- Konu Sahibi kalbiminozu
-
- #11.981
Merhaba hepinize ilginizden dolayı teşekkür ederim çok şükür tahlillerimin hepside norman çıktı kan tahlilleri normal çekilen kalp grafigi normal tansiyonlar normal ve en son ultrason kalp böbrek ciğerler ayaklarda olan damarlar onlarda normal herhangi bir tikaniklik ta yokmuş yani genel olarak hepsi normal cikti.Sonuç olarak kardiyologun tek söylediği hamur işi makarna pilav ağır kızartmalar ve tatlılar çok az tüketmemı istedi.Şu iç ve yürüyüş yap diyor.çokta tuzsuz yeme bebeklerin tuzada ihtiyacı var diyor.Ayaklarımda ki sisliklerinde bebekler çabuk büyüdükleri için olabileceğini söylüyor hepinize tekrardan teşekkür ederim.Allah hepimize sağlıkla kucagimiza almayı nasip etsin ...
gittim bende 2500 olmuşlar bebekler bende alta doğru çok baskı hissediyordum doktorum bundan sonra daha çok yatarak dinlenmemi ve bol su içmemi söyledi. bebeklerinin aalarında fark yokmuş, 36nın bitmesini bekleyecegiz erken gelmezlerse inşallahMalesef gidemedm cumartesi sabahi gidecektm ankarada doktorm yollar cok riskliydi malum darbe olayindan o yuzden doktorum bekle gelme bu taraf karisik dedi kaldi gelcek cumartesi gtcem insallah sen gttnmi bebisler nasil kg almislarmi dogum hftan bellimi canm
Masallah canm allahm hepimzede kolaylik versn insallah bugunlerde cok sicak bende yatamaz oturamaz oldm tansiyonum yuksek gidiyor ilac icmeme ragmen 13-9 u gordum insallah 36yi gorurum 37 hayal geliyor bu hafta gttgmde hersey netlesecek bakalmgittim bende 2500 olmuşlar bebekler bende alta doğru çok baskı hissediyordum doktorum bundan sonra daha çok yatarak dinlenmemi ve bol su içmemi söyledi. bebeklerinin aalarında fark yokmuş, 36nın bitmesini bekleyecegiz erken gelmezlerse inşallah
Canim sekerini nasil olctun benimkide yuksek cikiyor. Sabah ac olcup kahvaltidan 2 saat sonra tekrar olcuyorum. Ara ogun yapiyorum 1 2 saate tekrar aclik olcup ogle yemegi yiyorum yine 2 saat sonra olcup ara ogun yapip 1 2 saatte aksam yemegi yiyorum dogru mu yapiyorum hastanede naisl olcmuslerdi?bende dikkat ediyorum ama hep yuksek cikiyor. Sabah ac 94 2 saat sonra 136 ogle ac 105 2 saat sonra 136 cikti 120 nin altinda cikmali yaziyor senin nasil cikiyorduBenim çıktı Can'ım diyetle düzelmedi insülin kullanıyorum. Bi sorun varsa cevaplarım
Slm kızlar hepimiz bebislerimizi saglikla kucagimiza aliriz ins benim sorum su olucak sizlere bhcg testim iki gunde 3 4 katina katliyor benim bildigim 2 kati olmasi gerek sizdede boyle oldumu acaba 11 temmuz: 133,2 13 temmuz: 499,3 17 temmuz: 3213,2[/QUOTEcanım doktora gitmedinmi daha
Canım doktora gitmedinmi daha senSlm kızlar hepimiz bebislerimizi saglikla kucagimiza aliriz ins benim sorum su olucak sizlere bhcg testim iki gunde 3 4 katina katliyor benim bildigim 2 kati olmasi gerek sizdede boyle oldumu acaba 11 temmuz: 133,2 13 temmuz: 499,3 17 temmuz: 3213,2
Evet canım grup kuruldu herkes orda daha çabuk irtibata geçebiliyoruz sizde katılın istersenizkizlar burası sakinleşti biraz, bi ara whatsap grubundan söz ediliyordu grup kurulduda herkes orada mi acaba
Gittim canım pzt en son haftaya gel kalp atislari icin dedi muhtemelen ikiz dedi ama bizim ailerde ikiz yokki bide yumurtlama gunu iliskidede bulunmadik 3 gun sonrasinda oldu en son takvim yontemiyle korunuyoduk hemende ayaga kalkiyodum nasi oldu hic anlamadim hala şoktayımCanım doktora gitmedinmi daha sen
canimKızlar erken doğum riski olan var mı
Canim kac haftalik bende soktaydim alistim canim ben anne tarafonda ikiz yok ama rabbimin mucizesiGittim canım pzt en son haftaya gel kalp atislari icin dedi muhtemelen ikiz dedi ama bizim ailerde ikiz yokki bide yumurtlama gunu iliskidede bulunmadik 3 gun sonrasinda oldu en son takvim yontemiyle korunuyoduk hemende ayaga kalkiyodum nasi oldu hic anlamadim hala şoktayım
5+0 canım suanCanim kac haftalik bende soktaydim alistim canim ben anne tarafonda ikiz yok ama rabbimin mucizesi
Anladimm cnm bende 5+2 de tek kese 6+3 de cift kese goruldu soktaydim rabbim saglikla nasip etsin insallah kacinci bebek benim iki oglum var ikide kiz geliyor sukur sagliklilar5+0 canım suan
Canım bende kontrole gittim 32. Haftada bir cm açıklık varmış serumla falan geciktirmeye çalıştılar şuan evde sürekli yatıyorum 33. Haftadayım sizce bu tedaviyle 36. Haftayı falan görür müyüm yacanimkremalicorek erken dogum riski var senin neyi var bebislerin arkadasin bebeginin biride suyu azalmis
Allah tamamina erdirsin saglikla al ins kucagina kuzum 1 oglum var 1 bucuk yasinda teyzesi 2 de kaybim var biri ilk 7 hafta digeri spiralle kaldim 10 haftaliktiAnladimm cnm bende 5+2 de tek kese 6+3 de cift kese goruldu soktaydim rabbim saglikla nasip etsin insallah kacinci bebek benim iki oglum var ikide kiz geliyor sukur sagliklilar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?