2016'da ikiz Annesi Olacaklar...

Kızlar doğumunda gebeliğin kadar zor oldu. Sezeryanim 2 saat sürdü 2dikis sebebi ile rahim çok kanama yaptı. Bayağı kan kaybettim. Tansiyonun bayağı yükselmiş. Dün 4 de doğumun oldu akşam 9 da kendime anca geldim. Çok sukur dünyalar güzeli 1900 kg kizlarim var. Maalesef henüz goremedim babamız foto çekti. Bugün kendimi toparladıim 10 gibi giricem yanlarına. Dua eden herkesten Allah bin kere razi olsun. Bebek doktorda 10:30 gibi gelecek bebekler hakkında inşallah guEl haberler verir. Allahım mucizesini gostersin

Canım maşallah Allah saklıkla kurtarmış çok şükür darısı hepimizin başına olsun inşallah.Küvezdelermi şimdi merka etme iyilerse eğer biran önce toparlarlar çok duydum doğumdan sonra küveze girip biran önce toparlayanları sen iyisin ya onlarda iyi olurlar.Ben hala inanamıyorum 5.aya girmeme çok az kaldı ve 13 yıl aradan sonra bakıp bakıp kendime şakamı gerçekten hamilemiyim diye soruyorum.Rabbim hepimizin yavrularını bizlere bağışlasın...

Ayy canim benim cooookk gecmis olsun bir kac gune dogumun acisini unutursun ama dunya guzeli kizlarin hep yaninda olcaklar insallaaahhh:)) sabrettin ve basardin masallah prenseslere, Allahim saglikli uzun omurler versin, anneli babali mutlu buyutsun insallah :)))

Canim cok gecmisss olsun insallah hersey yolunda gidecek. Sag salim dogdular yaaa iyileseceksin kucagina alacaksin bebeklerini... Iyi haberler ver hep bizee.

Canim cok sukur bu haftalara geldiniz bebeklerine saglikla kavustun sukur rabbime sende bir anc once toparlanirsin kizlarini saglikla kucaginada alirsin musmutlu evinize donersiniz insallah rabbim sizi korusun

çok geçmiş olsun canım, inşallah bebeklerinde sende sağlıklı sıhhatli tez zamanda evinize gelirsiniz

Hadi gozun aydin canim,bundan sonrasi daha kolay olucak İnşaAllah,darisi bizlere İnşaAllah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…