• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Özeldeyim:KK43: haftada 1 gün gitmeyecegim,annem bakacak o konuda gözüm arkada deil ,ben nasılsam o da öyledir cok iyi bakar.zaten anaokulu öğretmenligi yapmıs zamanında,sabırlı ve cocukların dilinden ii anlar ama mevzu o deil tabii ki,bırakıp gitmek zor. Bi de memeden uzaklasırsa die de korkuyorum:KK43:
İşe başlamadan biberonl bir dene istersen , memeyi bırakırsa kaygın varsa kaşıkla da verdirebilirsin sütü, ek gıdaya geçmiş miydin kaçırdım orasını ? Şöyle düşün çocuğuna daha iyi bir gelecek vermek için çalışıyorsun maddi açıdan çoçuğunun imkanlarındaha fazla olsun diye, bu belki motive eder seni

kuzumun eskilerini yikadim,katlayip hurca koyup kaldiracagim. bakar misiniz prematüre giysilerine,tam 1 karış:))
oy kuzum benim:anne:

20180121_231203-min.webp

İyi geceler kızlar yiğit bu ara çok zor dalıyor uykuya kucağımda sallıyorum ayagmda sallıyorum yok iyice yorulunca pes ediyor uykuya dalıyor 10 15 gecmeden tekrar başlıyor önceden emzirirdim kendi uyurdu ne oluyor bu cocuklara ikinci olmasına rağmen unutmuşum

İyi geceler kızlar yiğit bu ara çok zor dalıyor uykuya kucağımda sallıyorum ayagmda sallıyorum yok iyice yorulunca pes ediyor uykuya dalıyor 10 15 gecmeden tekrar başlıyor önceden emzirirdim kendi uyurdu ne oluyor bu cocuklara ikinci olmasına rağmen unutmuşum

büyüyorlar sanırım canim:KK51::anne:

İşe başlamadan biberonl bir dene istersen , memeyi bırakırsa kaygın varsa kaşıkla da verdirebilirsin sütü, ek gıdaya geçmiş miydin kaçırdım orasını ? Şöyle düşün çocuğuna daha iyi bir gelecek vermek için çalışıyorsun maddi açıdan çoçuğunun imkanlarındaha fazla olsun diye, bu belki motive eder seni
Öyle tabii klasik ama onun için calısacagım... arada anneme bırakup cıkıyorum alışsın diye biberonla verdi sütümü bi sıkıntı olmadı ama simdi her gün öyle olcak,dedigin gibi kasığı deneyebilirim sorun olursa.ek gıdaya geceli 2 hfta oldu Allahtan.

Algilari aciliyor cnm... uyku egitimi vermeyi dudunuyor musun peki ?

Ben de haftaya başlıycam.İkinci olmasına rağmen bakıp bakıp ağlıyorum açıkçası.Bi de ablası zaten emmiyodu.Daha rahattı.Bi de süt bırakma yetiştirme telaşı olucak bunda.Sabah babası taşıycak akşam önce kreşten ablayı alıp anneme gidicem.Orda babayı bekliycez.Eve gel yemek hazırla ye yedir yatır yemek yap ertesi güne hazırlan yat hayatı olucak benim için

Seninki daha da zormus:( nasıl olcak bilmiyorum valla..
Saglıgı yerinde olsun da ben cekerim diyorum ama onu da benden mahrum bırakıcam o koyuyor:( ama calısmakta zorundayım..Allah yardımcımız olsun valla.

İyi akşamlar :) biliyorsunuz bizimki nin uyku sorunu var.2 seferde yüz üstü uyuyor nispeten daha uzun uyuyor.Dönerken uyandırıyordu kendini gerçi hala uyandırıyor ara sıra ama bana bir ümit oldu 1 yaşına kadar Ani olum sendromu riski var allah korusun ama merak ettim bu şekilde olan var mı bebeği yüz üstü uyuyan var mı?
Bizzz:KK3:ne yaparsam yapayım yüz üstü olmayınca bir türlü uyumuyor maalesef:( ve hala dönemiyor oğlum ben hep yüz üstü uyuduğu için dönemediğini düşünüyorum. Bir umut dönmesini bekliyorum belki o zaman sırt üstü yatar

