- 28 Eylül 2012
- 1.762
- 1.061
- 83
- Konu Sahibi kalbiminozu
-
- #1.461
hmm anladım canım belki bir daha girer nette stoklara, benim eşim çeyiz zamanı bi alıştı kıyamam şimdi bile söyleyince ben gideyim bakayım dedi ona da yakın var bi tanesevindim senin adına malesef bana yakın yerde yok ve eşimde english home'a gitmemden nefret ediyor çıkışta beni götür desem çıldırır
gözün aydın canım haberler güzel :) ben 2 aydır kullanıyorum canım gyno ferro, vinelac kullanıyorum 1 aydır da omega 3 kullanıyorum, hiç tahlil yapmırmamışmıydın canım yaptırması lazım aslında benim kan ve idrar olmuştu ilk haftalar hatta doktorum bir ay sonra filan bir daha yaptırcak kan ve idrar tahliliniAz önce gittim doktora şükür herşey yolunda.ben vitamin olarak elevit kullanıyorum.kan ilacını duyuyorum bi de.siz ne zaman başladınız?bi de benim doktor ne kan tahlıli ne bişey .hiç bişey istemiyo.sizlerde de oyle mi oldu?
Kızlar english home bebek ürünlerinde %50 indirim var bilginiz olsun yarı yarıya düşmesi bize çok yarıyo çünküben yasyık, yasyık kılıfı, triko battaniye, lastikli çarşaf, banyo havlusu ve alt açma aldım çok uyguna geliyo hepsi
canım nasıl almayı başardın :) ben gece gördüm telefonla yapamam alışveriş dedim sabah bi girdim nete hepsi bitmiş
ben elevit i 12 haftalık olana kadar kullandım dr sonra bulantılarım azalınca bıraktırdıAz önce gittim doktora şükür herşey yolunda.ben vitamin olarak elevit kullanıyorum.kan ilacını duyuyorum bi de.siz ne zaman başladınız?bi de benim doktor ne kan tahlıli ne bişey .hiç bişey istemiyo.sizlerde de oyle mi oldu?
Çok teşekkür ederim cnmçok sevindim gözünaydın sende bendensin :) benimde kızım son kontrolde kıpır kıpırdı
Aa bende de öyle oğlan altta yayılmış yatıyoAy sende de mi kız kıpır kıpır :) bende de öyle oğlan altta kız üstte
Ben folioyu ilk günden beri kullanıyorum. Elevit ve ferroya geçen hafta başladım cnm. Ferro kan ilacıAz önce gittim doktora şükür herşey yolunda.ben vitamin olarak elevit kullanıyorum.kan ilacını duyuyorum bi de.siz ne zaman başladınız?bi de benim doktor ne kan tahlıli ne bişey .hiç bişey istemiyo.sizlerde de oyle mi oldu?
Canım,doktorun sekreteri aradı az evvel.Bugün gelebilirseniz gelin,değilse yarin burda olun dedi.Doktor sonuçla ilgili konuşacak benimle.Büyük ihtimal amniyosentez isteyecek.Moralim bozuldu,hayırlısı.Karaciğerde de enzim yüksekliği var.Eleviti bırakmami istedi.ayy aynı benim ki her gün, gün geçtikçe güzelleşiyosun filan diyo :)
başladım canım2 ay önce filan doktorum bi liste verdi en etkililer bunlar araştır birini al dedi liearac aldım, ama her gün unutuyorum sürmeyi
ben yaptırdım canım geçen hafta kan verdim dün aradım sonuç çıktı mı diye bi bebiş için çıkmış o da normal cuma günü arayın ikisini bir söyleyelim dedi, önümüzdeki çarşambada ara kontrolüm var zaten doktorum o zaman irdeleriz demişti test sonuçlarını merak ediyorum bende, doktorunla konuşmadan telaş yapma canım zaten bu testler bile %100 değil o yüzden hiç moralini bozma
Canım sıkma canını, benim doktorum daha ilk kontrolde 2li 3lü 4lü testler yapmayacağım ikizlerde yanlış çıkıyor haberiniz olsun dedi. Ben hiç yaptırmadım hatta burada yaptırmayan başkaları da var. Yeğenime, kuzenimin çocuğuna çok kötü değerler çıktı, kardeşimin psikolojisini altüst ettiler gitti amniyosentez yaptırdı ve bişey çıkmadı. O testler tamamen istatistiğe dayalı testler başka birşey yoksa sadece o teste bakarak hemen amniyosenteze karar verme benceCanım,doktorun sekreteri aradı az evvel.Bugün gelebilirseniz gelin,değilse yarin burda olun dedi.Doktor sonuçla ilgili konuşacak benimle.Büyük ihtimal amniyosentez isteyecek.Moralim bozuldu,hayırlısı.Karaciğerde de enzim yüksekliği var.Eleviti bırakmami istedi.
