2017 Ağustos Annelerinin Bebişlerine Aldigi Ciciler

Ay ne biçim cümle kuramamisim öyle:))

Neyse bugün üşenmedim dizdim her şeyi. Basliyorum:)
Anakucagi oto koltuğu olarak Heyner aldık biz. Alman markası olduğu için güvenilir geldi. Indirimdeydi 204 liraya aldık.
İnşallah 13+ koltuğunu daha kaliteli bir şey alırız dedik. Şimdilik bu.
Ev tipi anakucagi da bun aldık. Bu da indirimde 327 miydi ne öyle bir şeye geldi. Gayet kullanışlı, içi filan yumuşacık. Kumasi kaliteli, titreşimi gayet güzel. 3 pozisyonu var. Tam besik gibi yatıyor, oturma ve yarı oturma var. Bir de iki yöne de sallanıyor. Hem sağa sola hem de yukarı aşağı. Bilmiyorum anlatabildim mi ama :))) yani hem besik sallanası var hem de normal anakucagi sallanisi. Evde mutfakta filan yemek yaparken bebeği yanıma alabilirim diye düşündüm.

Bir de bu emzirme yastığını almıştım 39 liraya. Bilmiyorum neden aldım:)) İnşallah ise yarar. Neyse hiç olmadı bebek oturmaya başladığında destek olarak kullaniliyormus.

Telefonum çok kastigi için ayrı ayrı yazacağım
Bu da hastane çıkışı. İçinde her bir şeyi var. 120liraya almış annem. Gayet beğendim yumuşacık kumasi filan :) (İstanbul havuzlu handan)

Eklentiler

• 20170513_111453-581x1032.webp
    5,6 KB · Görüntüleme: 232
  • 20170513_111641-1032x581.webp
    17 KB · Görüntüleme: 219
Bunlar da havuzlu handan alınmış.
Emzirme önlüğü
Alt açma ( üzeri silinebilir)
Ağız mendillerı
Taki yastığı
Başlıklı havlu ( normal kare havlu ama başlık kısmı var)
Her şey %100 pamuk.
Fiyatlarıni unuttum şu an ama annem söylediğinde internetten aşağı rakamlar söylemişti.

Eklentiler

• 20170513_105351-581x1032.webp
    13,6 KB · Görüntüleme: 212
  • 20170513_105509-581x1032.webp
    6,1 KB · Görüntüleme: 210
  • 20170513_105715-581x1032.webp
    7,6 KB · Görüntüleme: 202
  • 20170513_105753-581x1032.webp
    7,8 KB · Görüntüleme: 210
  • 20170513_105810-581x1032.webp
    9 KB · Görüntüleme: 210
Bunlar da tulumlar, patikler, şapkalar, altlar, üstler, bodyler, montlar, örmeler filan. Yeterli olurlar diye düşünüyorum:) (muhtelif yerlerden alinmislar)

Kapı süsü 50 tl yine havuzlu handanmis.

Eklentiler

• 20170513_110814-1032x581.webp
    28,4 KB · Görüntüleme: 215
  • 20170513_110214-1032x581.webp
    28,9 KB · Görüntüleme: 213
  • 20170513_112357-1032x581.webp
    33,9 KB · Görüntüleme: 214
  • 20170513_112725-1032x581.webp
    24,4 KB · Görüntüleme: 213
  • 20170513_110843-1032x581.webp
    32,3 KB · Görüntüleme: 201
Bunlar da annemin yaptığı battaniyeler:)

Bunlar müslin ağız bezleri markası mycey, ebebekten alinmis (ben bunları sırtına ter bezi olarak kullanacagim) ve müslin battaniyeler, english home'da satılıyor. Fiyat hatırlayamadım malesef ama çok pahalı değildi.

Bu da esnek slingimiz. Bunu yazmıştım zaten. İlk aylarda taşımak, uyutmak için vs. bebeği. Şapkaları ve battaniyesini de aldım. Heves işte:)) Neyse penye battaniyemiz yoktu :))

Ve yikadiklarimi böyle çekmece duzenleyiciye koydum. Minik çoraplar için filan gayet iyi oldu. Baya toparlıyor çekmeceyi.

