. Yaklaşık 3 aylıkken yüksek tansiyon çıktı. Çok erken aşamada çıkınca araştırdılar. MR çektirdim. Böbreküstü bezimde bir kitleden şüphelendiler çıkarsa ameliyat olacaksın dediler. Neyse ki çıkmadı ama bu kez de daha bu ayda tansiyonun varsa ilerleyen aylarda çok yükselir erken doğum yaparsın dediler. Sonra idrarda protein çıktı. Bu kez preeklemsi olabilirsin dendi. Sonra şekerim çıktı. Şeker erken doğuma yol açıyor dediler. Kanama pıhtılaşma sorunum var. Yani anlayacağın birçok şey aynı anda ve hamileliğin erken aşamasında çıkınca kesin erken doğum demişlerdi. İnşallah 28 haftayı görürsün demiştiler. Allah'ıma şükürler olsun. Ben her doktordan çıktığımda ağlıyordum çok karamsar konuşuyorlardı. Allahım yardım ediyor. Şu an in iyiyim. İnşallah biraz daha bebekler içerde dururlar. Sen en doğrusunu yapıyorsun. Kafana takıp stres olma herşey olacağına varıyor. Mümkün olduğunca dinlen ve stresten uzak dur. Ben raporluydum 4. Aydan beri. İş yeri çok stresliydi iyi ki çalışmamışım.
Grupta sekeri cikan arkdslr var.diyet yapıyorlar.sekerli seyler tuketmiyolar.senin kac ckti ki
Ben detaylı ultrasonumu ilk 11 2.de 20. Haftada yaptırdım. 480 tl ödemiştim ikizde fiyat farkı olduMerhaba hanımlar ddoktorum ikiz bebek olduğu için 2li test olmaz detaylı ultrason gireceksin dedi fiyatları hakkında bilgi sahibi olan varmı ve detaylı ultrason yaptıran varmı ? Ben şuan 11 Haftada yim ne zaman yaptırmam gerekiyor.
Canım benim de tansiyonum ilk 3 ayda çıktı. Hatta 16-10 du. Çok telaş etti doktorlar çok erken evrede çıkmış bebekler tehlikede diye. Alfamed diye bir ilaç var. Onu başladım. Ben günde 5 tane içiyorum şu an 11-7 ya da 12-8 civarında. Bende şişkinlik yoktu ama idrarda protein çıkmıştı. O da preeklemsiye sebep oluyor. Sana da bakarlar çünkü tansiyonla idrarda protein çıkması alakalı oluyor. Bana doktorlar hep kötü konuştu ama şükürler olsun tansiyonum da normale döndü protein atılımı da az. Sen tüm tahlilleri yaptır ilaçları saatinde kullan. Allahım izniyle birşey olmaz.Günaydın hepinize bende yüksek tansiyon çıktı iş yerinde tansiyonum 15 e 8 cikmisti kadın dogumcuma sordum oda bi kardiyologa git dedi bana gittim kalp grafiği çekti tansiyon olctu.Kilo fazlamda vardı diyetisyen önerdi orda da olctuler 13 e 8 çıktı canim sıkıldı.Hatta kalp grafiği çekicek bir alet bağlayıp tansiyon aleti bağladılar devamli takip etmek için dün saat 1 bucukta cikardim.Böyle bir durum yaşayan varmi bugün tekrar gidicem.Ayaklarım aşırı şişiyor onun içinde ultrason dan sıra almamı aç karnına bugün kan verip tekrar kardiyologa gidicem.Tırstım resmen ne olucak acaba durumum sağlıkla bebişlerim bi dogsalardi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?