hayırlısı olsun canım sen üzülme yine de yüksek tut moralini dua et bol bol yarın çıkınca doktordan yaz merak ederiz hayırlı haberlerl gel inşallahCanım,doktorun sekreteri aradı az evvel.Bugün gelebilirseniz gelin,değilse yarin burda olun dedi.Doktor sonuçla ilgili konuşacak benimle.Büyük ihtimal amniyosentez isteyecek.Moralim bozuldu,hayırlısı.Karaciğerde de enzim yüksekliği var.Eleviti bırakmami istedi.
Canım desteğin için çok teşekkür ederim.Ben de yarin amniyosentezin risklerini sorup kabul etmeyi dusunuyordum. 9 ay nasıl geçecek şüpheyle bilmiyorum.Canım sıkıldı,karnıma ağrı girdi.Canım sıkma canını, benim doktorum daha ilk kontrolde 2li 3lü 4lü testler yapmayacağım ikizlerde yanlış çıkıyor haberiniz olsun dedi. Ben hiç yaptırmadım hatta burada yaptırmayan başkaları da var. Yeğenime, kuzenimin çocuğuna çok kötü değerler çıktı, kardeşimin psikolojisini altüst ettiler gitti amniyosentez yaptırdı ve bişey çıkmadı. O testler tamamen istatistiğe dayalı testler başka birşey yoksa sadece o teste bakarak hemen amniyosenteze karar verme bence
Canım,doktorun sekreteri aradı az evvel.Bugün gelebilirseniz gelin,değilse yarin burda olun dedi.Doktor sonuçla ilgili konuşacak benimle.Büyük ihtimal amniyosentez isteyecek.Moralim bozuldu,hayırlısı.Karaciğerde de enzim yüksekliği var.Eleviti bırakmami istedi.
Aman sakın yapma öyleCanım desteğin için çok teşekkür ederim.Ben de yarin amniyosentezin risklerini sorup kabul etmeyi dusunuyordum. 9 ay nasıl geçecek şüpheyle bilmiyorum.Canım sıkıldı,karnıma ağrı girdi.
