- 28 Aralık 2016
- 1.445
- 1.736
- 53
Merhaba hepsi çok tatlı bende mothercare in bu indiriminden oldukça faydalandım hatta mont bile aldım Ayrıca carters a da bakabilirsiniz orda da güzel indirimler var
kızlar bende az önce mothercare den bunları sipariş verdim minik kelebeğime,hepsi 151,40 tl tuttu, bir sayfaya gözatın derim
iyi günlerde kullanın canım, hepsi çok güzel,bebek arabası tentesi bence pembeMerhaba bizim de kızımız olucak, herkesin bebişi sağlıkla gelsin inşallah
Biz odasını baby casatiden aldık model bu ama rengi su yeşili olucak
Arabayı bugaboo bee 5 tercih ettik sadece tentesi kaldı pembe mi yoksa sarı mı olsun karar veremiyoruz
anakucağında besafe izi go markası tercih ettik
elektrikli eşyalarda
süt sağma makinesi mamajoo
Sterilazatör
termometre ve kamerayı henüz almadık.
bakım ürünlerinde tırnak makası, saç fırçası chicco
göğüs kalkanı avent
göğüs pedi lansinoh
emzirme yastığı
bolca uni baby ıslak mendil :)
birer kutu 1 numara ve 2 numara premium care bez
emzik avent soothie ve oioi emzikli uyku arkadaşı
biberon dr brown doğal akış biberonu
nevresim takımı english home
reflü yastığı babyjem
şu an lazım olmayacak ama oyun matı unigo
şimdilik aklıma gelenler bunlar eve gidince bakar tekstil ürünlerini de paylaşırım arkadaşlar
Bu arada tüm bunları ürünleri indirimleri takip ederek aldım arkadaşlar normale göre baya uyguna aldık :))
güle güle sağlıklı günlerde kullanın canım :)Selam kızlar. Benim ciciler listesi epey uzun hazır mısınız? :))
büyük parçalar:
park yatak prego 8026 cosmos
araba mamas&papas armadillo flip xt chestnut
anakucağı avionaut kite
ev tipi anakucağı prego gaby
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Güvenlik:
kamera motorola mbp854
Emzirme ve Beslenme:
Göğüs Pompası Mamajoo Elektrikli Usb Çiftli
Emzik Avent soothie
Biberon Avent Natural
Emzik Kutusu Wee Baby
Emzirme Minderi Mycey
Emzirme Önlüğü Mycey
Bunlar dışında:
Göğüs Pedi -- Lansinoh
Göğüs Kallkanı -- Avent
Biberon fırçası -- Bebedor
------------------------------------------------------------------------------------------------------
------------------------------------------------------------------------------------------------------
Banyo / Sağlık / Bakım / Alt Değiştirme:
Ateş ölçer Braun Thermoscan 7
Çöp Kovası Korbell 16lt
Fırça ve Tarak Bebedor
Bunlar dışında:
Bornoz Havlu Takımı --- Özdilek
Banyo seti ve Küvet Filesi --- Babyjem
Şampuan ve Pişik Kremi --- Mustela
Bez --- Prima Premiumcare
Islak Mendil --- Unibaby Yenidoğan
Alt Değiştirme Örtüsü --- Baby & Me
Alt temizleme pamuğu --- Baby & Me
Burun Aspiratörü --- Otribebe
Tekstil grubunu da başka bir gün paylaşıcam inşallah :))
merhaba, çok teşekkür ederim,bakıyorum hemenMerhaba hepsi çok tatlı bende mothercare in bu indiriminden oldukça faydalandım hatta mont bile aldım Ayrıca carters a da bakabilirsiniz orda da güzel indirimler var
güle güle sağlıklı günlerde kullanın canım :)
Saglikla sihhatle kullanmak nasip olsun cnm hepsi cok güzel
kızlar bende az önce mothercare den bunları sipariş verdim minik kelebeğime,hepsi 151,40 tl tuttu, bir sayfaya gözatın derim
ankara ulus mu acaba?Kizlar biz besigimizi aldik ulusda ozelcan bebe var 550 tl yatak uyku seti dahil alti cekmeceli nasil sizce?
arkadaşımda lansion önermişti.doktorum garmastan pomat önermiş bana şimdi baktım. bir de doğal zeytinyağı sür yıkamana gerek yok dedi doktor. ayrıca z.yağı demişken bebek doğunca losyon niyetine 40 gün z. yağı sürün masaj yapın diyorlar pamuk gibi oluyormuş cildi. 41. gün zaten kabul etmiyormuş bebeğin cildi detayı bilen var mı? kapsülle ilgili bilgim yok ama onun yerine z.yağı daha iyi benceGüle güle kullan cnm. Bu lanisoh kremi dogumdan once sürmeye baslayacak miyiz? Hani meme basinda catlak olmasin diye bir bilgin var mi? Ben bir yerden e vitamini kapsulunu kirip 8 ayliktan itibaren uygulamak ise yariyormus diye duymustum hicbir bilgin var mi?
ben haftaya bakacağım bana yazınArkadaslar ne guzel benimde paylasasim geldi ama ailemin yanindayim :) eve gidince ilk isim paylasim yapmak olacak. Ankaradayim besigi almayi dusunuyorum ankarali anneler onerebileceginiz yerler varmi
yıkama işlemini nasıl yapıyorsun canm? yani derecesi? deterjanın nedir sıvı mı ?durulama 2 kez mi olacak? şimdiden yıkamak erken değil miBunlar da annemin yaptığı battaniyeler:)
Eki Görüntüle 1995171 Eki Görüntüle 1995172
Eki Görüntüle 1995173
Bunlar müslin ağız bezleri markası mycey, ebebekten alinmis (ben bunları sırtına ter bezi olarak kullanacagim) ve müslin battaniyeler, english home'da satılıyor. Fiyat hatırlayamadım malesef ama çok pahalı değildi.
