- Konu Sahibi kalbiminozu
-
- #12.061
Arkadaslar cantalarinizi hazirladiniz mi neler koydunuz hangi markalari tercih ettiniz ?
allahin izniyle rabbim saglila kucagina bir nefeste aldirmayi nasip etsin insallah 2 kilo olmuslardir kizcelerinde kuveze girmezler insallah dua ile.. ecmainDoğuma alıyorlar kızlar beni dikişi yirticak bebeğim. Dua edin bize de ne olur
Allah yardımcın olsun sağlıkla gelsin bebisler inşallahDoğuma alıyorlar kızlar beni dikişi yirticak bebeğim. Dua edin bize de ne olur
Insallah haftaya da kalmadan yanina gelir hemen canm peki en sonki muaynede kac kilo gozukuyorlardi arada cokmu oynuyorCok sağol..37.hafta doğdular bir tanesi kuveze girdi o da beslenmesi lazim zayif kaldi son hafta karnimda.digerini hemen verdiler.2750 ve 2000 g.büyük olani yanimzda evdeyiz digeri de haftaya cikar.guzel emiyor oğlum her seyi biliyor.digerine sut sagiyorum bakalim o da iyi olacak
Merhaba canım. Adalat ve serumla tedavi uyguladi. Şu an için sıkıntı yok sukur. Sancılarım nst de cikti yoksa ben farkına bile varmamistim. Bel fıtığımla ilgili ağrı diye düşünmüştüm.cnm merhabacok mu sancıların, ne veriyor doktor önlem olarak
Allah razi olsun canım. Tedavi ise yaradi şimdilik eve gönderdi dr. Sancılarım kesildi.Canım inşallah geçiktirirlerde Zaman'ında sağlıkla gelir yavruların dualarım seninle
Kızlar Sağlik Ocakları tetanos aşısını 20. Haftada yapıyor biliyorsunuz..Tüp Doktorum erken ben 6 ya da 6.5 aylıkken yaptiriyorum riskli dedi..aceba yaptıran arkadaşlar kaçıncı haftada yaptırdıniz? Bilginiz var mı?
selam kizlar gecen doktordaydik doktor 2li 3lü 4lü tarama testlerini ikizlere önermiyorum dedi eger maddi imkaniz varsa harmany diye bi tesst var dedi 10 hafta yapiyoruz dedi bütün hersey cikiyor dedi aranizda yaptiran varmi acaba?
Ayy canim benim Allahim yar ve yardimciniz olsun insallah..her sey guzel olcak sakin ol yeterince buyuduler annesi cok sukur..bizleri haberdar et kendini toparlayinca..Doğuma alıyorlar kızlar beni dikişi yirticak bebeğim. Dua edin bize de ne olur
21 den sonra demisti drum 23. Te yaptırdım bendeKızlar Sağlik Ocakları tetanos aşısını 20. Haftada yapıyor biliyorsunuz..Tüp Doktorum erken ben 6 ya da 6.5 aylıkken yaptiriyorum riskli dedi..aceba yaptıran arkadaşlar kaçıncı haftada yaptırdıniz? Bilginiz var mı?
Ben 18 ve 28 de yaptirdim canim 2 dozuda oldumKızlar Sağlik Ocakları tetanos aşısını 20. Haftada yapıyor biliyorsunuz..Tüp Doktorum erken ben 6 ya da 6.5 aylıkken yaptiriyorum riskli dedi..aceba yaptıran arkadaşlar kaçıncı haftada yaptırdıniz? Bilginiz var mı?
Bende 19 ve 23 de oldum tatanozuKizlar tetanoz asisi neden zararli ki??? Benimki pazartesi gunu yapilcak..perinatologuma sordum yaptir dedi ama beklesemmi 2 hafta daha?
Doğuma alıyorlar kızlar beni dikişi yirticak bebeğim. Dua edin bize de ne olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?