Canım çok çok üzüldüm diyecek hiç bir şey bulamıyorumBen cumartesi gecesi ani ağrıyla hastaneye gittim ve kanama başladı durduramadılar ve pazar günü düşük yaptım ikizlerimi kaybettim Allahım sizinkilere ömür versin tamamına erdirsin dileğim hepinize geçerli çok zor Rabbim kimseye yaşatmasın hayaller umutlar hepsi bitti hayırlısı olsun dedik elden hiç birşey gelmiyor Rabbim verdi yine Rabbim aldı dayanmaya unutmaya çalışıyorum nasıl yapacaksam artık gözümün önünden hiç gitmiyorlar hepiniz Allaha emanet olun Allah yardımcınız olsun inşallah bana nasip olmadı inşallah Rabbim sizinkilere ömür versin
canım çok üzüldüm ne denir bilmiyorum..Allahım en hayırlı zaman hayırlı evlatlar nasip etsin sizlere.. sormak seni yaralarmı bilmiyorum kaçıncı haftadaydın ve düşüğün sebebi neymiş canım..inan ki çok üzüldümBen cumartesi gecesi ani ağrıyla hastaneye gittim ve kanama başladı durduramadılar ve pazar günü düşük yaptım ikizlerimi kaybettim Allahım sizinkilere ömür versin tamamına erdirsin dileğim hepinize geçerli çok zor Rabbim kimseye yaşatmasın hayaller umutlar hepsi bitti hayırlısı olsun dedik elden hiç birşey gelmiyor Rabbim verdi yine Rabbim aldı dayanmaya unutmaya çalışıyorum nasıl yapacaksam artık gözümün önünden hiç gitmiyorlar hepiniz Allaha emanet olun Allah yardımcınız olsun inşallah bana nasip olmadı inşallah Rabbim sizinkilere ömür versin
Ben cumartesi gecesi ani ağrıyla hastaneye gittim ve kanama başladı durduramadılar ve pazar günü düşük yaptım ikizlerimi kaybettim Allahım sizinkilere ömür versin tamamına erdirsin dileğim hepinize geçerli çok zor Rabbim kimseye yaşatmasın hayaller umutlar hepsi bitti hayırlısı olsun dedik elden hiç birşey gelmiyor Rabbim verdi yine Rabbim aldı dayanmaya unutmaya çalışıyorum nasıl yapacaksam artık gözümün önünden hiç gitmiyorlar hepiniz Allaha emanet olun Allah yardımcınız olsun inşallah bana nasip olmadı inşallah Rabbim sizinkilere ömür versin
Aynen bende dünden ayırdım bugün aldım pamuk Bebek yorganları 35 liraya geldi havlular battaniyeler hep çok düşmüştü :) koş hemenvalla kızlar yaaa nasıl kaçırdık hepte güzel şeyler bitmiş :) akşam bikaç yere gidip şansımı denicem iş çıkışı bakalım artık kısmet
inan çok üzüldüm biz de hep bir iğne üstünde oturuyoruz sen neden rahmi diktirmedin biz 16.haftada yaptırdık isteğe bağlı demesine rağmen bana da normalin altında dedi şimdi sen böyle olunca korktum herşeyin hayırlısı Allah en yakın Zaman'da tekrar nasip eder inşallah içini karartma kendine iyi bakBen cumartesi gecesi ani ağrıyla hastaneye gittim ve kanama başladı durduramadılar ve pazar günü düşük yaptım ikizlerimi kaybettim Allahım sizinkilere ömür versin tamamına erdirsin dileğim hepinize geçerli çok zor Rabbim kimseye yaşatmasın hayaller umutlar hepsi bitti hayırlısı olsun dedik elden hiç birşey gelmiyor Rabbim verdi yine Rabbim aldı dayanmaya unutmaya çalışıyorum nasıl yapacaksam artık gözümün önünden hiç gitmiyorlar hepiniz Allaha emanet olun Allah yardımcınız olsun inşallah bana nasip olmadı inşallah Rabbim sizinkilere ömür versin
Allah sabır versin çok çok uzuldumBen cumartesi gecesi ani ağrıyla hastaneye gittim ve kanama başladı durduramadılar ve pazar günü düşük yaptım ikizlerimi kaybettim Allahım sizinkilere ömür versin tamamına erdirsin dileğim hepinize geçerli çok zor Rabbim kimseye yaşatmasın hayaller umutlar hepsi bitti hayırlısı olsun dedik elden hiç birşey gelmiyor Rabbim verdi yine Rabbim aldı dayanmaya unutmaya çalışıyorum nasıl yapacaksam artık gözümün önünden hiç gitmiyorlar hepiniz Allaha emanet olun Allah yardımcınız olsun inşallah bana nasip olmadı inşallah Rabbim sizinkilere ömür versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?