2016'da ikiz Annesi Olacaklar...

sevindim senin adına malesef bana yakın yerde yok ve eşimde english home'a gitmemden nefret ediyor çıkışta beni götür desem çıldırır
hmm anladım canım belki bir daha girer nette stoklara, benim eşim çeyiz zamanı bi alıştı kıyamam şimdi bile söyleyince ben gideyim bakayım dedi ona da yakın var bi tane
gözün aydın canım haberler güzel :) ben 2 aydır kullanıyorum canım gyno ferro, vinelac kullanıyorum 1 aydır da omega 3 kullanıyorum, hiç tahlil yapmırmamışmıydın canım yaptırması lazım aslında benim kan ve idrar olmuştu ilk haftalar hatta doktorum bir ay sonra filan bir daha yaptırcak kan ve idrar tahlilini

canım nasıl almayı başardın :) ben gece gördüm telefonla yapamam alışveriş dedim sabah bi girdim nete hepsi bitmiş

valla kızlar yaaa nasıl kaçırdık hepte güzel şeyler bitmiş :) akşam bikaç yere gidip şansımı denicem iş çıkışı bakalım artık kısmet

ben elevit i 12 haftalık olana kadar kullandım dr sonra bulantılarım azalınca bıraktırdı

Ben folioyu ilk günden beri kullanıyorum. Elevit ve ferroya geçen hafta başladım cnm. Ferro kan ilacı

Canım,doktorun sekreteri aradı az evvel.Bugün gelebilirseniz gelin,değilse yarin burda olun dedi.Doktor sonuçla ilgili konuşacak benimle.Büyük ihtimal amniyosentez isteyecek.Moralim bozuldu,hayırlısı.Karaciğerde de enzim yüksekliği var.Eleviti bırakmami istedi.

Canım sıkma canını, benim doktorum daha ilk kontrolde 2li 3lü 4lü testler yapmayacağım ikizlerde yanlış çıkıyor haberiniz olsun dedi. Ben hiç yaptırmadım hatta burada yaptırmayan başkaları da var. Yeğenime, kuzenimin çocuğuna çok kötü değerler çıktı, kardeşimin psikolojisini altüst ettiler gitti amniyosentez yaptırdı ve bişey çıkmadı. O testler tamamen istatistiğe dayalı testler başka birşey yoksa sadece o teste bakarak hemen amniyosenteze karar verme bence

hayırlısı olsun canım sen üzülme yine de yüksek tut moralini dua et bol bol yarın çıkınca doktordan yaz merak ederiz hayırlı haberlerl gel inşallah

Canım desteğin için çok teşekkür ederim.Ben de yarin amniyosentezin risklerini sorup kabul etmeyi dusunuyordum. 9 ay nasıl geçecek şüpheyle bilmiyorum.Canım sıkıldı,karnıma ağrı girdi.

Kesinlikle moraliin yüksek tut canım bebişlerin hisseder biliyorsun inşallah güzel haberlerle gelirsin

Canım desteğin için çok teşekkür ederim.Ben de yarin amniyosentezin risklerini sorup kabul etmeyi dusunuyordum. 9 ay nasıl geçecek şüpheyle bilmiyorum.Canım sıkıldı,karnıma ağrı girdi.
Aman sakın yapma öyle usg konusunda çok iyi uzmanlar var. onlardan birine git mesela, zamanın geçmiş aslında genetik test yapılıyordu 11. 12. haftalarda ben ondan yaptırmıştım, bir de ikiz için amniyosentez çok daha riskli iyi bir doktora git onun yönlendirmesiyle amniyosentezi düşün

Ben cumartesi gecesi ani ağrıyla hastaneye gittim ve kanama başladı durduramadılar ve pazar günü düşük yaptım ikizlerimi kaybettim Allahım sizinkilere ömür versin tamamına erdirsin dileğim hepinize geçerli çok zor Rabbim kimseye yaşatmasın hayaller umutlar hepsi bitti hayırlısı olsun dedik elden hiç birşey gelmiyor Rabbim verdi yine Rabbim aldı dayanmaya unutmaya çalışıyorum nasıl yapacaksam artık gözümün önünden hiç gitmiyorlar hepiniz Allaha emanet olun Allah yardımcınız olsun inşallah bana nasip olmadı inşallah Rabbim sizinkilere ömür versin

Canım çok çok üzüldüm diyecek hiç bir şey bulamıyorum plesenta previa vardı sende değil mi Allahım sabır versin sana herşey Allahtan bizim elimizden bir şey gelmiyor dua etmekten sabır dilemekten başka İnşallah biran önce atlatır yeniden annelik duygusunu tadarsın

canım çok üzüldüm ne denir bilmiyorum..Allahım en hayırlı zaman hayırlı evlatlar nasip etsin sizlere.. sormak seni yaralarmı bilmiyorum kaçıncı haftadaydın ve düşüğün sebebi neymiş canım..inan ki çok üzüldüm

canım ne desek faydası yok Rabbim en kısa zamanda tekrardan anne olmayı nasip etsin

valla kızlar yaaa nasıl kaçırdık hepte güzel şeyler bitmiş :) akşam bikaç yere gidip şansımı denicem iş çıkışı bakalım artık kısmet
Aynen bende dünden ayırdım bugün aldım pamuk Bebek yorganları 35 liraya geldi havlular battaniyeler hep çok düşmüştü :) koş hemen

inan çok üzüldüm biz de hep bir iğne üstünde oturuyoruz sen neden rahmi diktirmedin biz 16.haftada yaptırdık isteğe bağlı demesine rağmen bana da normalin altında dedi şimdi sen böyle olunca korktum herşeyin hayırlısı Allah en yakın Zaman'da tekrar nasip eder inşallah içini karartma kendine iyi bak

Allah sabır versin çok çok uzuldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…