- 13 Eylül 2015
- 366
- 424
- 23
- 41
- Konu Sahibi kalbiminozu
-
- #1.481
Çok üzüldüm. Allah sabır versin size.Ben cumartesi gecesi ani ağrıyla hastaneye gittim ve kanama başladı durduramadılar ve pazar günü düşük yaptım ikizlerimi kaybettim Allahım sizinkilere ömür versin tamamına erdirsin dileğim hepinize geçerli çok zor Rabbim kimseye yaşatmasın hayaller umutlar hepsi bitti hayırlısı olsun dedik elden hiç birşey gelmiyor Rabbim verdi yine Rabbim aldı dayanmaya unutmaya çalışıyorum nasıl yapacaksam artık gözümün önünden hiç gitmiyorlar hepiniz Allaha emanet olun Allah yardımcınız olsun inşallah bana nasip olmadı inşallah Rabbim sizinkilere ömür versin
Canım gerçekten çok üzüldüm göz yaşlarımı tutamadım çünkü hepimiz aynı korkuyla yatıp kalkıyoruz. Seni çok iyi anlıyoruz. Allah sabır versin. Lütfen kendine iyi bak.Ben cumartesi gecesi ani ağrıyla hastaneye gittim ve kanama başladı durduramadılar ve pazar günü düşük yaptım ikizlerimi kaybettim Allahım sizinkilere ömür versin tamamına erdirsin dileğim hepinize geçerli çok zor Rabbim kimseye yaşatmasın hayaller umutlar hepsi bitti hayırlısı olsun dedik elden hiç birşey gelmiyor Rabbim verdi yine Rabbim aldı dayanmaya unutmaya çalışıyorum nasıl yapacaksam artık gözümün önünden hiç gitmiyorlar hepiniz Allaha emanet olun Allah yardımcınız olsun inşallah bana nasip olmadı inşallah Rabbim sizinkilere ömür versin
Canım eski mesajlarına baktım da daha kötü oldum 7 sene önce erken doğumla bebeğini kaybetmişsin. Allah rahmet eğlesin. Arkadaşım şu an psikolojini tahmin edebiliyorum. Daha yaşamasam da Evet annelik çok güzel bir duygudur eminim ama her şey bebek değil. Lütfen kendini koyverme. İmkanın varsa psikolojik yardım al mutlaka. Hangimizin başına yarın ne geleceği belli değil. Her şey Allahtan. Ve her şey biz insanlar için. Önce sen önemlisin sen değerlisin. Sağlığına dikkat et. Etrafında saçma sapan konuşan insanlar olursa kulağını tıka. Ne zaman istersen gel aramıza. Tekrar Allah sabır versin ve her şey gönlünce olsun.Ben cumartesi gecesi ani ağrıyla hastaneye gittim ve kanama başladı durduramadılar ve pazar günü düşük yaptım ikizlerimi kaybettim Allahım sizinkilere ömür versin tamamına erdirsin dileğim hepinize geçerli çok zor Rabbim kimseye yaşatmasın hayaller umutlar hepsi bitti hayırlısı olsun dedik elden hiç birşey gelmiyor Rabbim verdi yine Rabbim aldı dayanmaya unutmaya çalışıyorum nasıl yapacaksam artık gözümün önünden hiç gitmiyorlar hepiniz Allaha emanet olun Allah yardımcınız olsun inşallah bana nasip olmadı inşallah Rabbim sizinkilere ömür versin
Bana maltofer verdiAllahim bizleride bebisleride korusun.kizlar kan hapi ne kullaniyorsunuz.xr bana oligofer diye surup seklinde kucuk cam sisseler verdi.sa ah ac karnina iciyorum.benim hemogram 9.8 cikti dusmus bayaga.surupla duzelir demi degerler.ben birde decavit kullaniyorum.sizler hangi haplari kullaniyorsunuz.
Bana kan hapı vermedi daha ben günde 2 tane folbiol 2 tane ferrum fort 1 tane magnezyum kullanıyorum 17.haftadayım sizler kaçıncı hafta neleri kullanıyorsunuzAllahim bizleride bebisleride korusun.kizlar kan hapi ne kullaniyorsunuz.xr bana oligofer diye surup seklinde kucuk cam sisseler verdi.sa ah ac karnina iciyorum.benim hemogram 9.8 cikti dusmus bayaga.surupla duzelir demi degerler.ben birde decavit kullaniyorum.sizler hangi haplari kullaniyorsunuz.
