- 13 Ocak 2018
- 341
- 439
- 18
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
3 aydır yapmadığına pismsn olmuş acısını çıkarıyor yavrucakhayir yani 3 aydir sen bunu yapmiyorsun neden simdi diyorum. cevap veremiyor tabi daha![]()
Kalibindan utanmistirhayir yani 3 aydir sen bunu yapmiyorsun neden simdi diyorum. cevap veremiyor tabi daha![]()
3 aydır yapmadığına pismsn olmuş acısını çıkarıyor yavrucak![]()
Kalibindan utanmistir![]()
ÖzeldeyimÖzel mi çalışıyorsun? 3saat süt iznin olmayacak mı? Bebeğine kim bakacak?
Olur tabii ki...Acik sut bir tanidik vasitasiyla bulursam ne ala yoksa en guveniliri gunluk sut olur sanirim...
Hmm bilemedim,doktora danısacagım bi de.bakalım o ne dicek..Sıcak suyun içine oturtuluyor bir bardaklar falan.Ben öyle biliyorum.
Özeldeyimhaftada 1 gün gitmeyecegim,annem bakacak o konuda gözüm arkada deil ,ben nasılsam o da öyledir cok iyi bakar.zaten anaokulu öğretmenligi yapmıs zamanında,sabırlı ve cocukların dilinden ii anlar ama mevzu o deil tabii ki,bırakıp gitmek zor. Bi de memeden uzaklasırsa die de korkuyorum
![]()
Ev sahibimize söyledim apartmandan para toplanıp başka bişey yapıcaklarmış ne yaparsa yapsınle sorunu çözsünlerdeO masraflarinizla ilgilenmeleri gerekir bu durumda... onlarin insaat durumu size zarar veriyorsa... kat mulkiyeti kanununa gore zaten ortak tesisat borulariyla ilgili giderler binanin ortak masrafi oluyor...
Ben sana sağduyun yok falan demedim ki.. ama herşeyi üzerinize alınmaya başladınız :) hem de mesajımda o konuyla ilgili tek bir cümle bile yok. Anlamadım hala sorununuz nedir.. sen başkasına yazdığın mesajda beni etiketleyeceksin ben de görmezden mi geleceğim?ironik... herkes özelden yazıyor ama sen, bende olmayan bu engin sagduyunla buradan yazıyorsun.
Annelik ve bebek adına olan paylasimlarda bulusmak üzere o zaman.
bizde durumlar ic guveysinden hallice
gunduz uyumuyor derken gece uykulari da berbat bir hal aldi suan. cocugun kafasi karisik. gunduz birak cik. gece uyaninca da birak cik. ama gece uykusuna ilk yatis meme de meme, meme de memeki baris 3 ay once memede uyumayi birakmisti. ama yine de memede uyumasin diye ugrasiyorum. ataktayiz iste bide. bi cikamadik ataklardan. debelenmeler yuvarlanmalar falan. yabancilara karsi tavrimiz belli. direk ciglikla aglama
vaziyet bu yani. ozel olarak sordugun bisey varsa ve kacirdiysam tekrar alayim
![]()
Bende hasta oldum kemiklerm ağrıyor kızlar napicam
Bana dogrudan yazdığın mesajı ben ustume almayayım da komsum alsın istersen.Ben sana sağduyun yok falan demedim ki.. ama herşeyi üzerinize alınmaya başladınız :) hem de mesajımda o konuyla ilgili tek bir cümle bile yok. Anlamadım hala sorununuz nedir.. sen başkasına yazdığın mesajda beni etiketleyeceksin ben de görmezden mi geleceğim?
Ah nerdee bakan birigecmis olsun canim.
bol mandalina ve portakal. bol ihlamur balli ve limonlu. gece sıcak banyo yapip uyumak. imkanin varsa yani bebise bakan biri varsa emzirmek disinda hep uzanmak. bana iyi gelenler bunlar.
Ah nerdee bakan biribende dikkat ediyordum ama oğlumun hastalığı yüzünden uykusuz geceler falaan bittim galiba. Bir hafta sürer herhalde bu durum of
![]()
A ahmedin_annesi B bursa_83 aynen kesinlikle ıhlamur. Birkaç kez hiçbir şey yapmadan ıhlamur içe içe atlattım ben de.
ahah evet çıkcik çık mı?? :))
bir ataktan digerine savruluyor bu bebeler ve anaları
bizde de var yabancilama.az once kardesimle yuzyuze gorusme yaptik,emiri gosterdim,iki hafta once gormustu,simdi yabanciladi,once dudaklar buzuldu,sonra gozler doldyu veeee aglama:))))
yok canim bir sey kacirmadin:)
ben naber genclik yazdim D dstn33 e,o da bana senden naber dedi,ben deGretchen Grundler e sende durumlar nasil dedim,o da bana sende nasil dedi,ben de sana sende durumlar nasil dedim
olay boyle gerceklesti![]()
Hemen yapayım. Hamileyken topladığım ihlamurlarim ise yarasin :)A ahmedin_annesi B bursa_83 aynen kesinlikle ıhlamur. Birkaç kez hiçbir şey yapmadan ıhlamur içe içe atlattım ben de.
ben de gun boyu icerim,limon ve bal da iyi geliyoe bence. sicak sicak gogsumu yaka yaka icerim,iyi gelir.