- 15 Mart 2013
- 744
- 776
- 123
Canım çizgi baya belli apaçık hamilesin yani hadi birde kan testinde onaylanır sa oldu bu isIşıktan çok belli olmuyor ama silik çizgi ama bundan bi tık koyu.10dk olunca cok az daha koyulaştı
BElki olmazsn bekle umudunu kesme kendini her türlü sonuca hazrla ama umarm olmazsn ve güzel haberlerini alrzbenmde 2 gün kaldi sonra yine devam canm
Canim benimde hsg cekildigim ay 5 gun gecikmem olmustu hsg sonrasi olabiliyomus
İnşallah kuzum ya sağolasın içimi ferahlattınız.nediyim şimdi ben acilde midem bulanıyo kasıklarım ağrıyo :)Canım çizgi baya belli apaçık hamilesin yani hadi birde kan testinde onaylanır sa oldu bu is
Canım durmak yok devam bu ay olmazsa öbürü inşllah :)
Miden bulanıyomu gerçekten?İnşallah kuzum ya sağolasın içimi ferahlattınız.nediyim şimdi ben acilde midem bulanıyo kasıklarım ağrıyo :)
Yok canım bulanmıyo acilde baktırmak için öyle de dedilerde kızlar burda.hcgye baktırmak için sadecev :))Miden bulanıyomu gerçekten?
Hamileliği mide bulantısıyla öğrenmek sadece filmlerde oluyo sanki:)10.haftada fln başlar sanırım bulantı
:))anladım canım hadi inşallah ozaman pozitif olsunYok canım bulanmıyo acilde baktırmak için öyle de dedilerde kızlar burda.hcgye baktırmak için sadecev :))
Canım senin son adet tarihin nedir?Canım çizgi baya belli apaçık hamilesin yani hadi birde kan testinde onaylanır sa oldu bu is
26 eylül neden canimCanım senin son adet tarihin nedir?
Ozaman sen 6. Haftadasın şuan 4 haftalık yazıyor da26 eylül neden canim
ozel hastanemi devlet mi...Özel ise beta testi yaptircam de devletse midem de çok yanma var birde sancim var de kasiklarimda.geceden beri duramıyorum de.ilaç icecem ama hamilelik şüphem var de siz bakıp ona göre ilaç verin deİnşallah kuzum ya sağolasın içimi ferahlattınız.nediyim şimdi ben acilde midem bulanıyo kasıklarım ağrıyo :)
Canım benim geç döllenme o yüzden adetime 1 hafta vardı ilişki başladı ne olduysa o bi haftada oldu.bende oyüzden 4 haftalik yaptım.degerim 4 haftalik daha kese bile yok 6 haftalik olursa yanlış bilgi verirOzaman sen 6. Haftadasın şuan 4 haftalık yazıyor da
Tamam canım sağolasn devlete gidicem yapmazsa öyle özele gideriz özel ücretliymiş özel olduğu için :) ben erkendn kalktm ama eşime kıyamadım pazar az daha uyusun diye :)ozel hastanemi devlet mi...Özel ise beta testi yaptircam de devletse midem de çok yanma var birde sancim var de kasiklarimda.geceden beri duramıyorum de.ilaç icecem ama hamilelik şüphem var de siz bakıp ona göre ilaç verin de
valla beni fakultede ki dr geri postaladi.çok şaşırdım.hatta esim dediki hadi hamile ise ve dusuk sancısı çekiyor sa siz bizi gonderiyorsunuz ama yolda düşük olursa diyede baya bi laf döktü ama olmadı ....aslında yapiyolarda işte benim şansım a gelen dr tuhafti.Tamam canım sağolasn devlete gidicem yapmazsa öyle özele gideriz özel ücretliymiş özel olduğu için :) ben erkendn kalktm ama eşime kıyamadım pazar az daha uyusun diye :)
Sonra nptınız canım özele mi gittinizvalla beni fakultede ki dr geri postaladi.çok şaşırdım.hatta esim dediki hadi hamile ise ve dusuk sancısı çekiyor sa siz bizi gonderiyorsunuz ama yolda düşük olursa diyede baya bi laf döktü ama olmadı ....aslında yapiyolarda işte benim şansım a gelen dr tuhafti.
ben ilk sağlık ocağında test yaptırdım öğrendim drum u aradım 35 di degerim 2 gün sonra tekrar yaptir beni ara dedi cumartesi ye denk gelince fakülteye gittik işte yapmayin ca dr um un olduğu özel hastaneye gittik acile.Sonra nptınız canım özele mi gittiniz
Insallah güzel haberini alırız senindeBat bugun ama bende tik yok karnim agrirdi olacagim gun kac gundur belim kopuyor ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?