- 13 Ekim 2011
- 7.091
- 12.692
- 448
- 35
Ayın 17 sinde yaptıracağızAlerji testi yaptıracaktınız, ne oldu?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayın 17 sinde yaptıracağızAlerji testi yaptıracaktınız, ne oldu?
Günaydın![]()
gunaydin canim
Gunaydin hayirli pazarlar Istanbuldaki arkadaslar bugun kar var deniyor dikkat

Hiç deme ya. Kizim erken kalktığı günlerde ilk gündüz uykusuna yatarken hala karanlık oluyor. İnsanın nevri dönüyor.Gunaydin valla ayakta uyuyorum daha havada geç aydınlanıyor niye kalkiyor bu minnoslar![]()
Rahat batiyorGunaydin valla ayakta uyuyorum daha havada geç aydınlanıyor niye kalkiyor bu minnoslar![]()

Aynen ya. Öğlene kadar dünya vakti geçiyor, birçok kez uyutma girisimlerim oluyo. Öğlen 2-3 gibi pilim bitiyorHiç deme ya. Kizim erken kalktığı günlerde ilk gündüz uykusuna yatarken hala karanlık oluyor. İnsanın nevri dönüyor.
Bu konuda çare uyku eğitimi diyorumAynen ya. Öğlene kadar dünya vakti geçiyor, birçok kez uyutma girisimlerim oluyo. Öğlen 2-3 gibi pilim bitiyor
tecrübe etmişsiniz sanırım:) bence biraz küçük benim oglus o yüzden erteliyorum. Hem meme reddi varken birde onu yaparsam ikimiz içinde iyi olmaz gibiBu konuda çare uyku eğitimi diyorum
Ama dikkat edin atak zamanına denk gelmesin yoksa zabbahler olmuyor![]()
Sadece İstanbul mu ya Çanakkale tarafınada gelsin mümkünse :)Gunaydin hayirli pazarlar Istanbuldaki arkadaslar bugun kar var deniyor dikkat