- 30 Temmuz 2015
- 390
- 387
- 18
- Konu Sahibi kalbiminozu
-
- #1.441
Mustella çatlak önleyici ve bol bol bol jonson&jonson vazelin kullanıyorum göğüs ucu hariç kalça göbek neresi varsa kullanıyorum 3.aydan berikızlar
kaşıntınız var mı göbek ve gögüslerde ? kreme başladınız mı yada ne kullanıyorsunuz ?
ben geç kaldım sanırım sadece bebe yağı kullanmak yetmicek gögüs ucuna hiç sürmüyoruz değil mi ?Mustella çatlak önleyici ve bol bol bol jonson&jonson vazelin kullanıyorum göğüs ucu hariç kalça göbek neresi varsa kullanıyorum 3.aydan beri
Merak etme canım biraz rahat bir ortama uzaklaş ve sakinleş karında sertlik stresten olmuştur ben de çok oluyor bebeklerin kıpırdıyordur ama bazen dönüp yer değiştiriyorlar her zaman aynı netlik ve şiddette hissedilmiyor ben hissedemediğim Zaman hemen sessiz ve sakin bir yere oturup onlarla iletişim kuruyorum karnına bol bol dokun birazcık dürtükle merak etme sana tepki vericekler...hiç üzülme şu anda karnımızdaki bebeklerimizden daha kıymetli birşey yok (benim birde poyrazım var tabii ikinci kalbim benim oMrb kızlar..2gündür elimde olmadan bişeye üzülüp agladım ve sonrasında karnım tas gibi oldu.cok fazla sertlesti.bebeklerimi bilehissedemedim.ama bi kanamam vs olmadı.dinlenince biraz azaltı sertlik.cok korkuyorum.Dr a gitmeli miyim? :-(
valla canım benim kaşıntı feci 57 ile hamile olduğumu ögrendim şuan 64 kg oldum canım20. Haftadan başlıyor mu kaşıntılarr
Yandık valla :S
Canım kaç kilo aldın peki sen?
Bebe yağını sürmende bir sakınca olmayacaktır ben vazelini sürüyorum bir tek çatlak kremini uzak tutuyorum göğüs ucundan sorarsan valla bende bilmiyorum tanıdığım 2eczacı da aynısını söyledi ben de öyle yapıyorum.ama geç kalmamışsındır ben kaşınmaya 3ayda başlamıştım demek ki senin yeni yeni ihtiyacın oluyorben geç kaldım sanırım sadece bebe yağı kullanmak yetmicek gögüs ucuna hiç sürmüyoruz değil mi ?
çok normal, ilk haftalardaki gögüs ağrıları ve hassasiyet zamanla azalıyor hatta bitiyor gibi bişey oluyor. ben 85den 105e çıktım. sanırım başlarda ani büyümeden dolayı da ağrı oluyor olabilirKızlar günaydın..bişey merak ediyorum.benim göğüslerimdeki hassasiyet ve ağrı azalıyor.hamile olduğumu ilk öğrendiğim zamanlar daha çok ağrırdı.şimdi 8. Haftadayım inşaallah ve bayağı az ağrı.normal mi bu durum?
evet benim birden başladı ama çok şiddetliBebe yağını sürmende bir sakınca olmayacaktır ben vazelini sürüyorum bir tek çatlak kremini uzak tutuyorum göğüs ucundan sorarsan valla bende bilmiyorum tanıdığım 2eczacı da aynısını söyledi ben de öyle yapıyorum.ama geç kalmamışsındır ben kaşınmaya 3ayda başlamıştım demek ki senin yeni yeni ihtiyacın oluyor
Çok şükür hiç kalmadı aynı yöntemi kullanmıştım oğlumdada ama tabi şimdiki 22.hafta karnım oğlumda 7.ayda vardı o yüzden daha daha bol sürüyorum umarım yine öyle olurevet benim birden başladı ama çok şiddetlibuarada ilk gebelikten sonra çatlak kaldı mı ?
