- 21 Haziran 2017
- 3.813
- 10.820
- 208
- 32
O kadar zor şeyleri atlattınız annesi solunum sıkıntısını da atlatacaksınız Allah’ın izniyle anne-oğul siz çok güçlüsünüz yine güzel haber verirsiniz inşcok sukur ameliyat gecti canim. sirada solunum cihazi var ama birkac gun sonra. onu da bi atlatsak hayirlisiyla.
aminnnnn
Cnm cok gecmis olsun. İyi gecmis olmasına sevindim... Insallah cok daha ii olacak. Varsın tedavi uzun sürsün ama yeterki düzelsin,saglıkla büyüsün Emir kuzumuz
Atlatacak Allahın izniyle nu kötü günleri... Dualarımız sizinle
Cok sukur Allah’a. Bir seyler belli oluyor artik, tedavi surecine girildi, ameliyat basariyla gecti.. her sey yolunda gitsin, Emir kucagini doldursun ve anne-babasinin, yolunu gozleyenlerin ilgisiyle, sevgisiyle burdaki teyzelerinin dualariyla iyilessin, sifa bulsun insallah..
Cok sukur Allah’a. Bir seyler belli oluyor artik, tedavi surecine girildi, ameliyat basariyla gecti.. her sey yolunda gitsin, Emir kucagini doldursun ve anne-babasinin, yolunu gozleyenlerin ilgisiyle, sevgisiyle burdaki teyzelerinin dualariyla iyilessin, sifa bulsun insallah..
kizlar mesajlara cevap yazmaya calisiyorum ama yazmayi atladigim mesaj olursa kusuruma bakmayin
Allah bebeğine şifa verain tez zamanda. Çok geçmiş olsun.Hoşbuldum bebeğim kalp hastası olarak dünyaya geldi ama şuan daha iyiye gidiyor açık kalp ameliyatı durumumuz var tşk ederim amin tüm bebeklere allahım hastalık vermesin
Bebek hasta olduğu zaman öpenler değil buldumcuk anneler sabahlıyor çünkü bebeğin başında üzüntü ve kaygıyla. Ne meraklı bu insanlar mikroplarını küçücük bebeğe saçmaya ya, bir de utanmadan üste çıkıyorlar.Canım bende şimdi geldim doktordan. Banada aynısnı dedi malesef . Kimse öpmesin kaynamış ılımış suyla yıka ve kalabalığa girmesin dedi.
Bide bdv de konu var. Okudukça sinirlerim geriliyor. Şimdiki anneler buldumcukmuş . Ne olurmuş çocuğumuzu öpselermiş. İşte bu oluyor...
Sabaha kadar ateş çıkacakmı diye sabahı zor ettik
Bebek veya çocuk dudaktan öpülür mü ya! Bir sürü yönden yanlış. Hasta olması var, ahlak anlayışını kavraması var, etrafta sapıklar dizboyu ayrıca o var. Anlayışlı olan dikkat eder küseceğine kendisi korur bebeği. Pencereden kapıdan atmadığına şükretsin!Sizede çok geçmiş olsun canım . Bizimki kabızdan ishale döndü inş düzelir sizinde.
Kimseye laf anlatamazsın .
Evet aşırıı korumacı bi yapım yok ama bazı kesin çizgilerim var. Mesela bebeğin dudağından öpülmesi! Gibi bir hata yapan biriyle aramız bozuk şuan . Sebep uyarmam....
Ben vermiyorum 1 yaşından önce verlmemeli diye biliyorum birçok yönden.Yumurtanın akını da veren var mı ?
Ay dimi yaa yalnız değilmişim :)
Bide kollarını iki yana açıp ellerini yumruk yaparak kendini sıkması yokmu :)
Çocuğum daha ne gördün ki şu hayatta bu kadar sinirleniyosun
Cok asabiyiz yaa:) sorma çekeceğimiz varAfacan bunlar atarli bebeler minik canavarlar hep ayni hep
Benim kendi fikrim bu tarz şeylere karşıyım hatta bi ortamda neden karsı oldugumu vs anlattım... aman nolcak sankii gibi bi sürü serzenisle karsılastım...Emir bebeğin ameliyatının iyi geçmesine çok sevindim inşallah bundan sonrası çok çok çok daha güzel olur. Arkadaşlar bi kaç gündür ufak bir meseleyi size danışmak istiyorum Emir den güzel haber bekledim. Şimdi sorayım. Eşimle bi kaç gündür kavgalıyiz sebep de şu. İnternette gezerken bi ajansın reklam filmi için bebek aradığı ilanını görmüş "sözde" öylesine doldurmuş Kerem in fotosunu eklemiş falan. Benim haberim yok tabi. Ertesi sabah arayip çağırmışlar falan muallak cevap vermiş. Daha sonra benim yanımda tekrar aradılar o şekilde öğrendim. Neyse gelemeyiz vazgeçtik dedi eşim ama tekrar arandı karşı taraf çok ısrarcı. Keremin değişik bir saç ve ten rengi var kızıl sarı karışımı sözde oyle bebek arıyorlarmis vs. Bişey çıkacağından değil tabi büyük ihtimalle para koparmak için arıyorlar ama eşim bi anda götürelim dedi. Baya kavga ettik ben kesinlikle istemem dedim falan galiba biraz da agir konustum cocugu hic düşünmuyorsun gibi esim de bana küstü! Ne varmis bunda falan. Siz ne düşünüyorsunuz bu konuda tepkim yanlış mı sizce?
