Beklesem mi acaba haftaya kadar. Haftaya karından kese görünür mü şuan 4+3 ümKeseyi görsen bukezde acaba kalp atsini duyabilecekmiyim diye endişe ediyorsun canim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Beklesem mi acaba haftaya kadar. Haftaya karından kese görünür mü şuan 4+3 ümKeseyi görsen bukezde acaba kalp atsini duyabilecekmiyim diye endişe ediyorsun canim
Gittikten sonra haber verir misin gittigin doktoru ve memnuniyet durumunuuYok ilk gideceğim pztesi
Normal polinkliniğe gideceğim 6-7 bini geçmiştir diye düşünüyorum 6+0 ım bugun birde 10 gün önce betam 950 ydi. Ozaman üstten bakar inş kalbi duyarız kolayca sağlıkla![]()
BEta degerine gore belli olur o . Betanız kaç ?Beklesem mi acaba haftaya kadar. Haftaya karından kese görünür mü şuan 4+3 üm
Pazartesi günü 405 ti cumaya kadar 3 binlerde olur inşallah yani öyle hesapladımBEta degerine gore belli olur o . Betanız kaç ?
Pazartesi günü 405 ti cumaya kadar 2 binlerde olur inşallah yani öyle hesapladım
3 bin degil 2 bin pardonPazartesi günü 405 ti cumaya kadar 3 binlerde olur inşallah yani öyle hesapladım
Bende 4+5 ı'm pazartesi gidicem kese inşallah görürüz canımBeklesem mi acaba haftaya kadar. Haftaya karından kese görünür mü şuan 4+3 üm
İnşallah canımBende 4+5 ı'm pazartesi gidicem kese inşallah görürüz canım
Hayir gozukmez .6-7 binleri gecmesi gerekiylr karindan gozukmesi icinPazartesi günü 405 ti cumaya kadar 3 binlerde olur inşallah yani öyle hesapladım
Ben 798 le öğrendim 3 gün sonra 4183 oldu. Doktor ama 2bin 3 bin bekliyorum bi kaç gün geçsin kesede belli olur hem dedi.görünmezse Git gel yapmaayım diye pazartesi gidicem bakalım. İnşallah sağ salim kese oluştu kalp atış haberini alırızİnşallah canım2 bin de karından kese görünür mü ya
Banada doktor 2 bin 3 binde kese görünür dedi.benimkide 4183 Pazartesi ye kadar inşallah daha da sağlıklı yükselirHayir gozukmez .6-7 binleri gecmesi gerekiylr karindan gozukmesi icin
Hadi inşallah çok güzel haberler alırsınBen 798 le öğrendim 3 gün sonra 4183 oldu. Doktor ama 2bin 3 bin bekliyorum bi kaç gün geçsin kesede belli olur hem dedi.görünmezse Git gel yapmaayım diye pazartesi gidicem bakalım. İnşallah sağ salim kese oluştu kalp atış haberini alırız
Hadi inşallah çok güzel haberler alırsınbenim işim belli olmaz beklerim belki haftaya kadar belkide hiç bekleyemem cuma giderim çok kararsız ve sabırsızım
![]()
Gebeliğin ilk zamanlarıda git gel yaptırıyolar ya aptal yerine koyuyor bazı hastaneler asistanlar oo yüzden bekleyin dedimbelirtilerin nasıl gidiyo acaba. Allah nasip ederse aynı ilerleyecek bebişlerimiZ
Gebeliğin ilk zamanlarıda git gel yaptırıyolar ya aptal yerine koyuyor bazı hastaneler asistanlar oo yüzden bekleyin dedimHadi inşallah çok güzel haberler alırsınbenim işim belli olmaz beklerim belki haftaya kadar belkide hiç bekleyemem cuma giderim çok kararsız ve sabırsızım
![]()
Evet o dediginiz degerlerde de vajinal gozukiyorBanada doktor 2 bin 3 binde kese görünür dedi.benimkide 4183 Pazartesi ye kadar inşallah daha da sağlıklı yükselir
benim 20 sinde pazartesi günü değerim 10.221 cıktı randevum cumartesi vajinal mı bakılır yoksa karından mı birde kalp atısını duyar mıyım acaba uygukamay göre 6+0 suanEvet o dediginiz degerlerde de vajinal gozukiyor
Doktorunuza gore degisir ama karindan bakmasi da olur. Kalp atisi icin bilmiyorum minimum 40 bin diyorlar. Onun 8. Haftayankadar yolu varmisbenim 20 sinde pazartesi günü değerim 10.221 cıktı randevum cumartesi vajinal mı bakılır yoksa karından mı birde kalp atısını duyar mıyım acaba uygukamay göre 6+0 suan
Benim 6+0 da göründu kese seninde görünür haftaya amaBeklesem mi acaba haftaya kadar. Haftaya karından kese görünür mü şuan 4+3 üm
Valla 2 yıl bekledim mucizemi o yüzden çok sabırsızım ama haftaya kadar da beklerim herhalde ya. Belirtim de yok hamile gibi hissetmiyorumGebeliğin ilk zamanlarıda git gel yaptırıyolar ya aptal yerine koyuyor bazı hastaneler asistanlar oo yüzden bekleyin dedimbelirtilerin nasıl gidiyo acaba. Allah nasip ederse aynı ilerleyecek bebişlerimiZ