Eki Görüntüle 1995174
Bu da esnek slingimiz. Bunu yazmıştım zaten. İlk aylarda taşımak, uyutmak için vs. bebeği. Şapkaları ve battaniyesini de aldım. Heves işte:)) Neyse penye battaniyemiz yoktu :))
Eki Görüntüle 1995175
Ve yikadiklarimi böyle çekmece duzenleyiciye koydum. Minik çoraplar için filan gayet iyi oldu. Baya toparlıyor çekmeceyi.
arkadaşlar fiyatlarıda eklesek daha güzel paylaşım olmaz mıMerhaba bizim de kızımız olucak, herkesin bebişi sağlıkla gelsin inşallah
Biz odasını baby casatiden aldık model bu ama rengi su yeşili olucak
Arabayı bugaboo bee 5 tercih ettik sadece tentesi kaldı pembe mi yoksa sarı mı olsun karar veremiyoruz
anakucağında besafe izi go markası tercih ettik
elektrikli eşyalarda
süt sağma makinesi mamajoo
Sterilazatör
termometre ve kamerayı henüz almadık.
bakım ürünlerinde tırnak makası, saç fırçası chicco
göğüs kalkanı avent
göğüs pedi lansinoh
emzirme yastığı
bolca uni baby ıslak mendil :)
birer kutu 1 numara ve 2 numara premium care bez
emzik avent soothie ve oioi emzikli uyku arkadaşı
biberon dr brown doğal akış biberonu
nevresim takımı english home
reflü yastığı babyjem
şu an lazım olmayacak ama oyun matı unigo
şimdilik aklıma gelenler bunlar eve gidince bakar tekstil ürünlerini de paylaşırım arkadaşlar
Bu arada tüm bunları ürünleri indirimleri takip ederek aldım arkadaşlar normale göre baya uyguna aldık :))
Bebege mi surecekmisiz zeytin yagini?arkadaşımda lansion önermişti.doktorum garmastan pomat önermiş bana şimdi baktım. bir de doğal zeytinyağı sür yıkamana gerek yok dedi doktor. ayrıca z.yağı demişken bebek doğunca losyon niyetine 40 gün z. yağı sürün masaj yapın diyorlar pamuk gibi oluyormuş cildi. 41. gün zaten kabul etmiyormuş bebeğin cildi detayı bilen var mı? kapsülle ilgili bilgim yok ama onun yerine z.yağı daha iyi bence
ben haftaya bakacağım bana yazın
yıkama işlemini nasıl yapıyorsun canm? yani derecesi? deterjanın nedir sıvı mı ?durulama 2 kez mi olacak? şimdiden yıkamak erken değil mi
arkadaşlar fiyatlarıda eklesek daha güzel paylaşım olmaz mı
ben reflü yastığı ateş ölçer ve odanın fiyatını merak ettim
hepsi çok güzeller
El emegi cok guzel olur tabikibizde tekstil işini baya kolayladık kv hepsini almış sağolsun pijama takımları,önlükler ağız mendilleri,çıt çıtlı badiler,yastık ve yorgan, nevresimleri,bezi,örgü işleri patikler çoraplar,battaniyeler, bornoz ve aklıma gelmeyen tüm tekstilleri. o yüzden tekstili almıcam artık büyük eşyaları alıcam
kızlar bez konusunda hangisini düşünüyorsunuz şu ebebekte çıkan ürün baya uygun
bir de doğum ve mevlüt hediyesinide ne yapsam acaba şimdiden düşünüyorum sizinde fikirlerinizi alayım
kapı süsünü kendim yapıyorum keçeden ''balkabağı arabası ve prens''
internetten modele bakabilirsiniz keçe kursuna gidiyordum zaten
düğünümde hediyelikleri falan hep hazır almıştım çalıştığım için 1 dakikam bile yoktu ama şimdi evdeyim gerçekten çok zevkliEl emegi cok guzel olur tabiki
ya evet yanlış olmasın amaBebege mi surecekmisiz zeytin yagini?
ankara ulus mu acaba?
anne yanı mı oluyor kenarı
Evet yan tarafi iniyor yataga birlestirebiliyorsun ankara ulus cikrikcilarin bi paraleli konya sokakda. Her turlu bebek urunu var
maddesi nedir acaba mdf mi plastik mi mobilya mıKizlar biz besigimizi aldik ulusda ozelcan bebe var 550 tl yatak uyku seti dahil alti cekmeceli nasil sizce?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?