zor bir durum inşallah uzaklaşmaz. Belki daha çok özler daha çok emer. Öyle düşün. :) yorucu bir işte mi çalışıyorsun? bedenen de yorulmazsan eğer eve geldiğinde nitelikli zaman geçirdiğin sürece kötü etkisi en aza inmiş olur. Annenin bakması da çok büyük nimet :) ben de en çok ona güvenirim.
Yok yorucu deil isim,masa başı.sakin ortamım,işim fln... insallah dedigin gibi olur..ise baslayan arkadaslarla konustugumda ilk bir kac hafta zorlanıyorsun sonra ii bile geliyor diyorlar umarım onlar haklı cıkar...

Kızlar bu pirinç unlu meyveli mamalar varmış.eşim bakkalda görmüş.illa alıcam kızıma yesin diyor.
Bende almana gerek yok.aynısını bende evde yapabilirim hemde katkısız diyorum.
Yok anlamıyor.onlardan yese ölürmüymüş :KK12:
İçeriği nedir bunların.kullanan oldumu hiç.
Bilgim olmadığı için sadece kuru inat yapıyorum :) doktorumuz karar versin dedim kapattım konuyu.
Bide kavanozda meyve püreleri var.içeriğine baktım katkı maddesi ve koruyucu yoktu.biz elma ve havucu denediğimiz için elmalı havuçlu aldım bi tane.başta çok sevmesede yedi biraz.

Sizin fikirlerinizide almak istiyorum..

Valla topikteki neredeyse tüm bebelerde aynı sorun var... hepimizinki aynı dönemde böyle olduguna göre atak mıdır ne zımbırtıdır die düsünüyorum,ama gececek ve topik olarak burada misss gibi uyudugu günleri de konusacagız insallah ,inanıyorum buna(evrene iyi maj göndermek lazım)
Tabii bunu yazarken bizimkinin babasının kucagında bu saatte uyumamak icin çılgınca aglaması da cok ironik;)

Kızlar bu pirinç unlu meyveli mamalar varmış.eşim bakkalda görmüş.illa alıcam kızıma yesin diyor.
Bende almana gerek yok.aynısını bende evde yapabilirim hemde katkısız diyorum.
Yok anlamıyor.onlardan yese ölürmüymüş :KK12:
İçeriği nedir bunların.kullanan oldumu hiç.
Bilgim olmadığı için sadece kuru inat yapıyorum :) doktorumuz karar versin dedim kapattım konuyu.
Bide kavanozda meyve püreleri var.içeriğine baktım katkı maddesi ve koruyucu yoktu.biz elma ve havucu denediğimiz için elmalı havuçlu aldım bi tane.başta çok sevmesede yedi biraz.

Sizin fikirlerinizide almak istiyorum..
Bana sorarsan paketlenmis ürün tercih etme derim,dedigin gibi evde kendin yapsan daha iyi bence.kavanozda meyve püresini hipp inkini ablam yegenime cok vermisti bi sıkıntı olmadı:) ama ben onu da evde yapmaktan yanayım..

Valla topikteki neredeyse tüm bebelerde aynı sorun var... hepimizinki aynı dönemde böyle olduguna göre atak mıdır ne zımbırtıdır die düsünüyorum,ama gececek ve topik olarak burada misss gibi uyudugu günleri de konusacagız insallah ,inanıyorum buna(evrene iyi maj göndermek lazım)
Tabii bunu yazarken bizimkinin babasının kucagında bu saatte uyumamak icin çılgınca aglaması da cok ironik:KK66:
İns cnm büyük oğlum 4 yaşında yatağına yatıyor masalını okuyoruz uyuyor küçükken çok zor bir bebekti sırayla yatıyorduk biraz babası biraz ben küçük paşamda abisi kadar olsa diyorum hepsi geçiyor unutuluyor

Tabii bunu yazarken bizimkinin babasının kucagında bu saatte uyumamak icin çılgınca aglaması da cok ironik:KK66:
Biz de suan ayni durumdayiz ay ne atakmis ama suan o dokunma derdinde tablete Ayaz ' dan sevgiler tum gececi bebislere :KK70::KK71:

Back
X