2016'da ikiz Annesi Olacaklar...

Arkadaslar cantalarinizi hazirladiniz mi neler koydunuz hangi markalari tercih ettiniz ?

Ben henüz tamamlamadimavent göğüs kalkanı drbrowns biberon lansinoh lanolin göğüs ucu kremi bebek kıyafetlerini yazmıyorum herkes biliyor az çok bu dediklerimidealmadım alicam inşallah zamanla

Doğuma alıyorlar kızlar beni dikişi yirticak bebeğim. Dua edin bize de ne olur
allahin izniyle rabbim saglila kucagina bir nefeste aldirmayi nasip etsin insallah 2 kilo olmuslardir kizcelerinde kuveze girmezler insallah dua ile.. ecmain

kremalicorek demek doğuma gidiyorsun. Çok zor bir hamilelik geçirdin inşallah doğumun güzel geçer bebeklerin de sağlıklıdır. Hayırlı olsun şimdiden dualarımız seninle.
fountaine canım Allah analı babalı büyütsün bebeklerini. Maşallah bebeklerine. Yakın Zaman'da diğeri de çıkar inşallah ona da kavuşursun.

Kızlar Sağlik Ocakları tetanos aşısını 20. Haftada yapıyor biliyorsunuz..Tüp Doktorum erken ben 6 ya da 6.5 aylıkken yaptiriyorum riskli dedi..aceba yaptıran arkadaşlar kaçıncı haftada yaptırdıniz? Bilginiz var mı?

Insallah haftaya da kalmadan yanina gelir hemen canm peki en sonki muaynede kac kilo gozukuyorlardi arada cokmu oynuyor

cnm merhabacok mu sancıların, ne veriyor doktor önlem olarak
Merhaba canım. Adalat ve serumla tedavi uyguladi. Şu an için sıkıntı yok sukur. Sancılarım nst de cikti yoksa ben farkına bile varmamistim. Bel fıtığımla ilgili ağrı diye düşünmüştüm.

selam kizlar gecen doktordaydik doktor 2li 3lü 4lü tarama testlerini ikizlere önermiyorum dedi eger maddi imkaniz varsa harmany diye bi tesst var dedi 10 hafta yapiyoruz dedi bütün hersey cikiyor dedi aranizda yaptiran varmi acaba?

12.haftamda nift diye bir test yaptırdım, dediğin gibi benim doktorum da ikizlerde 2li test yanıltıcı olabilir dedi. Test Amerika ya gönderildi, 15 günde sonuç geldi, çok şükür herşey yolunda. ücreti 700 EUR, biraz pahalı... 21 ile 22 hafta arasında da detaylı için perinatologa yönlendirdi. Şimdi heyecanla detaylı ultrasonu bekliyorum.

Kizlar tetanoz asisi neden zararli ki??? Benimki pazartesi gunu yapilcak..perinatologuma sordum yaptir dedi ama beklesemmi 2 hafta daha?

Ben 18 ve 28 de yaptirdim canim 2 dozuda oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…