2016'da ikiz Annesi Olacaklar...

Kızlar gece nasıl yatıyorsunuz? Doktor hep sola tat diyor ya bazen sağa dönmüş uyanıyorum zarar verdim mi diye tedirgin oluyorum sonra? Sizde de var mı bu durum?

Kızlar gece nasıl yatıyorsunuz? Doktor hep sola tat diyor ya bazen sağa dönmüş uyanıyorum zarar verdim mi diye tedirgin oluyorum sonra? Sizde de var mı bu durum?
Benim kasılmalarım başladığımda dr um sola yatcaksın. Ya da sırtüstü yatarsan bacaklarını karnına çekip yatcaksın demişti canım

Benim dr da sol tarafa yatmami istedi uyukuya dalmadan yatiyirum sonradan çok sık dondugum için sagima yatmış oluyurum benimkiler de durtuyor ordan bende o zaman tedirgin oluyurum inşallah bi zararı yoktur

Kızlar bu bebek arabasını beğendim ben, arka arkaya olanlarda arkada oturan sıkılır bence önü kapalı gibi çünkü. Yanyana olanlarda çok geniş diyorlar ama bu iyi gibi. Ne diyorsunuz?

Eklentiler

• image.webp
    16,4 KB · Görüntüleme: 46
Vajinal muayeneyle bakılıyor ölçüm yapılıyor.net ye falan girdin mi.ben girmedim hiç. Benimde ara ara karnım sertleşiyor ama rahatsızlık vermiyor.
Nst ye girdim ewet karnim sertleştiginde nst sanci gösterdi..Bu yüzden adalat crono başlandı ama servix uzunluğuna bakilmadi cnm..Doktorum alttan bakmak istemedi..

Dualarınıza ihtiyacım var.. bugün sırf kontrol için gelmiştik samsundaki dr umuza şehir dışından. Ama doktor kasılmalara bakarak doğumun çok çok yakın olduğunu mümkünse dönmememi söyledi.. hazırlık yok hiçbişey yok yanımızda çarşamba yatışım yapılıcakmış oteldeyiz şimdi. 33+4üz. Ama kızım 1hafta geriden geliyor.. nolucak nasıl ne zaman olucak hiç bilmiyorum. İnşallah hayırlısı olur sağsalim kucağıma alırım evlatlarımı.

Sancın yokmuydu hiç canım, umarım sağlıkla alırsın kucağına.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…