2017 agustos anneleri kilo takibi

zmrk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Nisan 2017
1.136
1.329
48
36
Herkese merhaba anneler ve anne adayları... benim ikinci gebeligim ilkinde ne zaman ne kadar aldım çok önemsemiyor ve çok hatırlamıyorum. Ama 5. Aydan sonra ikişer üçer aldığımı hatırlıyorum. Fazla kg ile bu hamilelige başlayınca sürekli takip etme ihtiyacı duyuyorumm.gelin birlikte ne kadar kg aldık takip edelim ..

Baslangic kg 64.7
24+5 güncel kg. 67.8
Aldığım kg +3.1

Merhaba canım benimde 2. Hamileliğim ilkinde tam 16 kilo almıştım bunda da almak istemiyorum çok fazla biraz daha kontrollü tmek istiyorum inşallah başarırım.
Başlangıç kg:57.6
24+6 :60.0
2.400 gr almışım

Canm benim ilk hamileligim 71 kg ile basladm şuan 77 olmuşum ben cok kilo aldm ya ne yaoicm bilmiyrm

Merhaba canım benimde 2. Hamileliğim ilkinde tam 16 kilo almıştım bunda da almak istemiyorum çok fazla biraz daha kontrollü tmek istiyorum inşallah başarırım.
Başlangıç kg:57.6
24+6 :60.0
2.400 gr almışım
Çok iyi bence cnmm. Umarım çok almadan tamamlariz hepimiz

Canm benim ilk hamileligim 71 kg ile basladm şuan 77 olmuşum ben cok kilo aldm ya ne yaoicm bilmiyrm
Kimi sonradan yavaş alıyor canim hiç üzülme ama yinede dikkat etmekte fayda var cnn.. dr un ne diyor kg alimina

Bende fazla kiloyla hamilelige başladım maleseff başlangıç kilom 78 26.haftaligim 7 kilo aldım :( ben bu hamilelikte sürekli yeme isteği geliyor ikinci gebeliğim bu arada

Kimi sonradan yavaş alıyor canim hiç üzülme ama yinede dikkat etmekte fayda var cnn.. dr un ne diyor kg alimina
canm şuan belirli bi dr gitmiyorm yeni tasindk saglik ocagndaki hemsire dikkat et fazla almamaya calis dedi ama yinede kendimi cok kotu hissediyom ya

Bende fazla kiloyla hamilelige başladım maleseff başlangıç kilom 78 26.haftaligim 7 kilo aldım :KK43: ben bu hamilelikte sürekli yeme isteği geliyor ikinci gebeliğim bu arada
O istek bende de var sürekli ya..Allah yardımcımız olsun. Hep kalorisiz şeyler yemeye çalışıyorum arada. Aama tatlidan uzaklaşmak bana çok fayda sagladi

29. Hafta 7 kg aldım. Hamileligim istirahatle geciyor yuruyuş ev isi fln yasak.
Bence sen çok iyisin canm. Özel durumdasınız zaten. Kg i hiç takma. Arkadaşım da sürekli yatarak geçirdi hamileligini 8 kg ile bitirmişti. İlla çok alirim diye de endişe etme bence. Vermişsiniz bu ay bak

canm şuan belirli bi dr gitmiyorm yeni tasindk saglik ocagndaki hemsire dikkat et fazla almamaya calis dedi ama yinede kendimi cok kotu hissediyom ya
Havalar düzeldi yürüyüş yapsan belki daha kontrollü alırsın canm. Belli bir saatten sonra canın cekmedikce birşey yememek de iyi gelir belki. Hem belkide odemdir ödem olunca kg vermek daha kolay. Arkadaşımın biri 25 kg aldı çok ödem oldu. Öyle hızlı verdi ki

Selam kizlar benim 4. Gebeligim :)) ilk gebelijte 10 kilo almistim ikincide 15 e yakin almistim dürum yemekten. 7 yil sonra ucuncu gebelikte 11 kilo aldim. Gecen yil ocakta dogum yapmistim. Kilolarmi veremeden 70 kilo ile hamile kaldim.:) suan 25. Haftadayim 71. Kiloyum yani henüz 1 kilo aldım hemde günde 2 ekmege yakin yiyorum. nedense bu hafta hizla karnim şişti ve kilo alimi hizlanacak sanirim. Ben son 3 ayda kilo alırım hep. Emzirince veririz insallah.85 le bitirsem yürüyüş bandina çıkarım . Biyum kısa yas 38 kilolar ilk ve ikincide cabuk gidiyor. Sonraki gebelikte zor maalesef. Hayirlisi olsu insallah. Coook yazdim galiba

Selam kizlar benim 4. Gebeligim :)) ilk gebelijte 10 kilo almistim ikincide 15 e yakin almistim dürum yemekten. 7 yil sonra ucuncu gebelikte 11 kilo aldim. Gecen yil ocakta dogum yapmistim. Kilolarmi veremeden 70 kilo ile hamile kaldim.:) suan 25. Haftadayim 71. Kiloyum yani henüz 1 kilo aldım hemde günde 2 ekmege yakin yiyorum. nedense bu hafta hizla karnim şişti ve kilo alimi hizlanacak sanirim. Ben son 3 ayda kilo alırım hep. Emzirince veririz insallah.85 le bitirsem yürüyüş bandina çıkarım . Biyum kısa yas 38 kilolar ilk ve ikincide cabuk gidiyor. Sonraki gebelikte zor maalesef. Hayirlisi olsu insallah. Coook yazdim galiba
Maşallah canm 4 bebek kg sahane bence. Ben malesef ilkinde veremeyenlerdenim. Süt derdine veremedim gitti. Yedik tatlıları su içsen ne faydaaa kaldı kg lar. Dileğim bunda çok almayıp ikisindeki kg ları bu kez verebilmek. Çok hayal gibi geliyor ama bakalım.

Inan sütün tek caresi stresten uzak kalmak bol uyku ve suuuu . Bende tatli denim dedim hemen üstüne kilo alinca biraktim. Emin ol bol emzirdikce verirsin. Yeterki sahlikli olaunlarda. Birde dogumdan sonra hava sicakken bebisi arabaya kiy 1 saatlik yürüyüşler yap inanamazsin kendiliginden yavas yavas gidiyo. Tabi bünyede önemli. Benim kocis 110 kilo uzun boylu kendine bakmadan bana laf söyler selulitlerinmi cikti diye tabi 45 kilo evlenince bu halime oda şaşırıyor :) anneme bemzersem ilerde onun givi 108 kilo olurum

25. Hafta
Başlangıç 59 kilo
Şu an 70
İlk üç ay aldım tüm kiloyu sonra sabitlendi nedense. İnşallah bebek kilo almaya devam ediyordur.

Çok iyi bence cnmm. Umarım çok almadan tamamlariz hepimiz
Teşekkür ederim canım beni. Bu kiloma bile doktor kendine almışsın fazlq dedi daha kontrollü beslen her akşam yürüyüş yap dedi düşün

Back
X