- 12 Aralık 2015
- 19.668
- 27.143
- 598
- Konu Sahibi kalbiminozu
-
- #12.041
anladim canimBiliyorum o testi canim gerek yok dedi detayli yaterli dedi onu anlatmak istedim
Rabbim saglikla vaktinde nasip etsin insallah rabbim sizi korusun insallah.. ecmainKızlar bugün sabah kanamam sebebi ile hastaneye geldim yatış yaptı doktorum. 10 saatir serum alıyorum 4 saatte bir nst ye baglaniorum kanamam durdu ama sabaha kadar ne olur bilemem dua edin bize teyzoslar
Cok sağol..37.hafta doğdular bir tanesi kuveze girdi o da beslenmesi lazim zayif kaldi son hafta karnimda.digerini hemen verdiler.2750 ve 2000 g.büyük olani yanimzda evdeyiz digeri de haftaya cikar.guzel emiyor oğlum her seyi biliyor.digerine sut sagiyorum bakalim o da iyi olacakHayirli olsn canm allahm anali babali saglikli huzurlu bi seklde buyutmeyi nasip etsn tam kac hafta kac gunlukken dogma grdn kilolari ne kadar dogudular ultrasnla tutmayabliyor ya kuveze grdillermi direk yaninaa mi verdiler
Ben evde 2.gunumdeyim yürümem gerekiyor rahim toparlansin diye..agrilarim biraz var ama ameliyat cok guzel geçti spinal anestezi yapti dr.um.Maşallah canım Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah darısıda bizlere olsun bebişlerin ve sen iyimisin canım
Allah yardim etsin Insallah cnm. Rabbim seni de bebişlerini de korusun ins.Kızlar bugün sabah kanamam sebebi ile hastaneye geldim yatış yaptı doktorum. 10 saatir serum alıyorum 4 saatte bir nst ye baglaniorum kanamam durdu ama sabaha kadar ne olur bilemem dua edin bize teyzoslar
benim baş dönmem hala devam ediyor. doktorum buna sevinmelisin, olması gerektiği gibi diyor.Merhaba lar 3gundur baya baş dönmesi yaşıyorum dün seum takıldı çok değişmedi durum 6+2hafdayim bunu yaşayan var mıydı gerçekten ayakta duramiyorum
Canim hayırlı olsun..Allah Analı babalı sağlıkla büyümeyi nasip etsin yavrularını. .darısı da bize olsun inşallah..Ben evde 2.gunumdeyim yürümem gerekiyor rahim toparlansin diye..agrilarim biraz var ama ameliyat cok guzel geçti spinal anestezi yapti dr.um.
Canim Allah yardimciniz olsun, hastanedesin gerekeni yaparlar icini ferah tut, saglikla kavusursun insallah minislerineKızlar bugün sabah kanamam sebebi ile hastaneye geldim yatış yaptı doktorum. 10 saatir serum alıyorum 4 saatte bir nst ye baglaniorum kanamam durdu ama sabaha kadar ne olur bilemem dua edin bize teyzoslar
Allah yardimcin olsun canim rabbim evlatlarini sana bagişlasinDoğuma alıyorlar kızlar beni dikişi yirticak bebeğim. Dua edin bize de ne olur
Hayirli dogumlarin olsun canm hic korkma haftan gayet iyi bebislern kuvezde kalir bi sure o kadrDoğuma alıyorlar kızlar beni dikişi yirticak bebeğim. Dua edin bize de ne olur
Allah yardımcınız olsun canım.Doğuma alıyorlar kızlar beni dikişi yirticak bebeğim. Dua edin bize de ne olur
hayırlı olsun canım Allah hayırlısıyla bizleride kurtarsın inşallah güle güle büyüt minnoşlarını...Sagol canim.dogum yaptim bugün eve geldik.darisi başınıza..o kadar güzel bir duygu ki anlatamam
Allah kurtarsın hepinizi sağlıkla ınşallahDoğuma alıyorlar kızlar beni dikişi yirticak bebeğim. Dua edin bize de ne olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?