Doktorunu hemen bilgilendir, kadin dogumu olan bir acile git canim hemen, kalp atislarina bakip ona gore tavsiyelerde bulunuyorlarBugün güzel haberler aldık doktordan derken şimdi hafif kanamam oldu.kahverengi olsa korkmıcam ama bu sefer kırmızıya bayağı yakın.ne şimdi bu?yine moralim çok bozuldu ya(
Çok mu kanama bende de oluyor sonra hemen proluton depot yaptırıyor doktor geçiyor hemenBugün güzel haberler aldık doktordan derken şimdi hafif kanamam oldu.kahverengi olsa korkmıcam ama bu sefer kırmızıya bayağı yakın.ne şimdi bu?yine moralim çok bozuldu ya(
Cnm ferrum fort kan hapi zaten, bende kan hapi icin gyneferon iciyorum gunde 1 tane.Bana kan hapı vermedi daha ben günde 2 tane folbiol 2 tane ferrum fort 1 tane magnezyum kullanıyorum 17.haftadayım sizler kaçıncı hafta neleri kullanıyorsunuz
Niyeyse demir gibi takılı kalmış kafamda ondanCnm ferrum fort kan hapi zaten, bende kan hapi icin gyneferon iciyorum gunde 1 tane.
Yok çok değil.peçeteye geldi bi kaç kere.geçti hemen.Ama o korku yetiyor zaten.Aman çoğalır mı diye.sen kaç haftalık hamilesin?ben az önce gittim doktora.azıcık stres bile rahimde kasılmaya ve kanamaya neden olabiliyor dedi.haftaya bi daha gidicem inşaallah bakalım bişey olmaz umarım.çok sinir bozucu bu kanamalar.stres olmak için başka nedene gerek yok zatenÇok mu kanama bende de oluyor sonra hemen proluton depot yaptırıyor doktor geçiyor hemen
Aaaa aaaa bizi bırakıp nereye gidiyosunuz??Tecrübelerinizden faydalanıyoduk.Daha da cevap vermezsiniz bizd:)Günaydın herkese :)
2016 ocak şubatta ikiz bebişlerini bekleyenler için bir başlık açtım : http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/2016-ocak-subat-ikiz-anneleri.867240/
Benim gibi haftalarımız yakın olan arkadaşlarla daha rahat iletişim kurmak isteyenleri beklerim
Ben 17+5 deyim bende de her ah dönümü oluyor bir damla devamı gelmiyor çok şükür zaten hep iğne üstünde oturuyoruz hayırlısıyla geçseydi son 4 ay kızımla oğlumu kucağıma alsam unutacam herşeyiYok çok değil.peçeteye geldi bi kaç kere.geçti hemen.Ama o korku yetiyor zaten.Aman çoğalır mı diye.sen kaç haftalık hamilesin?ben az önce gittim doktora.azıcık stres bile rahimde kasılmaya ve kanamaya neden olabiliyor dedi.haftaya bi daha gidicem inşaallah bakalım bişey olmaz umarım.çok sinir bozucu bu kanamalar.stres olmak için başka nedene gerek yok zaten
Aynen bende dünden ayırdım bugün aldım pamuk Bebek yorganları 35 liraya geldi havlular battaniyeler hep çok düşmüştü :) koş hemen
Yok canım takip edicem tabi ki ama msela ben şimdi bebek arabası bakayım diyorum tekil gebelik olanlara soruyorum bi fikri olmuyor, ikizlerini yeni öğrenenlerin başka başka merakları oluyor :) 30. haftalara gelenler doğum tartışıyor, ikizlerini doğuranlar bebeklerin beslenmesini tartışıyor :)Aaa aaaa b
Aaaa aaaa bizi bırakıp nereye gidiyosunuz??Tecrübelerinizden faydalanıyoduk.Daha da cevap vermezsiniz bizd:)
7. Aydan sonra binmek sakıncalı diye okumustum ben canımKızlar 17+5 im yarın uçağa binicem 1 saat. Doktorum binebilirsin dedi. Ama babam arayıp arayıp binme iptal et diyip duruyor gece uyuyamadım seni düşünmekten diyor. Ya içime korku saldı annemle babsm resmen :S
Aslında bi sıkıntım yok dr da binebilirsin dedi. Napcağımı şaşırdım. Siz ne diyordunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?