- 19 Ekim 2016
- 294
- 328
- 53
- 38
Ay ne biçim cümle kuramamisim öyle:))Selamlar kızlar biz de bugün tuniko indirime girmiş. Esnek sling, battaniye ve şapkasını aldım. İnşallah güzel günlerde kullanmak nasip olur. :)
69.90 sling
29.90 da şapka ve battaniye
Diğer aldığımız şeyleri de bir ara yükleyeyim. Çoğu şeyi annem almış zaten. Bize pek bir şey kalmamis giyim konusunda :)
Bunlar da tulumlar, patikler, şapkalar, altlar, üstler, bodyler, montlar, örmeler filan. Yeterli olurlar diye düşünüyorum:) (muhtelif yerlerden alinmislar)
Kapı süsü 50 tl yine havuzlu handanmis.
Besiğinizi mutlulukla kullanin fiyatı da gayet makuĺmuşKizlar biz besigimizi aldik ulusda ozelcan bebe var 550 tl yatak uyku seti dahil alti cekmeceli nasil sizce?
Besiğinizi mutlulukla kullanin fiyatı da gayet makuĺmuş
Teşekkür ederim, amin cümlemiz inşallah sağlıkla kullanalım her seylerimizi:)G gunesli gunler güle güle kullan cnm hepsi cok güzeller
çok güzell olmuşş hepsiii, sağlıkla kullansın bebeğin canımKızlar eltim bunları yapıp göndermiş cok begendim. Yaptirmak isteyen varsa yardımcı olurum ben de :)
çok güzel vede fiyatıda uygun, güle güle kullanın :)Kizlar biz besigimizi aldik ulusda ozelcan bebe var 550 tl yatak uyku seti dahil alti cekmeceli nasil sizce?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?