Benim kesinlikle istemeyeceğim bir şey. Çocuğu her şeyden sakınırken pis, duyarsız insanların ortasına atmak yanlış geliyor bana. Biz evde her şeyi onun düzenine göre yapıyoruz, dışarıya çıkacaksak beslenmesini, uyumasını planlayıp öyle çıkıyoruz ama sanmıyorum ki mekanı saatle kiralayan insanlar bebeğin ağlamasını, uyumasını, beslenmesini dert etsin. Sakinleşmesi için ilaç veya bitkisel bir şeyler içirebilirler, uykusunu atlatırlar vs.Emir bebeğin ameliyatının iyi geçmesine çok sevindim inşallah bundan sonrası çok çok çok daha güzel olur. Arkadaşlar bi kaç gündür ufak bir meseleyi size danışmak istiyorum Emir den güzel haber bekledim. Şimdi sorayım. Eşimle bi kaç gündür kavgalıyiz sebep de şu. İnternette gezerken bi ajansın reklam filmi için bebek aradığı ilanını görmüş "sözde" öylesine doldurmuş Kerem in fotosunu eklemiş falan. Benim haberim yok tabi. Ertesi sabah arayip çağırmışlar falan muallak cevap vermiş. Daha sonra benim yanımda tekrar aradılar o şekilde öğrendim. Neyse gelemeyiz vazgeçtik dedi eşim ama tekrar arandı karşı taraf çok ısrarcı. Keremin değişik bir saç ve ten rengi var kızıl sarı karışımı sözde oyle bebek arıyorlarmis vs. Bişey çıkacağından değil tabi büyük ihtimalle para koparmak için arıyorlar ama eşim bi anda götürelim dedi. Baya kavga ettik ben kesinlikle istemem dedim falan galiba biraz da agir konustum cocugu hic düşünmuyorsun gibi esim de bana küstü! Ne varmis bunda falan. Siz ne düşünüyorsunuz bu konuda tepkim yanlış mı sizce?
Aynen öyle canım. Saçma sapan şeyler en azından öğrenecekler bazı şeyleri yapmamalaru gerejtiğini bıkmadan usanmadan anlatacağm elimden geldiğince.Allah bebeğine şifa verain tez zamanda. Çok geçmiş olsun.
Bebek hasta olduğu zaman öpenler değil buldumcuk anneler sabahlıyor çünkü bebeğin başında üzüntü ve kaygıyla. Ne meraklı bu insanlar mikroplarını küçücük bebeğe saçmaya ya, bir de utanmadan üste çıkıyorlar.
Bebek veya çocuk dudaktan öpülür mü ya! Bir sürü yönden yanlış. Hasta olması var, ahlak anlayışını kavraması var, etrafta sapıklar dizboyu ayrıca o var. Anlayışlı olan dikkat eder küseceğine kendisi korur bebeği. Pencereden kapıdan atmadığına şükretsin!
Ben vermiyorum 1 yaşından önce verlmemeli diye biliyorum birçok yönden.
Allah kolaylik versin canim onemli bir sorunu yoktur insallah rahatsiz mi huzursuz mu ?Allahım daha kötü bir gününü göstermesin ama doğduğundan beri en kötü gününü yaşıyorum.Boynum tutuldu kafamı oynatamiyorum geceden beri 2 saatlik uyku ile duruyorum Kerem uyumuyor bugün tam bu halde 4 kere uyutmaya çalıştım hepsinde de hemen uyandı Allah bana yardım etsin çok zordayim bildiginiz gibi değil
Çokk geçmiş olsun canım. Üşüttün mü neden tutuldun o kadarAllahım daha kötü bir gününü göstermesin ama doğduğundan beri en kötü gününü yaşıyorum.Boynum tutuldu kafamı oynatamiyorum geceden beri 2 saatlik uyku ile duruyorum Kerem uyumuyor bugün tam bu halde 4 kere uyutmaya çalıştım hepsinde de hemen uyandı Allah bana yardım etsin çok zordayim bildiginiz gibi değil
Canım son durum ne var mı bi gelişme ? İyi haberlerini bekliyoruz.olsun canim,cok sagol.
hicbir kuzunun ayagina taş değmesin insallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?