• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• Üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    4
Yok ilk gideceğim pztesi

Normal polinkliniğe gideceğim 6-7 bini geçmiştir diye düşünüyorum 6+0 ım bugun birde 10 gün önce betam 950 ydi. Ozaman üstten bakar inş kalbi duyarız kolayca sağlıkla🥰
Gittikten sonra haber verir misin gittigin doktoru ve memnuniyet durumunuu🥰

İnşallah canım 🙏2 bin de karından kese görünür mü ya
Ben 798 le öğrendim 3 gün sonra 4183 oldu. Doktor ama 2bin 3 bin bekliyorum bi kaç gün geçsin kesede belli olur hem dedi.görünmezse Git gel yapmaayım diye pazartesi gidicem bakalım. İnşallah sağ salim kese oluştu kalp atış haberini alırız

Ben 798 le öğrendim 3 gün sonra 4183 oldu. Doktor ama 2bin 3 bin bekliyorum bi kaç gün geçsin kesede belli olur hem dedi.görünmezse Git gel yapmaayım diye pazartesi gidicem bakalım. İnşallah sağ salim kese oluştu kalp atış haberini alırız
Hadi inşallah çok güzel haberler alırsın🙏💕 benim işim belli olmaz beklerim belki haftaya kadar belkide hiç bekleyemem cuma giderim çok kararsız ve sabırsızım😅

Hadi inşallah çok güzel haberler alırsın🙏💕 benim işim belli olmaz beklerim belki haftaya kadar belkide hiç bekleyemem cuma giderim çok kararsız ve sabırsızım😅
Gebeliğin ilk zamanlarıda git gel yaptırıyolar ya aptal yerine koyuyor bazı hastaneler asistanlar oo yüzden bekleyin dedim😂😂😂 belirtilerin nasıl gidiyo acaba. Allah nasip ederse aynı ilerleyecek bebişlerimiZ

benim 20 sinde pazartesi günü değerim 10.221 cıktı randevum cumartesi vajinal mı bakılır yoksa karından mı birde kalp atısını duyar mıyım acaba uygukamay göre 6+0 suan
Doktorunuza gore degisir ama karindan bakmasi da olur. Kalp atisi icin bilmiyorum minimum 40 bin diyorlar. Onun 8. Haftayankadar yolu varmis

Gebeliğin ilk zamanlarıda git gel yaptırıyolar ya aptal yerine koyuyor bazı hastaneler asistanlar oo yüzden bekleyin dedim😂😂😂 belirtilerin nasıl gidiyo acaba. Allah nasip ederse aynı ilerleyecek bebişlerimiZ
Valla 2 yıl bekledim mucizemi o yüzden çok sabırsızım ama haftaya kadar da beklerim herhalde ya. Belirtim de yok hamile gibi hissetmiyorum 😅 kabızlık ve karın ağrsı var sadece senin belirtin var mı

Back
X