Maşallah bütün ciciler çok güzel güzel mutlu sağlıkla kullanmak nasip olsun inşallah biz sadece bebek arabasını aldık Kraft twist rlx aldık resmini yukleyemedim diğer eşyalar kizimdan kaldı ufak tefek eksiklerimiz var yavaş yavaş tamamlicaz insallah

Merhaba güzel Ağustos anneleri arch2401 çok iyi düşünmüşsün herkes aldıklarını güle güle kullansın. bende fırsat buldukça aldıklarımı göndereyim. Odasının siparişini verdik biz cilek natursl baby hem kıza hem erkeğe uyacak ortak bir takımdı. İki tane 75x160 tam büyüyen değil de yarım büyüyen beşikten aldık. Tam büyüyen odayı çok daraltacakti bir üç kapalı dolap bir de sifonyer yeterli olur sanırım dedim bakalim.
Bir de ekstra park yatak aldım yatak odası iÇin 70x120 ebadında onu da ilk günler beraber yatsınlar dedim. Çünkü okuduğum kadarıyla ( ikiz tecrübemiz etraftan da çok az olduğu için çok okumaya çalışıyorum) ilk zamanlar anne karnındaki gibi beraber yatırmak öneriliyor. Ama tabi zamanla birbirlerini kaldırırlar mi rahat verirler mi uyurken görucez

Merhaba bizim de kızımız olucak , herkesin bebişi sağlıkla gelsin inşallah
Biz odasını baby casatiden aldık model bu ama rengi su yeşili olucak

Arabayı bugaboo bee 5 tercih ettik sadece tentesi kaldı pembe mi yoksa sarı mı olsun karar veremiyoruz

anakucağında besafe izi go markası tercih ettik

elektrikli eşyalarda
süt sağma makinesi mamajoo

Sterilazatör

termometre ve kamerayı henüz almadık.
bakım ürünlerinde tırnak makası, saç fırçası chicco

göğüs kalkanı avent

göğüs pedi lansinoh

emzirme yastığı

bolca uni baby ıslak mendil :)
birer kutu 1 numara ve 2 numara premium care bez
emzik avent soothie ve oioi emzikli uyku arkadaşı

biberon dr brown doğal akış biberonu

nevresim takımı english home

reflü yastığı babyjem

şu an lazım olmayacak ama oyun matı unigo

şimdilik aklıma gelenler bunlar eve gidince bakar tekstil ürünlerini de paylaşırım arkadaşlar
Bu arada tüm bunları ürünleri indirimleri takip ederek aldım arkadaşlar normale göre baya uyguna aldık :))

Selam kızlar. Benim ciciler listesi epey uzun hazır mısınız? :))

büyük parçalar:

park yatak prego 8026 cosmos

araba mamas&papas armadillo flip xt chestnut

anakucağı avionaut kite

ev tipi anakucağı prego gaby

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Güvenlik:

kamera motorola mbp854

Emzirme ve Beslenme:

Göğüs Pompası Mamajoo Elektrikli Usb Çiftli

Emzik Avent soothie

Biberon Avent Natural

Emzik Kutusu Wee Baby

Emzirme Minderi Mycey

Emzirme Önlüğü Mycey

Bunlar dışında:

Göğüs Pedi -- Lansinoh
Göğüs Kallkanı -- Avent
Biberon fırçası -- Bebedor

------------------------------------------------------------------------------------------------------
------------------------------------------------------------------------------------------------------

Banyo / Sağlık / Bakım / Alt Değiştirme:

Ateş ölçer Braun Thermoscan 7

Çöp Kovası Korbell 16lt

Fırça ve Tarak Bebedor

Bunlar dışında:

Bornoz Havlu Takımı --- Özdilek
Banyo seti ve Küvet Filesi --- Babyjem

Şampuan ve Pişik Kremi --- Mustela
Bez --- Prima Premiumcare
Islak Mendil --- Unibaby Yenidoğan
Alt Değiştirme Örtüsü --- Baby & Me
Alt temizleme pamuğu --- Baby & Me
Burun Aspiratörü --- Otribebe

Tekstil grubunu da başka bir gün paylaşıcam inşallah :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…