Bekliycem o zaman haftaya gidicem teşekkür ederimBenim 6+0 da göründu kese seninde görünür haftaya ama

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bekliycem o zaman haftaya gidicem teşekkür ederimBenim 6+0 da göründu kese seninde görünür haftaya ama
En son beta verdikten 10 gün sonra keseye gidiyorsun canimBekliycem o zaman haftaya gidicem teşekkür ederim![]()
En iyisi haftaya gitmek betam pazartesi 405 ti anca yükselir zaten haftaya kadarEn son beta verdikten 10 gün sonra keseye gidiyorsun canim
Aynen csnim şuan gitsende görünmez daha çok strese girersin haftaya görünür amaEn iyisi haftaya gitmek betam pazartesi 405 ti anca yükselir zaten haftaya kadar
Haklısın sanırım öyle yapayım canım Çok teşekkür ederimAynen csnim şuan gitsende görünmez daha çok strese girersin haftaya görünür ama
6+2 deyim ama çok şükür midem bulanmiyor ara ara kasık ağrısı çekiyorum bendemide bulantılarınız ne zaman başladı acaba bende hiçbir belirti yok ara ara yoklayan kasık ağrısından başka
maşAllah valla bende de yok zaten 3+6 dayım ama benim annem de anneannem de hiç bulantı yaşamamamış inş onlara çekmişimdir6+2 deyim ama çok şükür midem bulanmiyor ara ara kasık ağrısı çekiyorum bende
Aaaaaa hayırlı uğurlu olsunnn çok sevindim sizin adınıza Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsinKızlar bugün 4+4 tü doktora gittim ve iki kese göründü. Çift yumurta ikizi. Betam çok hızlı yükseliyordu. Keseler göründü. Şoktayım şu an
Duyarsınız inşallah duyulur o zamana merak etmeyinYok ilk gideceğim pztesi
Normal polinkliniğe gideceğim 6-7 bini geçmiştir diye düşünüyorum 6+0 ım bugun birde 10 gün önce betam 950 ydi. Ozaman üstten bakar inş kalbi duyarız kolayca sağlıkla![]()
1 günden bişey olmaz csnim birsonraki gittiğinde duzeltrsinKızlar ben adet tarihimi yanlış söylemişim doktora acaba fark eder mi ki 1 Eylül demişim 2 eylülmüş adet tarihim
Ya cok sevindim ne güzel süprizzKızlar bugün 4+4 tü doktora gittim ve iki kese göründü. Çift yumurta ikizi. Betam çok hızlı yükseliyordu. Keseler göründü. Şoktayım şu an
1 günden ne olacak canım önemli değil ki gidince düzeltirsin ama onlar ultrasonla ölçüp bebeği ona göre düzeltiyor uymuyorsa zatenKızlar ben adet tarihimi yanlış söylemişim doktora acaba fark eder mi ki 1 Eylül demişim 2 eylülmüş adet tarihim
Kız benımde ikiz iki tane kese vardı ama birinin gelişimi durmuş dedı doktor ama burda ikiz gebeliklere baktım bır tanesi zaten gerıden geliyormuş bakalım 4 kasımda gıttıgım de daha belli olurKızlar bugün 4+4 tü doktora gittim ve iki kese göründü. Çift yumurta ikizi. Betam çok hızlı yükseliyordu. Keseler göründü. Şoktayım şu an
Tahminim benimde ikizdi cunki beta deverlerim çok yüksek çıkmıştı 12 gün 1200 du doktor bir kese diyince çok şaşırdım ikiz bekliyordum sonradan değişmez sanırım degilmiKız benımde ikiz iki tane kese vardı ama birinin gelişimi durmuş dedı doktor ama burda ikiz gebeliklere baktım bır tanesi zaten gerıden geliyormuş bakalım 4 kasımda gıttıgım de daha belli olur![]()
Yok canım degışmez eğer bir kese gördüyse bır tanedirTahminim benimde ikizdi cunki beta deverlerim çok yüksek çıkmıştı 12 gün 1200 du doktor bir kese diyince çok şaşırdım ikiz bekliyordum sonradan değişmez sanırım degilmi