- 27 Ekim 2016
- 55
- 57
- 8
benim de hamile kalmadan vermem gereken 10 kilo var malesefKızlar hamis kalmayi bekleyenler bugun kafaya koydum zayiflamis olarak hamile kalmak istiyorum tabi boyle göbekliyken bebis hızlıca gelirse ne âlâ başım gözüm üstüne:)
Bugun diyete basladim sabah kahvaltidan once 1 cay kasigi bal, 2 kasık elma sirkesi karısımlı ılık su; aksam yatmadan önce 1 cay kasigi pul biber, yarım limon karısımlı yogurt..
Bu diyetten umutluyum haftada 1 kilo verirsem 1.5 ay sonra ideal kilomda olucam. su an kilom 58 hedefim 52. Diyetime katilmak isteyen hamile kalmayi bekleyenler buyursun:) hamislerimiz bol bol yesinler onlara her sey serbest:)
Maşallah canım sıkı diyete başladın sanırımKızlar hamis kalmayi bekleyenler bugun kafaya koydum zayiflamis olarak hamile kalmak istiyorum tabi boyle göbekliyken bebis hızlıca gelirse ne âlâ başım gözüm üstüne:)
Bugun diyete basladim sabah kahvaltidan once 1 cay kasigi bal, 2 kasık elma sirkesi karısımlı ılık su; aksam yatmadan önce 1 cay kasigi pul biber, yarım limon karısımlı yogurt..
Bu diyetten umutluyum haftada 1 kilo verirsem 1.5 ay sonra ideal kilomda olucam. su an kilom 58 hedefim 52. Diyetime katilmak isteyen hamile kalmayi bekleyenler buyursun:) hamislerimiz bol bol yesinler onlara her sey serbest:)
Sen ne uyguluyosun peki canim ben yazdiklarimi yapicam kahvaltida 1 dilim ekmek oglenleri cig badem vs atistiricam aksamlarida ekmeksiz sınırsız yemek..benim de hamile kalmadan vermem gereken 10 kilo var malesefdün başladım rejime gitsin kilolar biran önce
Cânim bebise ara vermedim adet bitti dun basladik calismalara. hamile kalirsam diyeti birakirim amacim olabildigince zayif olarak hamile kalmak. ben kendimi bildim bileli hep 52 kiloydum ama 2 yildan beri calisiyodum calisirken ogle yemeklerinde fastfood yemekten 6 kilo aldim. gecen hafta ciktim isten artik evdeyim. boyum 1.70 aslinda bariz kilom yok ama tum gardrobum 52 kiloya gore moralim bozuluyo zayifliycam diye hic kiyafet almadim:) elbiselerime pantolonlarima giremiyorum hepsi 34 bedenMaşallah canım sıkı diyete başladın sanırımideal kilona ulaşana kadar ara mı vericeksin bebişe.bide boyun kaç uzunsa 52 düşük olabilir
170e göre 52 kilo düşük sanki kuzum en az 55olman gerekiyor ama kıyafetlerin boşa gitmesin tabi :)) ben 1.68im 58kiloyumCânim bebise ara vermedim adet bitti dun basladik calismalara. hamile kalirsam diyeti birakirim amacim olabildigince zayif olarak hamile kalmak. ben kendimi bildim bileli hep 52 kiloydum ama 2 yildan beri calisiyodum calisirken ogle yemeklerinde fastfood yemekten 6 kilo aldim. gecen hafta ciktim isten artik evdeyim. boyum 1.70 aslinda bariz kilom yok ama tum gardrobum 52 kiloya gore moralim bozuluyo zayifliycam diye hic kiyafet almadim:) elbiselerime pantolonlarima giremiyorum hepsi 34 beden
Yogurt kurunden umudum cok:) aksam ekmek olmazsa kilo almayiz diye dusunuyorum. tamamen yemegi birakirsak metobolizma yavaslayabilir az da olsa atistir aksamlari miden bos kalmasinyoğurt kürüm var benim haftada 2 kez akşamları yiyorum daha önce etkili olmuştu onu deneyeceğim bu sefer yine. sabah yumurta yiyorum mutlaka akşam yemeği yemiyorum ben malesef çünkü fazla kaçırıyorum
