- 20 Mart 2016
- 291
- 178
- 103
- 42
- Konu Sahibi kalbiminozu
-
- #13.501
İyuce kontrol etseydin çok azaldiysa drunu bi arasamiydin ki bu ara igne ilaç değişik bişey kullandin mi ya da çok yoruldun muKızlar iki gündür bebeklerimin hareketleri yavaşladı gibi geliyor. Hareket ediyorlar ama daha az gibi. Böyle olan var mi? Endiseleniyorum. Kontrolumuzde iki hafta sonraya.
Cuma günü minoset içtim karnım kasılınca. Sanırım bgn dayanamayacağım doktora gideceğim. Endişeden gece uyuyamadımİyuce kontrol etseydin çok azaldiysa drunu bi arasamiydin ki bu ara igne ilaç değişik bişey kullandin mi ya da çok yoruldun mu
CCanım kasılma varsa ihmal etme 32. haftada 105lere çıkan sancılarım oldu benim ki ondan önce ara ara oluyordu Rabbim sağsalim kucağımıza aldırsın inşallahCuma günü minoset içtim karnım kasılınca. Sanırım bgn dayanamayacağım doktora gideceğim. Endişeden gece uyuyamadım
SAol canım. Vesvesemi yapıyorum diye kendime kızıyorum bazen ama bugün sanırım bi doktora ugramazsam bu korku ile uyuyamiyorumda isimede odaklanamiyorumCCanım kasılma varsa ihmal etme 32. haftada 105lere çıkan sancılarım oldu benim ki ondan önce ara ara oluyordu Rabbim sağsalim kucağımıza aldırsın inşallah
Benim doktorum artık çok hareketli olmazlar yerleri daralıyor demişti canım ama insan hissetmeyince çok korkuyor git bence doktora için rahat etsinSAol canım. Vesvesemi yapıyorum diye kendime kızıyorum bazen ama bugün sanırım bi doktora ugramazsam bu korku ile uyuyamiyorumda isimede odaklanamiyorum
Eşimde öyle söyluyor, endiselenme ikisi sıgmıyor artik ondandir dedi. Öglen için randevu aldım doktorumdan, rutin kontrolume iki hafta var. Gideyimde rahat edeyim :)Baş ağrısı çeke
Benim doktorum artık çok hareketli olmazlar yerleri daralıyor demişti canım ama insan hissetmeyince çok korkuyor git bence doktora için rahat etsin
Haber ver tatlım iyi haberler:)Eşimde öyle söyluyor, endiselenme ikisi sıgmıyor artik ondandir dedi. Öglen için randevu aldım doktorumdan, rutin kontrolume iki hafta var. Gideyimde rahat edeyim :)
Kontrole gittim. Doktor hareket edip etmemesi önemli. Gelmekle iyi yapmışsınız dedi. Nstye bağladı beni. Çok şükür yanliş alarmmış. Bebeklerin hareketini takip edin yine bir sıkıntı hissederseniz gelin mutlaka dedi.Haber ver tatlım iyi haberler:)
iyi olmanıza sevindim benimde tek tarafımda daha az hareket oluyor insan tedirgin oluyor ister istemez RABBİM KORUSUN ESİRGESİN İNŞALLAHKontrole gittim. Doktor hareket edip etmemesi önemli. Gelmekle iyi yapmışsınız dedi. Nstye bağladı beni. Çok şükür yanliş alarmmış. Bebeklerin hareketini takip edin yine bir sıkıntı hissederseniz gelin mutlaka dedi.
Canım aynı durumdayız hatta aynı hafta aynı gündeyiz ben hastanede yatıyorum şuan 1.6 ya düşmüş rahim kalınlığı bi tuvalete kalkmak var akşam ciğer geliştirici vurdular ikinci dozunu bu akşam vurcaklarMerhaba arkadaşlar
Sizleri sessiz sessiz takip ediyorum.Rabbim evlatlarımızı sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin. 3 hafta önce kontrole gittiğimde serklaj kalınlığı düşmeye başlamış ve wc ve yemek dışında kalkmadan yatacaksın dedi doktorum. Bende mümkün olduğunca kalmamaya çalışıyorum. 31+2 olduk. Bana ciger gelistirici falan yapilmadi.Progrstan fitil verdi.Rabbim hepimizin yardımcısı olsun
Sevindim canım:)Kontrole gittim. Doktor hareket edip etmemesi önemli. Gelmekle iyi yapmışsınız dedi. Nstye bağladı beni. Çok şükür yanliş alarmmış. Bebeklerin hareketini takip edin yine bir sıkıntı hissederseniz gelin mutlaka dedi.
Durdurabilecekler mi bir iki hafta daha canım? Yani 33 ten sonra korkma demişti doktorumCanım aynı durumdayız hatta aynı hafta aynı gündeyiz ben hastanede yatıyorum şuan 1.6 ya düşmüş rahim kalınlığı bi tuvalete kalkmak var akşam ciğer geliştirici vurdular ikinci dozunu bu akşam vurcaklar
Benimde öyleydi ama bir sorun yokmuş çok şükür. Sağ tarafimda savaş vardı resmen. Sol taraf durmuştu.iyi olmanıza sevindim benimde tek tarafımda daha az hareket oluyor insan tedirgin oluyor ister istemez RABBİM KORUSUN ESİRGESİN İNŞALLAH
Benimde sağ tarafimda dediğin gibi hareketleri baya hissediyorum ama nedense solumda daha az hissediyorumBenimde öyleydi ama bir sorun yokmuş çok şükür. Sağ tarafimda savaş vardı resmen. Sol taraf durmuştu.
İnşallah biraz daha bekler yavrular kilolari falan iyimiCanım aynı durumdayız hatta aynı hafta aynı gündeyiz ben hastanede yatıyorum şuan 1.6 ya düşmüş rahim kalınlığı bi tuvalete kalkmak var akşam ciğer geliştirici vurdular ikinci dozunu bu akşam vurcaklar
Korkma bence canım. Sağa toplanmıs olabilirler. Senin kontrolün ne zaman?Benimde sağ tarafimda dediğin gibi hareketleri baya hissediyorum ama nedense solumda daha az hissediyorum
Gecen hafta gittim 22sinde diğer kontrol hayurlisiyla bi dogursaydik da sağsalim kucagimiza alsaydikKorkma bence canım. Sağa toplanmıs olabilirler. Senin kontrolün ne zaman?
1700 canım inşallah şuan hep yatıyorum bi tuvalete kalkıyorumİnşallah biraz daha bekler yavrular kilolari falan iyimi
inşallah canım doktorlarda bir şey diyemiyor hep yatman gerek diyo bende yatıyorum sancı kesici bağladılar gerçekten ağrılarım gitti ama bitane bebeğimin nst de kalp atışları bazen 180 200 oluyor strese giriyor onu takip ediyorlar şuan ona göre karar vercek doktor sanırım inşallah düzelir bebişimin kalbi.. Doktor çok hareketli bebek olduğundan öyle yükseliyor dedi gerçekten çok hareketli ciğer geliştiricide bebekler aslında fazla hareket etmezlermiş ama benimkiler aynı hareketlilikte.. Hayırlısı bakalım burdan yazarım yine..Durdurabilecekler mi bir iki hafta daha canım? Yani 33 ten sonra korkma demişti doktorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?