- 20 Ekim 2016
- 1.679
- 2.914
- 133
2. Yumurtlama haftam geldi sayilir adet olmadan yapsak o hafta tutar mi ki bide bu ay ne zaman yumurtladigimi bilmiyorum surekli akintim vardi hep
Yap o zaman canim benim erken yumurtladiysan idrarda da cikar zaten
hadı bakalm ınsallah yapcam sımdıyap kuzum içinde kalmasın
Canim oyle dusunmeyin bendede akinti olmuyordu ama ben igneden sonrada 3 4 gunde 1 kontrole gidiyordum siz gitmiyormusunuz..kontrolde catladigini dogrulamisti doktor hem usg de.hemde progesteron testinde. yani akintim olmadi ama catladigina emindik.esimde problem varmis ondan tutmamiscanım merhaba.biliyomusun o akıntı bende de hiç olmadı iğneden sonra.normalda yumurtlama dönemlerimi anlıyordum ama iğneden sonra hiç belirtim olmadı yumurtlama gününe dair.benim bugün 14.cü günüm bekliyorum artık kırmızıları
Oyle kuzum biri mutlu olsa biz de seviniyoruz uzulse üzülüyoruz cok guzel bi dostluk olustu masallahAmin canim Allah isteyen herkese versin insaallahbu sitenin en sevdigim yani hic tanimadigin yuzyuze gorusmedigin insanlarin senin hissettiklerini hissetmesi anlamasi moral vermesi birbirine destek olmasi.iyiki uye olmusum iyiki varsiniz
O stresten oluyor canim.ama iliski sirasinda kuruluk zorluyorsa ki spermler icinde kuruluk hic iyi deil ben anasonla civanpercemi kürü yaptim bikackere.2 veya 3 bardak icmisimdir en fazla.ama cok sukur hemen duzeldi 2 aydir daha oyle kuru olmuyorum iliski sirasindanasılsınız hatunlar iyisinizdir inşallah. aklıma takılan birşey var bebek düşünmeden önce sürekli akıntım oluyordu. artık iki günde bir değerlendiyoruz ama normalde olan akıntım olmuyo. yumurtlama döneminde de akıntı olması gerekiyordu kafam karıştı.
tamam haber ver canım hadi hayırlısı inşallahhadı bakalm ınsallah yapcam sımdı
merhaba canım nasılsın geçmişe bakamadım yazdıysan da göremedim durumlar nasıl sende var mı gelen gidenYap o zaman canim benim erken yumurtladiysan idrarda da cikar zaten
Bekliyoruz canim dualrim seninle hadi pozitifff de lutfennn:)hadı bakalm ınsallah yapcam sımdı
yok canım doktor beni hiç çağırmadı.iğneden sonra kontrole falan gitmedim yani progesteron testi falan da istemedi.benim bu ay olmadı maalesef.dün 13.günümdü testim negatifti.artık bu aya kaldıCanim oyle dusunmeyin bendede akinti olmuyordu ama ben igneden sonrada 3 4 gunde 1 kontrole gidiyordum siz gitmiyormusunuz..kontrolde catladigini dogrulamisti doktor hem usg de.hemde progesteron testinde. yani akintim olmadi ama catladigina emindik.esimde problem varmis ondan tutmamis
Evet canim folik asit kulanimi cok onemli. Gebeligu Ogrenir ogrenmez kullanman lazim hatta aslinda cok oncesinden baslamak lazim folik asite?
farketmez canim o ben akşam da yaptım oglendeGünaydın kızlar bugün test yapicam ama saat 4 gibi falan yapabilirim. Sabah mi yapılmalı yoksa saati farketmez mi?
Off vallahi sorma ya beden sanki bana ait degil taniyamiyorum artik sacma sapan seyler oluyo vucudumdaSeni durumun ne kadar değişik ya.gec dollenme oldugnu dusunmeden edemiyor insan.hayirlisi insaallah.ovulasyon testi yapiyor musun
Canım sen kan testi vermismiydinKizlar 8 gün gecti gitti hala ne gelen var ne giden surekli kasik agrisi ve adet olucakmisim gibi bi halsizlik var ama yok bisey .s Nabicagimi sasirmis durumdayim
Sevindim canım cmtesi darısı başıma inşallahKızlaarr keseyi gördümm sonunda
kuruluk oluyo ve zorluyo canım ister istemez insan düşünüyor ters giden birşey mı var diyeO stresten oluyor canim.ama iliski sirasinda kuruluk zorluyorsa ki spermler icinde kuruluk hic iyi deil ben anasonla civanpercemi kürü yaptim bikackere.2 veya 3 bardak icmisimdir en fazla.ama cok sukur hemen duzeldi 2 aydir daha oyle kuru olmuyorum iliski sirasinda
Carsamba gunu vermistim canim 0.1 cikmistiCanım sen kan testi vermismiydin
O stresten oluyor canim.ama iliski sirasinda kuruluk zorluyorsa ki spermler icinde kuruluk hic iyi deil ben anasonla civanpercemi kürü yaptim bikackere.2 veya 3 bardak icmisimdir en fazla.ama cok sukur hemen duzeldi 2 aydir daha oyle kuru olmuyorum iliski sirasinda[/QUOTE
kürü nasıl yaptın peki canım bu ay geçti gibi bebiş olmazsa inşalallah da olur aynı problem olursa ben de deniyim o kürü
8 gun oldu yok bir haftadir pedle dolasiyorum oldum diye ama gelmiyo agrim var adet sancisi gibi ama biraz daha hafif sanki asagiya bisey iniyo gibi bakiyorum tik yok yorgunluk var biraz sivilce cikti yuzumde tam boyle olucam gibi bir haftadir ama gelmedimerhaba canım nasılsın geçmişe bakamadım yazdıysan da göremedim durumlar nasıl sende var mı gelen giden
Canım 7 gün çok erken benim bildiğim 6 gün önce en erken yapılıyor o testler.belki geç döllenme olcak...bukadar karamsar olmayinher zamanki gibi negatif:) güya yapmıycaktım bidaha hiç. kendime acı cektirmeyi seviyorum sanırım. 7 gün var erken gebelik testi almıştım ama olsa çıkardı. sanki hiç olmayacak gibi hiç anne olamayacakmışım gibi hissetmeye başladım. bu düşünceyi kafamdan silmek istiyorum. tükendim sıkıldım artık cidden istemeyim olmayacagını kabullen diyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?