2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
cok korktum cok sorma hani oluyodu aqri falan yerlesmedir falan diypdum rahim buyuyodur diyodum ama bu cok farkli oldu doquruyorum sandim resmen rahmim cikacak qibiydi yerinden :KK43: insaAllah bebek iyidir :KK43: cok saqol canim mutlaka qidecem doktora icim rahat deil hic :KK43:
Rahimagzini olctur cnm muhakkak.

Yükselenim koçmuş. Şu cümle aynı ben:
"Mesela cok merhametli ama bazen biranda öfke yumagina donebiliyor :) sonra hemencik yumusuyor." :KK54:

Etrafımdakiler de onaylıcaktır :)
Canim aynen akrebin ozelligi bu... cok iyi dost olurlar ama yapilan en ufak hatayi da unutmazlar. Bu da bazen icten ice kendilerini yemelerine sebep oluyor akrep guzel bir burctur. Koç da favori burclarimdan. Annem koç :)

Canim aynen akrebin ozelligi bu... cok iyi dost olurlar ama yapilan en ufak hatayi da unutmazlar. Bu da bazen icten ice kendilerini yemelerine sebep oluyor akrep guzel bir burctur. Koç da favori burclarimdan. Annem koç :)

Aynen canım o unutmama bende fazlasıyla var. Çoğu zaman da kendi kendimizi yiyip bitiriyoruz o yüzden ama huy işte :)

Kızlar internetten de baya yorum okudum ama sizlere de sormak istedim. Casual Cadillac Air hakkında bilgisi olan var mı? Biz 2 farklı mağazada denedik, sürüşü falan hoşumuza gitti. Portbebe, anakucağı falan hepsi var. Tek dezavatajı kasası yalnızken benim kaldırmam için biraz ağır bir de bagajda fazla yer kaplıcak gibi. Ama 2.si de o kadar da önemli değil bizim için.

Fiyatı 1500 lira, sizce bu fiyata veya biraz daha düşüğüne alternatif başka bir araba bakalabilir miyiz? Araba işini bu haftasonuna kadar halletmeyi düşünüyoruz. Fikir ve önerilerinize açığız.

Aslında bir açıdan bakınca o da doğru ama hastanede de saçın başın birbirine girmiş, saatlerce ıkınmışsın ya da narkoz yemişsin, nevrin dönmüş, terlemişsin etmişsin. "Huoop biz geldik ziyarete, hadi bakalım rahat yok size" der gibi geliyor. Ya aslında en güzeli mevlütte gelsinler, insana ekstradan iş çıkarmasınlar bence, herkesi bir günde aradan çıkartmak misss. Her gün her gün misafir ağırlamak, bir de bebek bakmak... Ay neyse doğunca düşünürüz bunu vallahi çok stres oldum :KK17:

Ay bir de o var değil mi?! "Ay bu çocuk çok zayıf, ay süt emmez bu, ay senin sütün gelmiyor mama verelim çocuk aç" şunu diyene yapıştıracaksın şöyle, içinin yağları eriyecek :KK57:
batman.png

ahaha insan dusundukce stres oluyor evet benim de valla cakasim geliyor oyle insanlara. bide gelip israrla seni ve bebegi openler olacak hasta mi aksiriyor mu tiksiriyor mu bulasir mi diye dusunmeyecek. elini yikamadan bebege dokunmaya kalkacak bunlar hep sinir ziplatan seyler :D benim de esimin de ailesi sehir disinda. zaten esimin ailesi oyle mevlutmus falan isi yok yardimi da dokunmaz hic oturur misafir gibi. o yuzden istanbulda evde yapmayacagim mevlut. belki bursaya ailemin yanina gidince yapariz orda. zaten burda da yapmaya kalksam gelecek cogunluk bizim taraf :)

Kızlar günaydın. İyi bir hafta olsun hepimiz için :dua:

Canım sana ve kızına da geçmiş olsun. İnşallah şuan ikiniz de daha iyisinizdir. A AysheDuru

çok şükür epey iyiyiz. sabah işe gelmemi istemedi biraz nazlandı, ama sonra da git anne git iyiyim dedi. kahvaltısını da yaptı çok rahatladım :)) çok teşekkürler :KK200:

Maşallah kızıma:nazar::KK200:
Ben doktorumu değiştirmiştim belki hatırlarsınız. Bu doktoruma ilk gittiğimde 14+4 .haftadaydık o zaman da 20 dk kadar incelemişti ayrıntılı bakmıştı. 6 hafta sonra yani geçen cumartesi de bi yarım saat kadar inceledi ama benim doktorum hep böyle uzun uzun inceliyor sağolsun. Randevu saatlerimizi hep sabaha alıyoruz o yüzden. Herkesi çok incelediği için sarkıyor çünkü.

Nasıl sürüyor?

Uzuuun uzun inceliyor her organına giren kan akışına bakıyor dinliyor. Her organını ayrıntılı inceliyor ölçüyor. Benim en çok hoşuma giden diyaframının boyunu söylemesi oldu. 'Oha diyaframı bile var' dediğimi hatırlıyorum :KK70: Maşallah kuzuma yaa. Ve tabiki 3 boyutlu görmek:KK200: Paha biçilemez onu ilk gördüğüm an hissettiklerim.

