2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

BElki olmazsn bekle umudunu kesme kendini her türlü sonuca hazrla ama umarm olmazsn ve güzel haberlerini alrz benmde 2 gün kaldi sonra yine devam canm

Sabah regl oldum, artık diğer aya umutlar ayyy hadi bakalım ya, 2 gün sonra sen ver mutlu haberi inşallah

Canim benimde hsg cekildigim ay 5 gun gecikmem olmustu hsg sonrasi olabiliyomus

Aynen dedğin gibiymiş canım, ben de internetten araştırdım biraz. Neyse ki 2 gün gecikti, bir an önce oldum şükür bugün :)

S selifor beni listeden silebilirsin canım, yeni BAT 6 Aralık

Canım durmak yok devam bu ay olmazsa öbürü inşllah :)

İnşallah kuzum ya sağolasın içimi ferahlattınız.nediyim şimdi ben acilde midem bulanıyo kasıklarım ağrıyo :)
ozel hastanemi devlet mi...Özel ise beta testi yaptircam de devletse midem de çok yanma var birde sancim var de kasiklarimda.geceden beri duramıyorum de.ilaç icecem ama hamilelik şüphem var de siz bakıp ona göre ilaç verin de

Tamam canım sağolasn devlete gidicem yapmazsa öyle özele gideriz özel ücretliymiş özel olduğu için :) ben erkendn kalktm ama eşime kıyamadım pazar az daha uyusun diye :)

Tamam canım sağolasn devlete gidicem yapmazsa öyle özele gideriz özel ücretliymiş özel olduğu için :) ben erkendn kalktm ama eşime kıyamadım pazar az daha uyusun diye :)
valla beni fakultede ki dr geri postaladi.çok şaşırdım.hatta esim dediki hadi hamile ise ve dusuk sancısı çekiyor sa siz bizi gonderiyorsunuz ama yolda düşük olursa diyede baya bi laf döktü ama olmadı ....aslında yapiyolarda işte benim şansım a gelen dr tuhafti.

Sonra nptınız canım özele mi gittiniz

Sonra nptınız canım özele mi gittiniz
ben ilk sağlık ocağında test yaptırdım öğrendim drum u aradım 35 di degerim 2 gün sonra tekrar yaptir beni ara dedi cumartesi ye denk gelince fakülteye gittik işte yapmayin ca dr um un olduğu özel hastaneye gittik acile.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…