Canım o hafta gece sık sık uyanıp emmek istemisti hatta doğru düzgün emmiyordu bile agzinda geveliyor gibiydi memeyiHiçbir şey yemeyince canım sıkıldı baya. Bama çok düştü sürekli emmek istiyor , emsin tabi ki ama bu sefer diğer gıdaları alamıyor diye üzülüyorum.
Muz soğukmuydu midesinimi üşüttü acaba. Yada muzu ilk mi verdin ondan mı tepki gösterdi kustu acaba. Inşaallah önemli bi durum değildirKızlar tam oğlum uyudu kucagimda biraz dursun dedim. Allahım iyiki öyle tutmusum. Bir kustu ki.çok afedersiniz onun üstü başı benimki gitti. İyi ki kucagimda tutmusum. Neden böyle oldu anlayamadım. Muz yedi banyo yaptırdım. Sonra emzirdim. Usutmemisjmdir oğlumu insallah
Oda sicakliginsaydi ikinci verisim arkadasm. Anlamadım bende. Şu an bomboş midesi söylediklerimin üstüne iki üç defa daha çıkardı. Emmiyor zaten boş midesinden su çıkıyor artıkMuz soğukmuydu midesinimi üşüttü acaba. Yada muzu ilk mi verdin ondan mı tepki gösterdi kustu acaba. Inşaallah önemli bi durum değildir
Ya bu bebeler hep birlikte dalga dalga geliyorlar ustumuze.dolunay mi var acaba.Oda sicakliginsaydi ikinci verisim arkadasm. Anlamadım bende. Şu an bomboş midesi söylediklerimin üstüne iki üç defa daha çıkardı. Emmiyor zaten boş midesinden su çıkıyor artıkmuz kabusum oldu
Dişler ek gıda derken çok feci bir süreç oldu bizim içinde. Meğer ne büyük nimetmis tek anne sutu ya. en fazla yapacağı şey fazlasını atmak oluyordu. Sindirimi kolay içeriği ayına uygun . Allahım kolaylastiracaktir inanıyorumYa bu bebeler hep birlikte dalga dalga geliyorlar ustumuze.dolunay mi var acaba.
Kaygilanma canim gec cikan dis herzaman daha guclu olurAyy masallahh sizden iki gun once dogmus oglum bizde henuz dis yok.kaygilanmaya basladim
Karnabahar fena gaz yapti dun kivrandi yavrum bugun vermeyecegim.yrn patatesle devam etmeyi dusunuyorum
Amin insallah.Biz daha dis surecine girmedik sanirim bir mizmizliklar var ama uykuya gecemediginden mi gazdan mi disten mi bilemedim.Insan onlarin caninin yanmasina huzursuz olmasina dayanamiyor.Dişler ek gıda derken çok feci bir süreç oldu bizim içinde. Meğer ne büyük nimetmis tek anne sutu ya. en fazla yapacağı şey fazlasını atmak oluyordu. Sindirimi kolay içeriği ayına uygun . Allahım kolaylastiracaktir inanıyorum
E hadi insallah:)Kaygilanma canim gec cikan dis herzaman daha guclu olur
Gecmis olsun Allah kuvvetini artirsinOğlum gece boyu uyumadi ateşi çıktı şimdide sanırım usuttukçok perisaniz dua bekliyorum
İyi akşamlar anneler. Bir hafta önce oğlum akşam emerken göğsümü ısırdı ve ben o acıyla kızdım biraz ve ağladı, o günden beri beni emmiyor. Gündüz ve gece emiyor ama akşam emmiyor, küstü sanırım. Başınıza hiç böyle birşey geldi mi. Zaten az emiyordu, mama takviyesiyle bu aylara geldik. Bırakmasını istemiyorum.
Ben 36+3 te yaptim canim 2600 2850 dogdular kuvez yada solunum cihazina gerek duyulmadi ikiz grubundan 7 aylik doguran arkadaslar vardi 1 veya 1 bucuk ay kalan oldu 2 kilo olmadan en az cikarmiyorlar kuvezden emme refleksi gelisecek ve solunum cihazina ihtiyac duymamasini bekliyorlar surecin ne kadar surecigi belli olmuyor canim rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin
Ben 36+3 te yaptim canim 2600 2850 dogdular kuvez yada solunum cihazina gerek duyulmadi ikiz grubundan 7 aylik doguran arkadaslar vardi 1 veya 1 bucuk ay kalan oldu 2 kilo olmadan en az cikarmiyorlar kuvezden emme refleksi gelisecek ve solunum cihazina ihtiyac duymamasini bekliyorlar surecin ne kadar surecigi belli olmuyor canim rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin
Iyiydi ama tasimak cok ama cok zordu anlatamam dursam daha durabilirdim kilolu biri degilim normalde karnimi goren korkuyordu resmen zorla kendimi doguma aldirdimAmin canım maşallah senin çok iyiymiş. Teşekkürler
Geçmiş olsun canım. Boğazı nasıl peki öksürüyor mu? Benimki öksürürken içi kalkıyor kusuyordu .Oğlum sürekli kusuyor kızlar. Neden olabilir tecrübe eden var mi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?