2016'da ikiz Annesi Olacaklar...

Kızlar bugün sabah kanamam sebebi ile hastaneye geldim yatış yaptı doktorum. 10 saatir serum alıyorum 4 saatte bir nst ye baglaniorum kanamam durdu ama sabaha kadar ne olur bilemem dua edin bize teyzoslar
Rabbim saglikla vaktinde nasip etsin insallah rabbim sizi korusun insallah.. ecmain

Hayirli olsn canm allahm anali babali saglikli huzurlu bi seklde buyutmeyi nasip etsn tam kac hafta kac gunlukken dogma grdn kilolari ne kadar dogudular ultrasnla tutmayabliyor ya kuveze grdillermi direk yaninaa mi verdiler
Cok sağol..37.hafta doğdular bir tanesi kuveze girdi o da beslenmesi lazim zayif kaldi son hafta karnimda.digerini hemen verdiler.2750 ve 2000 g.büyük olani yanimzda evdeyiz digeri de haftaya cikar.guzel emiyor oğlum her seyi biliyor.digerine sut sagiyorum bakalim o da iyi olacak

Maşallah canım Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah darısıda bizlere olsun bebişlerin ve sen iyimisin canım
Ben evde 2.gunumdeyim yürümem gerekiyor rahim toparlansin diye..agrilarim biraz var ama ameliyat cok guzel geçti spinal anestezi yapti dr.um.

Kızlar bugün sabah kanamam sebebi ile hastaneye geldim yatış yaptı doktorum. 10 saatir serum alıyorum 4 saatte bir nst ye baglaniorum kanamam durdu ama sabaha kadar ne olur bilemem dua edin bize teyzoslar
Allah yardim etsin Insallah cnm. Rabbim seni de bebişlerini de korusun ins.

Canim Allah yardimciniz olsun, hastanedesin gerekeni yaparlar icini ferah tut, saglikla kavusursun insallah minislerine

Slm hanimlarrçok uzun zamandır tatile çıktığım için yazamadım ve pazartesi itibariyle 10 haftalık doğum öncesi izne ayrildim. Çok agirlastim zor yürüyor zor nefes alıyorum. Karpal tunel sendromu oldum. Ellerim kollarım hiç tutmuyor. Öncelikle doğum yapan tüm güzel annelere hayırlı olsun bebis ler iniz güle güle sağlıkla büyüsün. Yeni katilanlar da hosgeldiniz hayırlı olsun. Surec çok uzun ve yorucu. Daha 2.5 ayım var nasil dayanicam bilmiyorum. Bu sıcaklarda bizi çok etkiliyor. Allah herkesin yardımcısı olsun. Hoscakalinn.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…