- 2 Ağustos 2016
- 816
- 775
- 103
- 39
- Konu Sahibi kalbiminozu
-
- #13.541
merhaba, cevabın için çok teşekkürler, istanbulda mısın, hangi doktora gidiyorsun, ben şu an prof.a gidiyorum, doğum çok pahalıBende uzmana gidiyorum. Cok memnunum.ilk
Baslarda prof gittim ama ilgilenmedi
Bizimle.
Ben istanbuldayim, gayrettepe florance da Aykan beye gidiyorum ve çok memnunum.merhaba, cevabın için çok teşekkürler, istanbulda mısın, hangi doktora gidiyorsun, ben şu an prof.a gidiyorum, doğum çok pahalı
canım çok ama çok teşekkürlerBen istanbuldayim, gayrettepe florance da Aykan beye gidiyorum ve çok memnunum.
:) rica ederim canım.canım çok ama çok teşekkürlerbir tavsiyeye ihtiyacım vardı, çok iyi oldu
Ben doktora iki kere sordum bunu. Nasıl istiyorsan öyle yat dedi:)Kızlar gece nasıl yatıyorsunuz? Doktor hep sola tat diyor ya bazen sağa dönmüş uyanıyorum zarar verdim mi diye tedirgin oluyorum sonra? Sizde de var mı bu durum?
Benim kasılmalarım başladığımda dr um sola yatcaksın. Ya da sırtüstü yatarsan bacaklarını karnına çekip yatcaksın demişti canımKızlar gece nasıl yatıyorsunuz? Doktor hep sola tat diyor ya bazen sağa dönmüş uyanıyorum zarar verdim mi diye tedirgin oluyorum sonra? Sizde de var mı bu durum?
Benim dr da sol tarafa yatmami istedi uyukuya dalmadan yatiyirum sonradan çok sık dondugum için sagima yatmış oluyurum benimkiler de durtuyor ordan bende o zaman tedirgin oluyurum inşallah bi zararı yokturKızlar gece nasıl yatıyorsunuz? Doktor hep sola tat diyor ya bazen sağa dönmüş uyanıyorum zarar verdim mi diye tedirgin oluyorum sonra? Sizde de var mı bu durum?
İyi olmanıza sevindim. İnşallah beklerler canım.İyiyiz canım doktor 15 aralığa sezeryan tarihi verdi o zamana gelmezlerse tabi.. Şimdi hastanede hep kontrol altındayım günde 3 kere nst ye bağlanıyorum çok şükür bi sıkıntı yok
Nst ye girdim ewet karnim sertleştiginde nst sanci gösterdi..Bu yüzden adalat crono başlandı ama servix uzunluğuna bakilmadi cnm..Doktorum alttan bakmak istemedi..Vajinal muayeneyle bakılıyor ölçüm yapılıyor.net ye falan girdin mi.ben girmedim hiç. Benimde ara ara karnım sertleşiyor ama rahatsızlık vermiyor.
Serviks uzunluğu aynı kalmış benim. Çarşamba randevum var nst bağlanacak banadaNst ye girdim ewet karnim sertleştiginde nst sanci gösterdi..Bu yüzden adalat crono başlandı ama servix uzunluğuna bakilmadi cnm..Doktorum alttan bakmak istemedi..
Ben Gazi Üniversitesi Hocalarindan Prof Dr.Recep Onur Karabacak hocaya gidiyorum..çok memnunum..tavsiye ederim..Kızlar Ankara'da hangi doktora ve hastaneye gidiyorsunuz lütfen kafam çok karısık
Benim de salı randevum..hayırlı haberlerle dönelim inş..Serviks uzunluğu aynı kalmış benim. Çarşamba randevum var nst bağlanacak banada
Sancın yokmuydu hiç canım, umarım sağlıkla alırsın kucağına.Dualarınıza ihtiyacım var.. bugün sırf kontrol için gelmiştik samsundaki dr umuza şehir dışından. Ama doktor kasılmalara bakarak doğumun çok çok yakın olduğunu mümkünse dönmememi söyledi.. hazırlık yok hiçbişey yok yanımızda çarşamba yatışım yapılıcakmış oteldeyiz şimdi. 33+4üz. Ama kızım 1hafta geriden geliyor.. nolucak nasıl ne zaman olucak hiç bilmiyorum. İnşallah hayırlısı olur sağsalim kucağıma alırım evlatlarımı.
29dan beri kasılmalarım vardı nst de ama yata yata 1ayı geçirdik. Bu aralar şiddetinin arttığını hissediyodum ama ne biliyim daha dururlar diyodumSancın yokmuydu hiç canım, umarım sağlıkla alırsın kucağına.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?