- 31 Mayıs 2007
- 14.882
- 4.544
- 423
Alerjen değil diye biliyorum ama
sağolun kızlar taze fasulyeyi üç güne tamamlayıp yediği sebzeleri soğanla pişiriyimBen dis kasintisindan bu yana taze sogan veriyordum isirsindiye bir sorun olmadigi icin kullaniyorum kuru sogani da.
Canlar sagolsun napalim artikEvet çıkmıyor ya
Hiçbir şey yemeyince canım sıkıldı baya. Bama çok düştü sürekli emmek istiyor , emsin tabi ki ama bu sefer diğer gıdaları alamıyor diye üzülüyorum.Bu kadar stres yapmamaya çalış arkadasim. Bebekler emin ol hissediyorlar. Dis geliyor da olabilir. Oglum da öyle oldu. Ara ver. Sen yerken atılırsa teklif et bence böylesi daha az yorucu olabilir.
Emsinde yemesin canım ya bir yaşına kadar çok takma bence ayrıca senden alasını alıyor o gıdalarınHiçbir şey yemeyince canım sıkıldı baya. Bama çok düştü sürekli emmek istiyor , emsin tabi ki ama bu sefer diğer gıdaları alamıyor diye üzülüyorum.
Moralini bozma bu bi sürec inşallah istahı yerine gelecektirHanımlar çıldırıcam moralim çok bozuk. Tek lokma bir şey yemiyor. Kaşığı görür görmez kafasını çeviriyor. Geçen haftaya kadar çok iyiydi yiyordu çokta seviyordu herşeyi. Şimdi hiçbişey yemiyor .hasta olduğundan beri çok iştahsızsürekli emmek istiyor gece 2 kere kalkan çocuk gitti saat başı kalkan çocuk geldi 5tahıllı gece maması aldım her türlü kombinasyonu denedim tatlandırmak için kesinlikle yemedi. O kadar yorgunum ki artık
Bizde de daha diş yok kaygılanma yalnız deilsin:) kaldı ki cevremde cok 10. 11. Ayda diş cıkaran bebeler var rahat ol:))Ayy masallahh sizden iki gun once dogmus oglum bizde henuz dis yok.kaygilanmaya basladim
Karnabahar fena gaz yapti dun kivrandi yavrum bugun vermeyecegim.yrn patatesle devam etmeyi dusunuyorum
Bizim evin ortasında sürekli yorgan var üzerinde de oyuncaklar misafir de gelse öyle bebekle ev kusura bakmayın diyoruz doğa sürekli yerde yaklaşık üç aydır önce yuvarlanmayı sonra sürünmeyi öğrendi sizde bırakın yerde dursun sürekli topla ser sizede eziyet :)
Ara ara olabiliyor cnm,moralini bozma.. biraz zaman düzene girecektir...Hanımlar çıldırıcam moralim çok bozuk. Tek lokma bir şey yemiyor. Kaşığı görür görmez kafasını çeviriyor. Geçen haftaya kadar çok iyiydi yiyordu çokta seviyordu herşeyi. Şimdi hiçbişey yemiyor .hasta olduğundan beri çok iştahsızsürekli emmek istiyor gece 2 kere kalkan çocuk gitti saat başı kalkan çocuk geldi 5tahıllı gece maması aldım her türlü kombinasyonu denedim tatlandırmak için kesinlikle yemedi. O kadar yorgunum ki artık
Cok üzüldüm sizin içinde. Bende şimdi emzirdim oğlum kkusunca birakicak kaygısı sardı. İnsallah yavrunuz kısa süreliğine küsmüş size diyelim. Oyunla şarkıyla hoplatan ziplaya teklif etseniz almaz mi.İyi akşamlar anneler. Bir hafta önce oğlum akşam emerken göğsümü ısırdı ve ben o acıyla kızdım biraz ve ağladı, o günden beri beni emmiyor. Gündüz ve gece emiyor ama akşam emmiyor, küstü sanırım. Başınıza hiç böyle birşey geldi mi. Zaten az emiyordu, mama takviyesiyle bu aylara geldik. Bırakmasını istemiyorum.
Doktor da oyle dedi ama insan sanki 5 aydan sonra eli kulaginda gibi dusunuyor:)Bizde de daha diş yok kaygılanma yalnız deilsin:) kaldı ki cevremde cok 10. 11. Ayda diş cıkaran bebeler var rahat ol:))
Kiyamam yaaa kusmeyi bilirler mi ki bu kuzularİyi akşamlar anneler. Bir hafta önce oğlum akşam emerken göğsümü ısırdı ve ben o acıyla kızdım biraz ve ağladı, o günden beri beni emmiyor. Gündüz ve gece emiyor ama akşam emmiyor, küstü sanırım. Başınıza hiç böyle birşey geldi mi. Zaten az emiyordu, mama takviyesiyle bu aylara geldik. Bırakmasını istemiyorum.
Iki ayagina birden surdum masaj yaptim panduf girdirdim ilk kakada mukuslu yapti canim rahatma olduda iki gun surdum ilk gunu birde yatarken surmustum canimDeniycem bunu hırıltısı var baya. Gece yatarken mi yapıyorsun peki iki ayağına ? Bide tek seferde etki ediyor mu?
Bende o psikolojiden üzülüyorum. Acaba yetmiyoe artık aç o yüzden mi sürekli emmek istiyor diyeKeşke benimde sütüm bitmeseydide emseydi
Alerji yapmadi sukur bizeBunu denemiştim ya sarımsak ya çörek otu alerji yaptı kıpkırmızı döküntü olmuştu ayakları
Canım bizim bebekte ayni tepkileri verdikten bir hafta sonra diş cıkardı şimdi tekrar yemeye başladı diş ten olmasın sizinkide üzülme düzelirHanımlar çıldırıcam moralim çok bozuk. Tek lokma bir şey yemiyor. Kaşığı görür görmez kafasını çeviriyor. Geçen haftaya kadar çok iyiydi yiyordu çokta seviyordu herşeyi. Şimdi hiçbişey yemiyor .hasta olduğundan beri çok iştahsızsürekli emmek istiyor gece 2 kere kalkan çocuk gitti saat başı kalkan çocuk geldi 5tahıllı gece maması aldım her türlü kombinasyonu denedim tatlandırmak için kesinlikle yemedi. O kadar yorgunum ki artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?