2017 Ağustos Annelerinin Bebişlerine Aldigi Ciciler

kızlar bende az önce mothercare den bunları sipariş verdim minik kelebeğime,hepsi 151,40 tl tuttu, bir sayfaya gözatın derim
Merhaba hepsi çok tatlı bende mothercare in bu indiriminden oldukça faydalandım hatta mont bile aldım Ayrıca carters a da bakabilirsiniz orda da güzel indirimler var

iyi günlerde kullanın canım, hepsi çok güzel,bebek arabası tentesi bence pembe

güle güle sağlıklı günlerde kullanın canım :)

arkadaşımda lansion önermişti.doktorum garmastan pomat önermiş bana şimdi baktım. bir de doğal zeytinyağı sür yıkamana gerek yok dedi doktor. ayrıca z.yağı demişken bebek doğunca losyon niyetine 40 gün z. yağı sürün masaj yapın diyorlar pamuk gibi oluyormuş cildi. 41. gün zaten kabul etmiyormuş bebeğin cildi detayı bilen var mı? kapsülle ilgili bilgim yok ama onun yerine z.yağı daha iyi bence

Arkadaslar ne guzel benimde paylasasim geldi ama ailemin yanindayim :) eve gidince ilk isim paylasim yapmak olacak. Ankaradayim besigi almayi dusunuyorum ankarali anneler onerebileceginiz yerler varmi
ben haftaya bakacağım bana yazın

yıkama işlemini nasıl yapıyorsun canm? yani derecesi? deterjanın nedir sıvı mı ?durulama 2 kez mi olacak? şimdiden yıkamak erken değil mi
arkadaşlar fiyatlarıda eklesek daha güzel paylaşım olmaz mı
ben reflü yastığı ateş ölçer ve odanın fiyatını merak ettim
hepsi çok güzeller

bizde tekstil işini baya kolayladık kv hepsini almış sağolsun pijama takımları,önlükler ağız mendilleri,çıt çıtlı badiler,yastık ve yorgan, nevresimleri,bezi,örgü işleri patikler çoraplar,battaniyeler, bornoz ve aklıma gelmeyen tüm tekstilleri. o yüzden tekstili almıcam artık büyük eşyaları alıcam

kızlar bez konusunda hangisini düşünüyorsunuz şu ebebekte çıkan ürün baya uygun

bir de doğum ve mevlüt hediyesinide ne yapsam acaba şimdiden düşünüyorum sizinde fikirlerinizi alayım
kapı süsünü kendim yapıyorum keçeden ''balkabağı arabası ve prens''
internetten modele bakabilirsiniz keçe kursuna gidiyordum zaten

Bebege mi surecekmisiz zeytin yagini?

El emegi cok guzel olur tabiki

Bebege mi surecekmisiz zeytin yagini?
ya evet yanlış olmasın ama
bekarken müdürüm oğluna sürdüğünü anlatıyordu benimde ilgi alanım olmadığı için tam dinlememiştim onu
hamile olursam sorarım zamanı var diye ilgilenmedim ama şimdi görüşmüyorum kendisiyle
sadece aklımda kalan 41. gün vucudu kabul etmedi demesi.
pamuk gibiydi oğlu nette bi araştırmak lazım

kızlar bende az önce mothercare den bunları sipariş verdim minik kelebeğime,hepsi 151,40 tl tuttu, bir sayfaya gözatın derim

Çok güzeller güle güle kullansın bebişin:) çıtçıtlı badileri 0-1 aylık mı 0-3 aylık mı alıyorsunuz ya da hangisinden kaçar tane? Yenidoğan kaç takım aldınız?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…