Canim sanirim göz aliskanligi ben kendimi boyle cok şiş hissediyorum kendimi bildim bileli zayif olmaktan kaynaklaniyo sanirim. ozellikle bel kısmımın zayıflamasını istiyorum. bakalim hedefe ulasabilecekmiyim yazarım size son durumlari:)170e göre 52 kilo düşük sanki kuzum en az 55olman gerekiyor ama kıyafetlerin boşa gitmesin tabi :)) ben 1.68im 58kiloyumhatta 58.4
haklısın canım kuruyemiş falan atıştırırm sanırım. hamişlik çalışmaları için hem kafam biraz rahat olur. çok takıyorum kafama buda olmamasında etken sanırım.Yogurt kurunden umudum cok:) aksam ekmek olmazsa kilo almayiz diye dusunuyorum. tamamen yemegi birakirsak metobolizma yavaslayabilir az da olsa atistir aksamlari miden bos kalmasin
ay ben o ayrıntıyı atlamışım. hayırlısı olsun canım. geçen ay benim de 6 gün gecikti. ama sonuç negatifSabırsızım benkan testi yaptırdım 5 gün kala negatif çıktı o yüzden bekliyorum
Ben de cok takiyorum ne kadar rahatim desemde kendimi kandirmaktan ibaret biliyorum.. en azindan diyetle kafamizi dagitiriz ki zayiflamaya baslarsakta moral olurhaklısın canım kuruyemiş falan atıştırırm sanırım. hamişlik çalışmaları için hem kafam biraz rahat olur. çok takıyorum kafama buda olmamasında etken sanırım.
Tamm canısı hayırlı zayıflamalar :))Canim sanirim göz aliskanligi ben kendimi boyle cok şiş hissediyorum kendimi bildim bileli zayif olmaktan kaynaklaniyo sanirim. ozellikle bel kısmımın zayıflamasını istiyorum. bakalim hedefe ulasabilecekmiyim yazarım size son durumlari:)
Ay valla bende 60 kilo oldum cocuk olcakmis gibi birsuru vitamime ve kan ilaclarina baslayinca..bende 52ydim ne guzel olur baslasam :) su icemiyrm ben su icsem hemen zayifliyrm amaKızlar hamis kalmayi bekleyenler bugun kafaya koydum zayiflamis olarak hamile kalmak istiyorum tabi boyle göbekliyken bebis hızlıca gelirse ne âlâ başım gözüm üstüne:)
Bu diyetten umutluyum haftada 1 kilo verirsem 1.5 ay sonra ideal kilomda olucam. su an kilom 58 hedefim 52 kilo olmak.20 Aralikta 52 kilo olmaliyim 6 hafta verdim kendime..Diyetime katilmak isteyen hamile kalmayi bekleyenler buyursun:) hamislerimiz bol bol yesinler onlara her sey serbest:)
Kesinlikle canım ya her ay hüsrana uğradığım için umutsuzluğa kapılıyorum. sonra tekrar umutlanıyorum öyle. bakalım bir hafta sonra kaça düşücezBen de cok takiyorum ne kadar rahatim desemde kendimi kandirmaktan ibaret biliyorum.. en azindan diyetle kafamizi dagitiriz ki zayiflamaya baslarsakta moral olur
inşallah olursun olduramazsan folik asit iç pkolulara iyi geliyormuş.kan görmeye dayanıyorsan hacamat yaptır.Kızlarrr bende de pco varprogestanım dün bitti ve ilk kez kullandım şuan beklemedeyim 1hafta içinde adet olmazsam gebelik testi yapılacak şuan ara ara kasık ağrı oluyo ve batma oluyo dua edin benim içinnn artık bende anne olmak istiyorum çok yoruldum ilaç içmektennn
inşallah olursun olduramazsan folik asit iç pkolulara iyi geliyormuş.kan görmeye dayanıyorsan hacamat yaptır.
Sagol tatlımmm:)Tamm canısı hayırlı zayıflamalar :))
İnofolic combi içiyorum folikasit combi yazmışım pardonninşallah olursun olduramazsan folik asit iç pkolulara iyi geliyormuş.kan görmeye dayanıyorsan hacamat yaptır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?