Çok şükür hiç kalmadı aynı yöntemi kullanmıştım oğlumdada ama tabi şimdiki 22.hafta karnım oğlumda 7.ayda vardı o yüzden daha daha bol sürüyorum umarım yine öyle olur
Yapılan bir araştırmaya göre hamile kadınların eşlerinde de bir hormon salgılanıyormuş. Karısını güzel ve alımlı görüyormuş. Benim kocam bu hal çok yakıştı diyor ikide bir bana. Araştırmayı bilip kandırıyor sanırım)) göbeğim Kocaman oldu
ayy aynı benim ki her gün, gün geçtikçe güzelleşiyosun filan diyo :)Aaaa benim ki de öyle diyor inanırım vallahi :)
@Babygirl23harme
İkiz bebislerden biri uslu biri hareketli olurmuş genelde
Biri Daha baskın karakter olurmuş diğerinden
onu kanıtlıyor bebisler :)
başladım canım2 ay önce filan doktorum bi liste verdi en etkililer bunlar araştır birini al dedi liearac aldım, ama her gün unutuyorum sürmeyikızlar
kaşıntınız var mı göbek ve gögüslerde ? kreme başladınız mı yada ne kullanıyorsunuz ?
ben yaptırdım canım geçen hafta kan verdim dün aradım sonuç çıktı mı diye bi bebiş için çıkmış o da normal cuma günü arayın ikisini bir söyleyelim dedi, önümüzdeki çarşambada ara kontrolüm var zaten doktorum o zaman irdeleriz demişti test sonuçlarını merak ediyorum bende, doktorunla konuşmadan telaş yapma canım zaten bu testler bile %100 değil o yüzden hiç moralini bozmaKızlar aranızda 4lu test yaptıran var mi? Benim test sonucum tam sınırda çıkmış,endişeleniyorum.Doktor sonucu görmedi henüz.
Benim de aşılama ikiz bebek hamilesiyimBen varım canım:)
çok sevindim gözünaydın sende bendensin :) benimde kızım son kontrolde kıpır kıpırdıKızlar cinsiyetlerimizi öğrendik biz bgn. Yüzde 99 dedi doktorum. Bi kız bi erkekense kalınlığı burun kemiği fln bakıldı herşey normal çıktı. Down sendromu için kromozom testi yaptırdık 15 günede o çıkarmış. Ay çok güzeldi kızımız kıpır kıpırdı
gözün aydın canım :)Kızlar cinsiyetlerimizi öğrendik biz bgn. Yüzde 99 dedi doktorum. Bi kız bi erkekense kalınlığı burun kemiği fln bakıldı herşey normal çıktı. Down sendromu için kromozom testi yaptırdık 15 günede o çıkarmış. Ay çok güzeldi kızımız kıpır kıpırdı
canım nasıl almayı başardın :) ben gece gördüm telefonla yapamam alışveriş dedim sabah bi girdim nete hepsi bitmişKızlar english home bebek ürünlerinde %50 indirim var bilginiz olsun yarı yarıya düşmesi bize çok yarıyo çünküben yasyık, yasyık kılıfı, triko battaniye, lastikli çarşaf, banyo havlusu ve alt açma aldım çok uyguna geliyo hepsi
aynen canım nette her şey tükenmişti sabah baktığımda, ben dün öğlen gidip battaniyelere bakmıştım işyerime yakın bi şubesinden kadında yakınlarda indirim olcak o zaman değerlendirin demişti akşamüstü hemen indirim girmiş hatta kadın keşke tel.alsaymışım diye düşünmüş :) neyse bugün öğlen yine gittim bitmemiş orda Allahtan aldım hemen, alt açmayı almamıştım ama aklımda kaldı aradım gittiğim mağazayı ikiz annesi diyince hemen tanıdılarcanım nasıl almayı başardın :) ben gece gördüm telefonla yapamam alışveriş dedim sabah bi girdim nete hepsi bitmiş
sevindim senin adına malesef bana yakın yerde yok ve eşimde english home'a gitmemden nefret ediyor çıkışta beni götür desem çıldırıraynen canım nette her şey tükenmişti sabah baktığımda, ben dün öğlen gidip battaniyelere bakmıştım işyerime yakın bi şubesinden kadında yakınlarda indirim olcak o zaman değerlendirin demişti akşamüstü hemen indirim girmiş hatta kadın keşke tel.alsaymışım diye düşünmüş :) neyse bugün öğlen yine gittim bitmemiş orda Allahtan aldım hemen, alt açmayı almamıştım ama aklımda kaldı aradım gittiğim mağazayı ikiz annesi diyince hemen tanıdılarayırttım akşamüstü çıkışta gidip alcam :)
Ay sende de mi kız kıpır kıpır :) bende de öyle oğlan altta kız üstteKızlar cinsiyetlerimizi öğrendik biz bgn. Yüzde 99 dedi doktorum. Bi kız bi erkekense kalınlığı burun kemiği fln bakıldı herşey normal çıktı. Down sendromu için kromozom testi yaptırdık 15 günede o çıkarmış. Ay çok güzeldi kızımız kıpır kıpırdı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?