2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Günaydın selamun aleykum kızlar herkese mutlu haftalar ve guzel haberler diliyorumBu sabah aşırı mide yanması ile uyandım bat a kaldi 6 gün heyecandan öleceğim artık. Benim bir noktada kafam karıştı bat öncesi akıntı adet manasına mi geliyor hamilelik mi? Hamileysek kuru mu oluyoruz? Bir de belirtilerde hep koku hassasiyeti geçiyor sevgili hamisler sizler bu belirtiyor hep yaşadınız mi kişiden kişiye göre değişir mi?

kizlar bat bugun, dua edin ne olur, test yapmadım, bu ay da olmayacak biliyorum ama en azından kırmızılar gelene kadar ufak umudumla mutlu oluyim :)
inşallah hamilesindir canım hakkında hayırlısı olsun... regl olmaya yaklaşırken elimi kasıklarıma koyar konuşurum bebişim burdasın dimi diye bende olabileceği umudunu çok seviyorum rabbim gerçekten göbeğimizdeki bebeklerimizle konuşmayı kucağımıza alıp mis kokularını içimize çekmeyi nasip etsin inşallah

beblirtiler kişiden kişiye değişiyor... akıntı hem hamilelik hem regl belirtisi işin bu kısmı can sıkıcı biraz ikisininde belirtileri neredeyse aynı...

Ben de su gibi akinti arada canim sürekli bi ıslaklığım olmadi

Kizlar gunaydin sizlere.ben adet sancisi cekiyorum bugun yarin olurum.obur aya kaldi artk testte de cikmamisti zaten.tam adet olayimda yeni bati yazicam.bebis hic olmucakmis gibi gelmeye basladi artik gercekten aklimdan cikarmak istiyorum ama ne mumkun

Olucak Rabbim in izniyle kuzum sakin ol sen skma canini kirmizilari gormeden umudunu yitirme

Kızlar ben başka bir topikte evde yapılan daha önce hiç duymadığım bir test okumuştum. Idrarinizi şeffaf içi görünebilir bir kaba yapiyorsunuz tabi bu ya sabah ilk idrar ya da 3 4 saat tutacaksiniz o idrar ile daha sonra tuvalette bir köşede bırakıp 4 5 saat bekletip bakılıyormuş eğer tortuların hepsi dibe çöküp üstü berraksa hamile değil kabın üstüne zeytin yağ gibi çıkmışsa sütün kaymak tuttuğu gibi tutduysa hamile oldugu manasina gelirmiş doğruluğu tartışılır ama yapılabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…