2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

benim de hamile kalmadan vermem gereken 10 kilo var malesef dün başladım rejime gitsin kilolar biran önce

Maşallah canım sıkı diyete başladın sanırım ideal kilona ulaşana kadar ara mı vericeksin bebişe.bide boyun kaç uzunsa 52 düşük olabilir

yoğurt kürüm var benim haftada 2 kez akşamları yiyorum daha önce etkili olmuştu onu deneyeceğim bu sefer yine. sabah yumurta yiyorum mutlaka akşam yemeği yemiyorum ben malesef çünkü fazla kaçırıyorum

Maşallah canım sıkı diyete başladın sanırım ideal kilona ulaşana kadar ara mı vericeksin bebişe.bide boyun kaç uzunsa 52 düşük olabilir
Cânim bebise ara vermedim adet bitti dun basladik calismalara. hamile kalirsam diyeti birakirim amacim olabildigince zayif olarak hamile kalmak. ben kendimi bildim bileli hep 52 kiloydum ama 2 yildan beri calisiyodum calisirken ogle yemeklerinde fastfood yemekten 6 kilo aldim. gecen hafta ciktim isten artik evdeyim. boyum 1.70 aslinda bariz kilom yok ama tum gardrobum 52 kiloya gore moralim bozuluyo zayifliycam diye hic kiyafet almadim:) elbiselerime pantolonlarima giremiyorum hepsi 34 beden

170e göre 52 kilo düşük sanki kuzum en az 55olman gerekiyor ama kıyafetlerin boşa gitmesin tabi :)) ben 1.68im 58kiloyum hatta 58.4

yoğurt kürüm var benim haftada 2 kez akşamları yiyorum daha önce etkili olmuştu onu deneyeceğim bu sefer yine. sabah yumurta yiyorum mutlaka akşam yemeği yemiyorum ben malesef çünkü fazla kaçırıyorum
Yogurt kurunden umudum cok:) aksam ekmek olmazsa kilo almayiz diye dusunuyorum. tamamen yemegi birakirsak metobolizma yavaslayabilir az da olsa atistir aksamlari miden bos kalmasin

170e göre 52 kilo düşük sanki kuzum en az 55olman gerekiyor ama kıyafetlerin boşa gitmesin tabi :)) ben 1.68im 58kiloyum hatta 58.4
Canim sanirim göz aliskanligi ben kendimi boyle cok şiş hissediyorum kendimi bildim bileli zayif olmaktan kaynaklaniyo sanirim. ozellikle bel kısmımın zayıflamasını istiyorum. bakalim hedefe ulasabilecekmiyim yazarım size son durumlari:)

Yogurt kurunden umudum cok:) aksam ekmek olmazsa kilo almayiz diye dusunuyorum. tamamen yemegi birakirsak metobolizma yavaslayabilir az da olsa atistir aksamlari miden bos kalmasin
haklısın canım kuruyemiş falan atıştırırm sanırım. hamişlik çalışmaları için hem kafam biraz rahat olur. çok takıyorum kafama buda olmamasında etken sanırım.

haklısın canım kuruyemiş falan atıştırırm sanırım. hamişlik çalışmaları için hem kafam biraz rahat olur. çok takıyorum kafama buda olmamasında etken sanırım.
Ben de cok takiyorum ne kadar rahatim desemde kendimi kandirmaktan ibaret biliyorum.. en azindan diyetle kafamizi dagitiriz ki zayiflamaya baslarsakta moral olur

Tamm canısı hayırlı zayıflamalar :))

Ay valla bende 60 kilo oldum cocuk olcakmis gibi birsuru vitamime ve kan ilaclarina baslayinca..bende 52ydim ne guzel olur baslasam :) su icemiyrm ben su icsem hemen zayifliyrm ama

Ben de cok takiyorum ne kadar rahatim desemde kendimi kandirmaktan ibaret biliyorum.. en azindan diyetle kafamizi dagitiriz ki zayiflamaya baslarsakta moral olur
Kesinlikle canım ya her ay hüsrana uğradığım için umutsuzluğa kapılıyorum. sonra tekrar umutlanıyorum öyle. bakalım bir hafta sonra kaça düşücez

Kızlarrr bende de pco var progestanım dün bitti ve ilk kez kullandım şuan beklemedeyim 1hafta içinde adet olmazsam gebelik testi yapılacak şuan ara ara kasık ağrı oluyo ve batma oluyo dua edin benim içinnn artık bende anne olmak istiyorum çok yoruldum ilaç içmektennn

inşallah olursun olduramazsan folik asit iç pkolulara iyi geliyormuş.kan görmeye dayanıyorsan hacamat yaptır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…