- 3 Temmuz 2016
- 554
- 746
- 103
çok teşekkür ederim cevaplarınız için. Biraz takip edeyim eşimi cagirayim en iyisi.
Bana doktor sekrol pediatrik şurup vermişti önceden gittiğimizde 3 gün sabah akşam verdim geçti. Evde öksürük şurubu bulunmalı :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çok teşekkür ederim cevaplarınız için. Biraz takip edeyim eşimi cagirayim en iyisi.
Benimki de oyle 2 defa cok hastalandigimda emzirdim uyudu yatagina koydum hemen uyandi.artik esim halimi gorunce aldi gezmisler evin icinde sallamis falan.karni tok uykulu da olunca sorun cikarmadan uyumus.ya da allah yardim etti bilmiyorum.sabaha kadar 2 defa uyanmadi dogdugundan beri o da benim cok hasta oldugum zamanlardi:)Ay masallah ne güzel. Benimki sadece bende uyuyor. Saat başı da kalktik![]()
Biz de doktordan geldik şimdi baya iyi dedi çok şükürBizimki de bronsit olmustucok zor ya,insanın ici gidiyor,dedigin gibi en ufak seye gülen kızım gitti yerine türlü türlü saklabanlık yapmama ragmen masum masum bakan bi bebek geldi.. cok sükür 3-4 gundut iyiyiz.ahh ahh tüm bebekler saglıklı mutlu olsunlar hep....
Bizde de var gece uyuyamadık öksürükten genizden hırıltı geliyor akıntı var muhtemelen. Hırıltı artarsa doktora götürmeyi düşünüyorum ben. Bol bol emzir boğazı rahatlar. Bir de doktor görmeden öksürük şurubu verme bence öksürükle dışarı atıyor çünkü.Kizlar öksürük var oglumda. Bugün dr a. Götürmeli miyim. Neler yapabilirim
Allah bir yerden yardım gönderiyor gerçekten :) bakalım bizi ne maceralar bekliyor. Küçücük bedenden koca adam oksurugu duymak çok kotuBenimki de oyle 2 defa cok hastalandigimda emzirdim uyudu yatagina koydum hemen uyandi.artik esim halimi gorunce aldi gezmisler evin icinde sallamis falan.karni tok uykulu da olunca sorun cikarmadan uyumus.ya da allah yardim etti bilmiyorum.sabaha kadar 2 defa uyanmadi dogdugundan beri o da benim cok hasta oldugum zamanlardi:)
İlaç vermek zaten şimdiden ya. Oksurmeyi engellediğini söylüyor mukotik sekrol tarzı ilaçlar. Ama öksurmenin de faydalı oldgunu bir yerlerden okumuştum. Alırsa emziriyorum valla:)Bizde de var gece uyuyamadık öksürükten genizden hırıltı geliyor akıntı var muhtemelen. Hırıltı artarsa doktora götürmeyi düşünüyorum ben. Bol bol emzir boğazı rahatlar. Bir de doktor görmeden öksürük şurubu verme bence öksürükle dışarı atıyor çünkü.
kesinlikle canım çünkü Allah Korusun viral bir enfeksiyonsa bir anda ciğerlere inebiliyor.çok teşekkür ederim cevaplarınız için. Biraz takip edeyim eşimi cagirayim en iyisi.
Sağlık ocağındaki dr um çok iyi sağolsun hemen ilaç vermez.teshisleri doğru koyar . Bekleyelim der. Daha öncede hafif öksürük olmuştu. Bir iki güne gecmezse hemen geliyorsun der. Komsumuzun çocuğunu cok belirtildi olmamasına rağmen ciddi bir rahatsızlığın ucundan kurtardı. O yüzden ona guveniyorum. Gerekli durumda mecbur kullanicam ilacı tabiki. Daha kötü olmasini tabiki istememA ahmedin_annesi doğru malesef.
muhteşem bir doktorun varsa öksürüyor diye gidebilirsin. Ama hepsinin yapacağı ilk aşamada şurup vermektir. Doktor verse de kullanmayacaksın o zaman. Ne yapmayı düşünüyorsun?
Biraz da cocugun fitratiyla alakali...babasiyla oynuyor agliyorsa susuyor ama emmeden uyumuyor benimki..masallah buyuk sans anane ve babayla uyuyabilmesi
Kiyamam cok gecmis olsun.onlara hicbisey olmasin insAllah bir yerden yardım gönderiyor gerçekten :) bakalım bizi ne maceralar bekliyor. Küçücük bedenden koca adam oksurugu duymak çok kotu
Ohh cok sukur,gözünaydın:)Biz de doktordan geldik şimdi baya iyi dedi çok şükür![]()
Yoğurt genelde ilk başta sevilmeyen gıdalardan hatta ben o yüzden ilk yoğurt yemesini kaydetmek istiyorum çok sevimli olacağına inanıyorum
3 gün denesin yemezse daha sonra tekrar dene genelde ilk başta sevmedikleri gıdayı 8. Aya kadar ara ara verince seviyorlarmış. Yılma, daha bilmiyor ki anne sütünden başka bir şey yavaş yavaş alisacak![]()
Simdi gördüm cnm,naptın? Gecti mi biraz daha, öksürdügü zamanlar ben yatmadan serum fiz. İle burnunu temizliyordum,yatmadan odasını iyi havalandırıyorum bi de basını dik tuttuyorum. Yine öksürüyo ama bi nebze daha ii gibi.Oglum da oksurmekten yatamadı kizlar perisaniz ne yapabilirim
selam canim. lokal atestezi yapildi. dikisli oldu ve en son koter (sanirim boyleydi ismi) kullandi doktor. yanindaydim ama bakamadim ne yaptigina. bayiltilmadi ama.drucilla merhaba canım. Barış cerrahi yöntemle mi sünnet olmuştu?
Her doktorun görüşü farklı canım bir de bizimki ağır bir alerjiye benzemiyor çünku belirtilerimiz az ondan öyle dedi bence. Ama bende ilk defa bunu soyleyen bir doktor gördüm bu sayfada, kafa illaki karışiyor.diyet yapmak agir olur demis,kafamkaristi![]()
Gecen hafta da gitmistim ama cok kalabalıktı icime sinmemisti hatta ben de acele etmistim hep hasta cocuklar var diye. Dün gayet sakindi hastane ve uzun uzun konusabildik doktorla. Demek ki bir seferde hemen kötü begenmedim dememek lazımmış.gecmis olsun. doktorunu pek sevdim :)