- Konu Sahibi kalbiminozu
-
- #12.021
Evet Can'ım bebekler biraz büyüyor. Ben birinci saati ölçtüm 2 ay kadar. Şimdi gerek yok sadece 2. Saati ölç diyor doktor. Bana doktor insülini çok geç verdi. Ben nisandan beri şekerle uğraşıyorum. Aç aç gezip 170-180 leri gördüğümde kaç kez ağladım. Bi de doktor inanmıyordu diyeti bozuyorsundur diyordu. Kafana takıp üzülme insülin çare oluyor. Sadece yapman gereken geç kalmamak. Benim bebişler 2 hafta önden gidiyor bu yüzden.
Diyetisyen hayran ilerledikçe şekerin yukselebilir demişti bana dediği gibide oluyor yemesemde yukse özellikle sabahları akşam ölçtük birinci sa. 140çıktı tavuk bulgur pilavı az salata yedim düşün aslında üst sinir 140 birinci saatte de 120yi geçmemesi gerekiyor seker ölçüm cihazinelimde sürekli .dün hastanede koldan tokluk olcturdum biraz peynir bölge bir dilim kepek ekmek 107 çıktı bence 100un altı olmalıydı ekmegide kesicem anlaşılan
Bende 2 gundur surekli acik canim elim ayagim titriyor nasil olacak anlamadim. Ekmek yiyorum ama esmer ekmek yiyorum. Bugun tokluklar hep sinirda cikti ama ackiklar hep yuksek naisl olacak bilmiyorum gidince haber ederim mutlakaYok Can'ım ya artık diyete devam değil. Açlıktan ölüyordum diyette. Ama benim ekmek pilav falan tamamen yasaktı. Şimdi yiyorum napıyımama yiyorum derken abartmıyorum. Yine az yiyorum ekmeği. Hep ara öğünlere dikkat ediyorum. Çikolata tatlıdan bir parça alıyorum. En azından yiyebileceğini bilmek bile güzel. Cuma haber verirsin olur mu.
Canım inşallah geçiktirirlerde Zaman'ında sağlıkla gelir yavruların dualarım seninleMerhabalar annisler. 2 gündür hastanedeyim benim hissetmedigim ancak nst de çıkan sancilar sebebiyle. Dr olabildiğince geciktirmek için doğumu uğraşıyor. Bakalım benim kuzular ne kadar dayanabilecekler. Dualarinizi bekliyoruz teyzoslar.
Maşallah canım Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah darısıda bizlere olsun bebişlerin ve sen iyimisin canımSagol canim.dogum yaptim bugün eve geldik.darisi başınıza..o kadar güzel bir duygu ki anlatamam
İnşallah sorunsuz atlatırsınız.Bebegin biri çok aşağıda ve sezeryan yerinin yırtılma ihtimali var iri olurlarsa daha da büyük risk benim icin
Inşallah canım hepimizin ki sorunsuz olsunİnşallah sorunsuz atlatırsınız.
Canim baslarda benimde cok oluyordu vucudun değişiyor hormonlar falan degsiyor ya ondan oluyor. Bir sure sonra alışır vucut azalor belirtilerMerhaba lar 3gundur baya baş dönmesi yaşıyorum dün seum takıldı çok değişmedi durum 6+2hafdayim bunu yaşayan var mıydı gerçekten ayakta duramiyorum
İnşallah kısa zamanda biter günlük hayata devam edemiyorum bunaldim biraz baygın gibi yatmaktan sag olunCanim baslarda benimde cok oluyordu vucudun değişiyor hormonlar falan degsiyor ya ondan oluyor. Bir sure sonra alışır vucut azalor belirtiler
Bundan sonra hep oyle devam edicek 3 ayla 5 aybarasi biraz rahat sonra yine halsiz. Ben suan hep yatis modundayimİnşallah kısa zamanda biter günlük hayata devam edemiyorum bunaldim biraz baygın gibi yatmaktan sag olun
Sizin yaklaşmış hayırlısı olsun zor tabi annelik Allah yardımcımiz olsun inşallahBundan sonra hep oyle devam edicek 3 ayla 5 aybarasi biraz rahat sonra yine halsiz. Ben suan hep yatis modundayim
Yaklastikca uzak geliyor hepimizin yardimcisi olsun sag salim gelsin bebeklerimziSizin yaklaşmış hayırlısı olsun zor tabi annelik Allah yardımcımiz olsun inşallah
Bana oyle testen bahsetmedi detayli onerdi perinolotiji uzmani onerdi burun ve enseye bakildi damarlara bakildi 12+hafta bakiliyor canim sonra 16 haftada en son 20+haftada bakiliyorselam kizlar gecen doktordaydik doktor 2li 3lü 4lü tarama testlerini ikizlere önermiyorum dedi eger maddi imkaniz varsa harmany diye bi tesst var dedi 10 hafta yapiyoruz dedi bütün hersey cikiyor dedi aranizda yaptiran varmi acaba?
canim, benim tüp bebek doktoruda tarama testlerinin yapilmadigini söyledi. o bahsettigin testte epey pahali bir test öyle demisti doktorumselam kizlar gecen doktordaydik doktor 2li 3lü 4lü tarama testlerini ikizlere önermiyorum dedi eger maddi imkaniz varsa harmany diye bi tesst var dedi 10 hafta yapiyoruz dedi bütün hersey cikiyor dedi aranizda yaptiran varmi acaba?
evet 2500 fln demişti doktorumcanim, benim tüp bebek doktoruda tarama testlerinin yapilmadigini söyledi. o bahsettigin testte epey pahali bir test öyle demisti doktorum
canim bu harmany test internete bak cikiyor tarama testi olarak geciyorBana oyle testen bahsetmedi detayli onerdi perinolotiji uzmani onerdi burun ve enseye bakildi damarlara bakildi 12+hafta bakiliyor canim sonra 16 haftada en son 20+haftada bakiliyor
Biliyorum o testi canim gerek yok dedi detayli yaterli dedi onu anlatmak istedimcanim bu harmany test internete bak cikiyor tarama testi olarak geciyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?