4 hafta sonra yine çağırdı, 2 si gitti kaldı 2. Geçen ay 6 haftayı geçirdik ama geçmiyor 2 hafta:KK14:
çok güzel canm
sigara mı içiyorsn sen bakiim

çok gecmis olsun.simdi girebildim de yeni gördüm... salgın var fena halde valla... dikkat etmek lazım.

evet çok dikkat edin lütfen, hasta çocuk ve insanlardan uzak durun :(. ben çok sinirliyim hala,,, yani aklım almıyor kusan, ishal çocuğu alıp da komşuya gitmek nedir? açıkça söyledim bundan sonra hastayken görüştürmeyelim çocukları diye. insanlar bilinçli davranmıyor malesef :KK43: o yüzden de hastalıklar salgına dönüşüyor :KK43: kadın dün hala diyor ki "benim kız hala ishal", e parkta bahçede ne işin var o zaman, diğer çocuklara da mı bulaşsın yani? anlamıyorum :KK43:

Aynen öyle canım birtek yürüyüşlere başlayamadım onada başlarsam benden iyisi olmaz mümkün olduğunca sağlıklı beslenmeye özen gösteriyorum

yürüyüşe ben de başlayamadım ama hem işyerinde hem evde çocukla epey hareket ediyorum mecbur.. yine de işi bırakınca düzenli başlamak istiyorum...

Evet tanıdığım tüm özeldeki dr lar böyle. Özel bi durum, test şeker yükleme zamanı vs denk gelmiyorsa ayda bir gel diyorlar.
benm testler oldu işte 2 li 3 lü ondan iki haftada bi gitmiş oldm özeller 3 lü 4 lü yapmıyormuş sanırım
bende normalde 3 haftada bi gidiyordm ama testler başladı işte

Hiç birşey olmaz bence :) okuduğum kitaplardan şöyle diyordu "genelde dön makinası, elektrik süpürgesi, mikrodalga fırın gibi eşyaların sesleri ile hareketleniyorsa bebek ondan hoşlanmamıştır,onu kapatın bebeği uzun süre rahatsız etmeyin " dolayısıyla rahatsız olursa farkettirir bence :) çok hareketlenirse ortamdan uzaklaşmak gerekebilir
çok hissetmiyorm ki canm sadece geceleri
ama anne mutluysa bebekte mutludur :D
o içerde şimdi spor araba nın motor sesi derecesinde seslerle duruyormuş
bebekler o yüzden arabada güzel uyurmuş :D

selam arkadaşlar, ben de inşallah ağustos annesiyim :) yoğunluğumdan dolayı pek uğrayamadım buralara. 1-2 ağustos gibi oğlumuz geliyor inşallah. daha önce konu edildi mi bilmiyorum ama beşik içine alınacak yatakla ilgili bilginiz var mı? birçok siteyi okudum kafam allak bullak oldu. beşiği ikea dan aldık hensvik modeli.

Ben 20+2 yim tetanoz aşımı dün oldum. Şahsen burası türkiye diyorum ve heran herşey olabilir gibi önlem alıyorum . Nemlendirici kullanıyorum ben sabahları üstüne de solante nin gebeler için olan güneş kremini sürüyorum hamileliğmin başından beri. Ki şuanda güneş iyice çıkmaya başladı bence ihmal etmeyin
tetenoz en son hangi hafta olunur
nemlendirici yerinede mi güneş kremi kullanıyorsunz
o kremi biliyorm evet çok güneşede çıkmıyorm ama

İşte pregna olan hamileler için.
Benim o kadar çok nemlendirici kremim var ki su gibi tüketiyorum :KK70: Yüzüme garnier'ın bi ürününü almıştım aloe veralı hamilelikten önce, onu kullanıyorum vücuduma da artık elime ne geçerse :KK70:
Esintide kurumak kelime mi? güneşte kalmışım gibi yanıyor cildim, facia.
Çatlak içinse, Mustela kullanıyordum sonra hindistan cevizi yağı mucizesini keşfettim. Harika bişey, her gün sabah ve akşam sürüyorum çok güzel nemlendiriyor ki benim cildim gerçekten çok kuru olmasına rağmen. Ara ara üşendiğim zamanlar başucumdaki Mustela yardımıma yetişiyor. Ya da öğrenciye giderken çantama atıyorum gün içinde ihtiyaç hissedersem sürüyorum. Çok şükür hala çatlağım yok eskisinden daha güzel daha yumuşak bi göbişim var :nazar:
sadece hindistan cevizi yağı mı canm başka şeyle karıştırıyor musn

Bu arada ben ikili ve üçlü test yaptırmadım. Doktorum bunu bildiği için şeker yüklemesi yaptıracak mısın diye sordu gülerek :KK70:

Onu yaptırcam ben de benim de babam şeker hastası zaten zararı olmadığını düşünüyorum günlük her şeyden alıyoruz o miktardaki şekeri. Yanılmıyorsam 50 gr.
neden zararsz sence canm şeker yüklemesi
sen zaten 2 li 3 lü yaptırmam diyen üye değil miydn canm :D

Sagol cnm Allah dagitmayı nasip etsin insallah

Amin, az kaldı,, az daha sabır,, sonra minnoş ayaklarını yicez onlarınnn :)) ay aklıma gelmişken, bugün kızım kendi doğumundaki ayakizine baktı baktı sevdi kendini,,, mutlaka yapın siz de, onu gördükçe çok mutlu oluyor aklı erdiğinden beri...

Back
X