2016'da ikiz Annesi Olacaklar...

Çok üzüldüm. Allah sabır versin size.

Canım gerçekten çok üzüldüm göz yaşlarımı tutamadım çünkü hepimiz aynı korkuyla yatıp kalkıyoruz. Seni çok iyi anlıyoruz. Allah sabır versin. Lütfen kendine iyi bak.

Canım eski mesajlarına baktım da daha kötü oldum 7 sene önce erken doğumla bebeğini kaybetmişsin. Allah rahmet eğlesin. Arkadaşım şu an psikolojini tahmin edebiliyorum. Daha yaşamasam da Evet annelik çok güzel bir duygudur eminim ama her şey bebek değil. Lütfen kendini koyverme. İmkanın varsa psikolojik yardım al mutlaka. Hangimizin başına yarın ne geleceği belli değil. Her şey Allahtan. Ve her şey biz insanlar için. Önce sen önemlisin sen değerlisin. Sağlığına dikkat et. Etrafında saçma sapan konuşan insanlar olursa kulağını tıka. Ne zaman istersen gel aramıza. Tekrar Allah sabır versin ve her şey gönlünce olsun.

Allahim bizleride bebisleride korusun.kizlar kan hapi ne kullaniyorsunuz.xr bana oligofer diye surup seklinde kucuk cam sisseler verdi.sa ah ac karnina iciyorum.benim hemogram 9.8 cikti dusmus bayaga.surupla duzelir demi degerler.ben birde decavit kullaniyorum.sizler hangi haplari kullaniyorsunuz.

Bana maltofer verdi

Bana kan hapı vermedi daha ben günde 2 tane folbiol 2 tane ferrum fort 1 tane magnezyum kullanıyorum 17.haftadayım sizler kaçıncı hafta neleri kullanıyorsunuz

Kan hapini sabah aksammi ixiuosunuz.Alla alla benim hemigram 9.8 cikti dusukken bukaar bana niye gunde 1 tane verdiki.kafam allak bullak oldu.coknpimpirik oldum valla.kizlar kan degerleriniz dustumu sizinde kan hapi kullanmadan once

Bugün güzel haberler aldık doktordan derken şimdi hafif kanamam oldu.kahverengi olsa korkmıcam ama bu sefer kırmızıya bayağı yakın.ne şimdi bu?yine moralim çok bozuldu ya(

Bugün güzel haberler aldık doktordan derken şimdi hafif kanamam oldu.kahverengi olsa korkmıcam ama bu sefer kırmızıya bayağı yakın.ne şimdi bu?yine moralim çok bozuldu ya(
Doktorunu hemen bilgilendir, kadin dogumu olan bir acile git canim hemen, kalp atislarina bakip ona gore tavsiyelerde bulunuyorlar

Çok mu kanama bende de oluyor sonra hemen proluton depot yaptırıyor doktor geçiyor hemen

Bana kan hapı vermedi daha ben günde 2 tane folbiol 2 tane ferrum fort 1 tane magnezyum kullanıyorum 17.haftadayım sizler kaçıncı hafta neleri kullanıyorsunuz
Cnm ferrum fort kan hapi zaten, bende kan hapi icin gyneferon iciyorum gunde 1 tane.

Çok mu kanama bende de oluyor sonra hemen proluton depot yaptırıyor doktor geçiyor hemen
Yok çok değil.peçeteye geldi bi kaç kere.geçti hemen.Ama o korku yetiyor zaten.Aman çoğalır mı diye.sen kaç haftalık hamilesin?ben az önce gittim doktora.azıcık stres bile rahimde kasılmaya ve kanamaya neden olabiliyor dedi.haftaya bi daha gidicem inşaallah bakalım bişey olmaz umarım.çok sinir bozucu bu kanamalar.stres olmak için başka nedene gerek yok zaten

Ben 17+5 deyim bende de her ah dönümü oluyor bir damla devamı gelmiyor çok şükür zaten hep iğne üstünde oturuyoruz hayırlısıyla geçseydi son 4 ay kızımla oğlumu kucağıma alsam unutacam herşeyi

Aaa aaaa b

Aaaa aaaa bizi bırakıp nereye gidiyosunuz??Tecrübelerinizden faydalanıyoduk.Daha da cevap vermezsiniz bizd:)
Yok canım takip edicem tabi ki ama msela ben şimdi bebek arabası bakayım diyorum tekil gebelik olanlara soruyorum bi fikri olmuyor, ikizlerini yeni öğrenenlerin başka başka merakları oluyor :) 30. haftalara gelenler doğum tartışıyor, ikizlerini doğuranlar bebeklerin beslenmesini tartışıyor :)

Kızlar 17+5 im yarın uçağa binicem 1 saat. Doktorum binebilirsin dedi. Ama babam arayıp arayıp binme iptal et diyip duruyor gece uyuyamadım seni düşünmekten diyor. Ya içime korku saldı annemle babsm resmen :S
Aslında bi sıkıntım yok dr da binebilirsin dedi. Napcağımı şaşırdım. Siz ne diyordunuz?

7. Aydan sonra binmek sakıncalı diye okumustum ben canım
Ondan önce bir sıkıntı olmazmış

Ama baba yüreği işte endişeleniyor bi de onlar bişey deyince insan yapmalıyım bir bildigi vardir diyor yani karar senin canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…