Amin canim inşallahGünaydın canim insallahhh.....Allahım isteyen herkese sağlıklı evlatlar versin ...yanısıra da bizlere
hay ALLAH razı olsun bacım da umudum yok gibi bnmallah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah canım benim....
Hadi inşallah hayirlisiyla güzel haberler alırsınızkizlar bat bugun, dua edin ne olur, test yapmadım, bu ay da olmayacak biliyorum ama en azından kırmızılar gelene kadar ufak umudumla mutlu oluyim :)
inşallah hamilesindir canım hakkında hayırlısı olsun... regl olmaya yaklaşırken elimi kasıklarıma koyar konuşurum bebişim burdasın dimi diye bende olabileceği umudunu çok seviyorum rabbim gerçekten göbeğimizdeki bebeklerimizle konuşmayı kucağımıza alıp mis kokularını içimize çekmeyi nasip etsin inşallahkizlar bat bugun, dua edin ne olur, test yapmadım, bu ay da olmayacak biliyorum ama en azından kırmızılar gelene kadar ufak umudumla mutlu oluyim :)
beblirtiler kişiden kişiye değişiyor... akıntı hem hamilelik hem regl belirtisi işin bu kısmı can sıkıcı biraz ikisininde belirtileri neredeyse aynı...Günaydın selamun aleykum kızlar herkese mutlu haftalar ve guzel haberler diliyorumBu sabah aşırı mide yanması ile uyandım bat a kaldi 6 gün heyecandan öleceğim artık. Benim bir noktada kafam karıştı bat öncesi akıntı adet manasına mi geliyor hamilelik mi? Hamileysek kuru mu oluyoruz? Bir de belirtilerde hep koku hassasiyeti geçiyor sevgili hamisler sizler bu belirtiyor hep yaşadınız mi kişiden kişiye göre değişir mi?
İlk ıdrarla yapın diyorlar inşallah güzel sonuçlar alırsınızGünaydın kızlar bugün test yapicam ama saat 4 gibi falan yapabilirim. Sabah mi yapılmalı yoksa saati farketmez mi?
Hemen bir test yapim bence benim 8 gün geçse koşa koşa testi kaparım hemenKizlar 8 gün gecti gitti hala ne gelen var ne giden surekli kasik agrisi ve adet olucakmisim gibi bi halsizlik var ama yok bisey .s Nabicagimi sasirmis durumdayim
Evet maalesef inşallah Rabbim bu ay hepimizin yüzünü guldursunbeblirtiler kişiden kişiye değişiyor... akıntı hem hamilelik hem regl belirtisi işin bu kısmı can sıkıcı biraz ikisininde belirtileri neredeyse aynı...
Eger kendinizi hamile hissediyorsanız belirtiler varsa yapın benceKızlar ben aldım test erken gebelik yapmasam mı ya
Ben de su gibi akinti arada canim sürekli bi ıslaklığım olmadiKızlar bu arada benim son günlerde hep akıntım vardı ama bugün kupkuruyum. Herhalde bu ay yine gol olmadı ne dersiniz? Özellikle hamiş arkadaşlara sormak istiyorum, hiç böyle kuru olup da hamile olduğunu öğrenen olmamış mıdır acaba?
Amin insallah yarın sabaha kalsın o zamanİlk ıdrarla yapın diyorlar inşallah güzel sonuçlar alırsınız
Olucak Rabbim in izniyle kuzum sakin ol sen skma canini kirmizilari gormeden umudunu yitirmeKizlar gunaydin sizlere.ben adet sancisi cekiyorum bugun yarin olurum.obur aya kaldi artk testte de cikmamisti zaten.tam adet olayimda yeni bati yazicam.bebis hic olmucakmis gibi gelmeye basladi artik gercekten aklimdan cikarmak istiyorum ama ne mumkun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?