2016'da ikiz Annesi Olacaklar...

En son bakıldığında açılma yoktu..Ancak karnim çok sertleşiyor ve kaslmalarim oluyor adalat crono kullanıyorum..senin alttan muayenede mi açılma görüldü?
Vajinal muayeneyle bakılıyor ölçüm yapılıyor.net ye falan girdin mi.ben girmedim hiç. Benimde ara ara karnım sertleşiyor ama rahatsızlık vermiyor.

Ayy canım Rabbim yardımcın olsun. Biraz daha beklesin bebislerin.benimde bugün kontrol var bakalım ne durumda.10 gün önce 2.7 idi.gelişmelerden haberdar et.

Ayy canım Rabbim yardımcın olsun. Biraz daha beklesin bebislerin.benimde bugün kontrol var bakalım ne durumda.10 gün önce 2.7 idi.gelişmelerden haberdar et.
Yarın eğer aynıysa durumum çıkarcaklar hastaneden nst de kalp atışlarıda düzeldi çok şükür ama evdede sürekli yatmam lazım ne kadar çok durabilirlerse o kadar iyi.. Senin nasıl çıktı bugün rahim boyun ?

Ciğer geliştirici yaptılar ya sana daha rahatlarsın artık. Kalp atışlarının duzelmesine sevindim. Yat canım dinlen. İnşallah bakacak vardır. Yatmanın faydası var demekki durumumda değişiklik yok benim çok şükür.

Akşam bebeklerimin kalp atışları 80 lere düştü hemen tekrar bağladılar nst ye 2 saat orda bi sorun çıkmadı çok şükür ama bi daha olursa acil sezeryana alcaklar.. Birazdan yine bağlayacaklar nst ye haberdar ederim

Kızlar öldüm kaşıntıdan şu 2gündür mahvoldum uyku falan yok.. gece acil e gittil tetkik yaptırmaya LDH yüksek çıktı o da yaparmış zsten kaşıntı.. az önce de dr a gittim ciğer geliştirici ve avile iğne yaptırdı avile direk kesti kaşınma ve kabarmayı. Yaşayan var mı böyle bişey??

Kaçinci haftadasin?

Canım ne durumdasın. İnşallah bebeklerinde sende iyisinizdir.

Bende 34.haftamda kasinmaya baslamistim doguma kadar devam etti hatta sonrasında da bir sure kasindim ve hiçbir ilac fayda etmedi bol bol dus aliyordum çünkü benim yaz ortasindaydi

merhaba ikiz anneleri,
size bir sorum olacak, ikiz olduğu için gebelik takibinde ve doğum yapan ikiz anneleri prof.doktor mu tercih ettiniz,
prof.çok pahalı, uzman dr.tercih mi ettiniz, yardımcı olursanız sevinirim

merhaba ikiz anneleri,
size bir sorum olacak, ikiz olduğu için gebelik takibinde ve doğum yapan ikiz anneleri prof.doktor mu tercih ettiniz,
Canım ben uzman doktora gidiyorum çok ta memnunum.

merhaba ikiz anneleri,
Bende uzmana gidiyorum. Cok memnunum.ilk
Baslarda prof gittim ama ilgilenmedi
Bizimle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…