2016'da ikiz Annesi Olacaklar...

Kızlar iki gündür bebeklerimin hareketleri yavaşladı gibi geliyor. Hareket ediyorlar ama daha az gibi. Böyle olan var mi? Endiseleniyorum. Kontrolumuzde iki hafta sonraya.

Kızlar iki gündür bebeklerimin hareketleri yavaşladı gibi geliyor. Hareket ediyorlar ama daha az gibi. Böyle olan var mi? Endiseleniyorum. Kontrolumuzde iki hafta sonraya.
İyuce kontrol etseydin çok azaldiysa drunu bi arasamiydin ki bu ara igne ilaç değişik bişey kullandin mi ya da çok yoruldun mu

Cuma günü minoset içtim karnım kasılınca. Sanırım bgn dayanamayacağım doktora gideceğim. Endişeden gece uyuyamadım
CCanım kasılma varsa ihmal etme 32. haftada 105lere çıkan sancılarım oldu benim ki ondan önce ara ara oluyordu Rabbim sağsalim kucağımıza aldırsın inşallah

CCanım kasılma varsa ihmal etme 32. haftada 105lere çıkan sancılarım oldu benim ki ondan önce ara ara oluyordu Rabbim sağsalim kucağımıza aldırsın inşallah
SAol canım. Vesvesemi yapıyorum diye kendime kızıyorum bazen ama bugün sanırım bi doktora ugramazsam bu korku ile uyuyamiyorumda isimede odaklanamiyorum

Baş ağrısı çeke
SAol canım. Vesvesemi yapıyorum diye kendime kızıyorum bazen ama bugün sanırım bi doktora ugramazsam bu korku ile uyuyamiyorumda isimede odaklanamiyorum
Benim doktorum artık çok hareketli olmazlar yerleri daralıyor demişti canım ama insan hissetmeyince çok korkuyor git bence doktora için rahat etsin

Baş ağrısı çeke
Benim doktorum artık çok hareketli olmazlar yerleri daralıyor demişti canım ama insan hissetmeyince çok korkuyor git bence doktora için rahat etsin
Eşimde öyle söyluyor, endiselenme ikisi sıgmıyor artik ondandir dedi. Öglen için randevu aldım doktorumdan, rutin kontrolume iki hafta var. Gideyimde rahat edeyim :)

iyi olmanıza sevindim benimde tek tarafımda daha az hareket oluyor insan tedirgin oluyor ister istemez RABBİM KORUSUN ESİRGESİN İNŞALLAH

Canım aynı durumdayız hatta aynı hafta aynı gündeyiz ben hastanede yatıyorum şuan 1.6 ya düşmüş rahim kalınlığı bi tuvalete kalkmak var akşam ciğer geliştirici vurdular ikinci dozunu bu akşam vurcaklar

Durdurabilecekler mi bir iki hafta daha canım? Yani 33 ten sonra korkma demişti doktorum

İnşallah biraz daha bekler yavrular kilolari falan iyimi

Durdurabilecekler mi bir iki hafta daha canım? Yani 33 ten sonra korkma demişti doktorum
inşallah canım doktorlarda bir şey diyemiyor hep yatman gerek diyo bende yatıyorum sancı kesici bağladılar gerçekten ağrılarım gitti ama bitane bebeğimin nst de kalp atışları bazen 180 200 oluyor strese giriyor onu takip ediyorlar şuan ona göre karar vercek doktor sanırım inşallah düzelir bebişimin kalbi.. Doktor çok hareketli bebek olduğundan öyle yükseliyor dedi gerçekten çok hareketli ciğer geliştiricide bebekler aslında fazla hareket etmezlermiş ama benimkiler aynı hareketlilikte.. Hayırlısı bakalım burdan yazarım yine..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…