2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Insallah cok saolun.. Allah sizinde cocugunuzu hayirlisiyla sag salim kucaginiza almayi nasip etsin ilk idrari kacirdim gun icinde yapsam biseyler olur mu dersiniz
suyu az tüketmeye çalış öyle yap.ama yinede sabahki test kadar olmaz.olmadi 1 gün daha bekle.varsa koyulasmis olur test.

canım en iyisi stok yaomak:) onlar bizim kadar onemsemior.keske onlar kadar rahat olabilsek o zaman zaten gelir o bebisler benim daha 1 haftadan fazla var.elimden gelse şimdiden yapacam.

Valla yaaa dogru dedin bu gamsizlikla onlar bizden daha cok dogururdu disari bi cikayim alacam bende bakalim. doktora idrarda gormeden gitmek istemiyorum gecen hafta cok midem bulandi sol kasigim batiyordu ayagimi cekemiyordum gittim negatifi yedim geldim ohh. halbuki kandada yumurtlamadan 10 gun sonra cikiyormus ben 6. gun gitmisim daha yeni dank etti bana

Doktordan once yaptim cikmadi kanda cikmadi doktora gideli 2 gun oldu test falan almak asla istemiyorum
25inde gelen kahve leke yumurtlama lekesi olabilir cnm ve tuttuysa adet olmazsn
Insallah oyledr buda gec dollenme oluyor zatn gec yumurtlmis ve tutturmus ihtimalin yuksek gibi geldi bna

Bidaha hicbir belirtiye inanmam bu ay bu belirtilerle olmadıysa doger aylar hic umudum yok. Bat a 6 gun var sanirim
Maalesef belirtiler adet belirtileri ile ayni devam ettiği için adet gecikmeden hiçbir şeye yormamak gerekiyor ama işte anne olma isteğimiz ağır basıyor galiba

Merhaba arkadaşlar ben yeni üye oldum...
16 ekimde transferim oldu . Eşimde ileri hızlı sperm kalitesinde problem olduğu ve bende problem olmadığı saptandı.. fatih öğüç e giderek tüp bebeğe karar verdik .. 4 tane yumurtam toplandı, 1'i iyi biri orta kalitede 2 embriyo tarnsferi sağlandı..12.ve 15. Gün kan teslerim 368-369 çıktı.. fakat dün yani hemen hemen 20.günde dr a kese görmeye gittik.. herkes hamileyim diye kutladı fatih hoca ve ekibi.. haftaya gel kese görünür değil dedi çıkarkende kan ver bidaha bakalım dedi .. evşme geldim testi öğrenmek için hemşiremi aradım ve 12 çıktığını söylediler .. şaşırdım kaldım karnım ağrıyor dış gebelikmi var ne geldi başıma bi fikri olan yok . Bu ağrı ile beni 2 gün sonraya rand vererek çağırdılar .. yarın gidicem bakalım..moral olarak tahmin edersiniz.. strestli bi kişiyim .. doktor bana biyokimyasal gebelik olmuş galiba düştü ya da yalancı bi hamilelik gibi saçma dapan şeyler söylüyor..belkide sende sorun var bilemiyorum genetik tanı yapılmalı dedi hayretler içindeyim ne dersiniz??sizce fatih beye güvenmeli mi yoksa sizinde benim gibi kafanız karıştımı..? Bu arada 3 yıllık evliyim ve hiç çocucuğum yok..""ist acıbadem e gittim..""

Ayy aynı ben :) sabirsiz ama artık bata 2.gunkalaya kadar bekliyorum :)

Ay insallah bide merak ettim yumurtlama lekesi geldigi zaman bebek cikmazmiydi acaba

canım bence doktor elinden geleni yapmis.hic hamilelik oluşmamis da olabilirdi.ama en azından hamile kaldin.doktor dan taraf bir yanlışlık olsaydı kimyasal bile olmazdi.bence moralini bozma ve doktoruna guven.doger yumurtalar donduruldu mu?çünkü donmus embriyolarla gebelik şansı artiormus.yarin konuş bakalım ne diyecek.

... kafam çok karışık çok kötü hissediyorum eşimle bile aramıza mesafe giriyo yahmin edersiniz... dondurulacak embriyo sanırım yoktuki hiç tavsiye duyöadım... şuan karnımda ve belimde ağrı var sizce bu şekilde 2 gün beklet ek hastayı normal mi, yani dünden haberdarız yarın 17 de çağırıyor.. yaşım29 biri yüksek kalitede biri düşük kalitede embriyo transfer etti.. sizce çapa ya gidip bir profesöre durumu açsammı..?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…